Komentari

stroke.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • vrageczg

    Moji mladi dani. Nedelja. Roštiljanje, pranje auta, klinci na igralištu igraju nogomet a od svuda i sa prozora stanova odzvanjaju prijenosi reportera sa nogometnih tekmi u emisiji " a sada sport i glazba". Navečer se gledaju izvještaji sa svih tekmi. Stadioni svugdje gotovo puni....negdje na zidu mali Mamić sluša sve to i zaklinje se u sebi " sve ću ja ovo rashebat, sve će bit moje i nogomet će se igrati samo za mene a sve ostale ko šljivi"

    avatar

    12.10.2013. (16:06)    -   -   -   -  

  • B-612

    Rekli su mi da će mi blog postati čitan ako budem ostavljao komentare na popularnim blogovima... Hmmm... Baš me zanima. ;)

    avatar

    12.10.2013. (23:46)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    U društvu gdje se glorificiraju niske strasti, nogomet je baš takav kakav je. Što se mene tiče mogu ga skroz ukinuti, jer donosi malo dobroga, a previše lošega. I da, tražiš previše, jer prizivaš toleranciju, a sam je ne izražavaš ;)

    avatar

    13.10.2013. (10:39)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Nekada sam visio na utakmicama. Bio sam i na onoj protiv Hajduka kada mi je pored ramena padalo kamenje sa kamenite strane riječkog stadiona. Zbog Rijeke sam prije par desetlječa zamrzio nogomet toliko da više ne gledam ni utakmice reprezentacije. Zbog toga mogu otvorene pameti gledati na sve što se dešava u tom našem sramnom sportu. I pitam se kada će ta naša nogometala shvatiti da su prije svega nogometaši a da se "POTENTNCIJA" i "KARAKTER" dokazuju na nekom drugom mjestu, osim ako ne jebavaju na travi. Ma vidi kurca: Moji su igrači Potentni i Karakterni!

    avatar

    13.10.2013. (10:46)    -   -   -   -  

  • kaparoculica

    Cuj, u Splitu nekidan intervjuirali muskarce, na ulici, emisiju vodi mala Marijana Batinic i, nijedan nije ima pojma o nogometu, pa ti pricaj maloj dici ovo sta si tu napisa.
    Split je grad ka i svi drugi. Prominija se.
    Nogomet?
    Nekad bilo.
    Funcutica

    avatar

    13.10.2013. (10:57)    -   -   -   -  

  • golden age

    nekako mi simbolični oni inicijali na trenirci "IŠ", ma iš sva trojica - ŠMŠ,
    uzurpatori nečega (nogometa) što nikada neće biti njihovo, ali to da će se omastiti brkove, hoće... samo neka narodu vrate onaj žar uživanja i navijanja... ovako samo kamen u želucu... "ma ljudi jel' to moguće" :)

    avatar

    13.10.2013. (12:02)    -   -   -   -  

  • stroke

    @kalorijski restoran - gdje si to primijetio da ne izražavam toleranciju. ako misliš na izražavanje tolerancije prema onoj ruini od stadiona i tzv. navijačima koji ne bodre svoju reprezentaciju, onda previše tražiš od mene. jebeš čovjeka koji je tolerantan na sve i svašta. takav čovjek automatski nema izgrađen vlastiti stav prema svemu i svačemu.

    avatar

    13.10.2013. (12:17)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Nije u redu sve navijače trpati u isti koš ;)

    avatar

    13.10.2013. (15:08)    -   -   -   -  

  • stroke

    njie u redu, ali ovo što se događa u Maksimiru sa navijačima je postalo tragikomično i opasno, a zna se tko je za sve to kriv - MAMIĆ! no, to ne opravdava onakvo ponašanje navijačkih skupina na tribinama. ako ih frustrira činjenica što je Maminjo uništio svetinju od kluba i reprezentaciju, neka se bore nekim drugim metodama kao što su nedolaženje na utakmice kluba i reprezentacije, a ne tako da dolaze na tribine i svojim ponašanjem vrijeđaju one koji su došli na stadion navijati, kao i one navijače pred malim ekranima koji vole hrvatsku nacionalnu vrstu. u tom pogledu se slažem s tvojom primjedbom.
    ovo je komentar mjeseca sa Jutarnjeg portala : "Hrvatska reprezentacija je postala nešto najgore na svijetu - ekvivalent mamićevom dinamu na nacionalnoj razini. Bez navijača - kao i dinamo. Očajna atmosfera - kao i dinamo. igra bez igre - kao i dinamo. podobni i loši treneri - kao i dinamo. forsiranje pojedinih igrača zbog prodaje - kao i dinamo. jedini cilj plasman na natjecanje radi love i reklame - kao i dinamo. bez sportskog cilja - kao i dinamo. Mamić je uništio dinamo, a sada je došao i po našu reprezentaciju..." (dotični Đuka Čaić)

    avatar

    13.10.2013. (16:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...