Komentari

luonnotar.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • kulerica

    Krasan putopis i krasno putovanje.

    Amsterdam je jedan od rijetkih većih europskih gradova u kojima nisam bila (zapravo sam samo prozujala kroz njega, formalno sam ga posjetila, ali to i ne bih računala) i jako mi je visoko na listi gradova koje želim posjetiti - tu negdje uz Berlin i Lisabon.

    avatar

    09.10.2013. (10:41)    -   -   -   -  

  • kaparoculica

    Odlican zapis, hvala ti :)))

    avatar

    10.10.2013. (08:44)    -   -   -   -  

  • hodam...skitam...fotkam :)

    @kulerica: bilo je zaista krasno i sigurna sam da cu za koji mjesec/godinu citati i tvoje dojmove o Amsterdamu:) meni je obicno prioritet posjetiti mjesta na kojima nisam bila, ali ovo je svakako i dalje visoko na listi zelja...jednostavno ima toliko sadrzaja da je nemoguce obici u kratkom vremenu sve sto zelis..

    @kaparoculica: hvala tebi :))

    avatar

    10.10.2013. (18:19)    -   -   -   -  

  • Vilko

    Jeste li stigli obići Jordaan (ili po našem Đardin), prekrasan spletaj mirnih, pitomih i slikovitih uličica punih galerija, pubova i zanimljivih trgovinica? A Tropenmuseum, etno muzej koji se ne smije zaobići (je li ono između fotke zgrade Heinekena i fotke prazne livade Tropenmuseum? čini mi se da je to ta zgrada)? Sjećam se milijardi bicikala, naročito uz željezniči kolodvor, a podosta ih je bilo i u vodi po kanalima. :) Sjećam se indijsko-pakistanske slikovite tržnice i odlične indijske klope u Crvenoj četvrti. Van Goghov muzej malo me ostavio ravnodušnim, osim zadnje tri ili četiri slike s debelim namazima iz njegove posljednje faze, ali me zato Rembrandt oduševio u Rijksmuseumu. Imali smo sreće da možemo stanovati u stanu naše prijateljice dok je ona bila na putu (čuvali smo joj mačke) pa smo imali tjedan dana da proučimo Amsterdam uzduž i poprijeko.

    avatar

    11.10.2013. (11:09)    -   -   -   -  

  • hodam...skitam...fotkam :)

    Tropenmuseum je bio u planu,ali zbog neplanskih cekanja u pojedinim redovima nmismo stigli:( ostalo nazalost nismo, zato sam i rekla da je svakako i dalje u vrhu destinacija koje trebam obici..jednostavno nudi previse dobrih sadrzaja koje nije moguce obici u 3 dana bez potpune organizacije:) a ove bicikle u kanalima smo i mi zapazili, kao i one koji su namjerno zakljucani tako da vise prema rijeci:)

    avatar

    11.10.2013. (14:47)    -   -   -   -  

  • Neverin

    nemAa mi goreg nego kad mi na blog postave neku finu klopu i mjesta na kojima nisam bio, a žudim :)

    avatar

    11.10.2013. (19:38)    -   -   -   -  

  • anuschka

    joooj....i ja bi tamoooo kad vidim kako ti to lijepo opisujes....
    uglavnom jako lijep blog, odlican stil pisanja, pratim te i dalje i cekam nove objave:-)

    avatar

    12.10.2013. (09:49)    -   -   -   -  

  • Neverin

    aaaaaaa p ti si tek krenula s putopisima. Otišao sam u arhivu i shvatio da si tek počela. Hajde super, radujem se dojmovima s drugih mjesta gdje nisam imao prilike otići.

    avatar

    12.10.2013. (13:24)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    odličan foto-dokumentarac i zapisi ispod slika.... (uvijek sam se divila ljudima koji vole putovati, jer ja ne volim) :)

    hvala na lijepom komentaru kod mene :)

    avatar

    12.10.2013. (13:59)    -   -   -   -  

  • hodam...skitam...fotkam :)

    @neverin: ovo sto kazes za mjesta na blogu na kojima nisi bio..to je prava prilika da vidis koje je najbolje za tebe pa ga mozda i posjetis kada bude prilike:) da da, ovo je tek pocetak, doci ce jos lijepih slikica i dojmova;)

    @ anuschka i shadow of soul: hvala vam ;)

    avatar

    13.10.2013. (10:30)    -   -   -   -  

  • ina

    Izgleda baš zanimljivo ovo tvoje putovanje. Ja nisam još bila u Amsterdamu, ali bila sam u muzeju s tim spravama za mučenje u Pragu ili Krakowu nisam više sigurna. Fora mi je ovaj Queen's Day. Nisam za to znala do sad. Količina smeća nakon njega je šokantna, ali ipak nakon toliko ljudi vjerojatno i za očekivati. Novi post kod mene. :)

    avatar

    13.10.2013. (20:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...