Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • borivoj

    Naučiti lekciju

    Na blogu Afrika pročitajte poučnu priču:
    Student reče profesoru: »Hajdemo se našaliti sa seljakom: sakrit ćemo mu cipele, a zatim ćemo se skloniti iza grmlja i promatrati njegove reakcije kada ih bude tražio.«
    Profesor mu odgovori: »Mladiću, nikada se nemoj šaliti na račun tuđe nevolje i bijede. Budući da si bogat, možeš si priuštiti veće zadovoljstvo od ovog siromaha. Stavi zlatni novčić u svaku njegovu cipelu, a tada ćemo se sakriti i promatrati njegovu reakciju.«

    Skinuto sa BLOG.hr

    ---------

    lp, boro

    http://budan.blog.hr/

    avatar

    10.10.2013. (15:14)    -   -   -   -  

  • B-612

    Rekli su mi da će mi blog postati čitan ako budem ostavljao komentare na popularnim blogovima... Hmmm... Baš me zanima. ;)

    avatar

    10.10.2013. (18:33)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Malala šokirala voditelja odgovorom o pacifizmu

    Zagreb, 10.10.2013., 18:02
    Autor: I.D.

    U jednom ju je trenutku Jon Stewart pitao kako je reagirala kada je saznala da je talibani žele mrtvu.

    'Počela sam razmišljati o tome, i prije sam mislila da ako taliban dođe, da bi me jednostavno ubio. Ali onda sam si rekla: Da taliban dođe, što bi ti učinila Malala? Odgovorila sam: Malala, samo uzmi cipelu i pogodi ga. A onda sam rekla: Ako pogodiš talibana sa svojom cipelom, tada ne bi bilo razlike između tebe i talibana. Ne smiješ se prema drugima odnositi okrutno, s drugima se moraš boriti pomoću mira i dijaloga i kroz obrazovanje. Onda sam si rekla kako bi mu objasnila koliko je obrazovanje važno i da želim obrazovanje čak i za njegovu djecu. I rekla bih mu: To je ono što sam ti htjela reći, a ti sada radi što želiš', odgovorila je Malala.

    >> Pakistanka Malala dobila nagradu EU za borbu za ljudska prava

    Podsjetimo, nju su talibani teško ozlijedili kada je imala 14 godina, a na liječenje je bila prevezena u Veliku Britaniju.

    Skinuto sa DNEVNIK.hr

    -----------

    lp, borivoj

    http://budan.blog.hr/

    avatar

    11.10.2013. (09:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...