Komentari

rnbzagreb.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Old Friend

    Možeš li ponovno uploadati Jhené Aiko - Bed Peace (feat. Childish Gambino)? Nisam se uspio skinuti, a inače sam casual fan :)
    Hvala!

    avatar

    17.10.2013. (22:57)    -   -   -   -  

  • Old Friend

    Kako nemam s kim komentirati R&B glazbu (a ne znam šta je bilo sa onim jedinim hrvatskomg R&B forumom), volio bi se ovdje osvrnuti na par novijih izdanja i novih lica na sceni.

    K. Michelle mi je trenutno jedna od najdražih izvođačica. Iako njena glazba na trenutke može biti "busy" ili prebučna, svejedno je napravila dosta solidan debitantski album. Najbolje pjesme su mi Damn, VSOP, My Life, When I Get A Man, itd. Zapravo na albumu nema loše pjesme.

    Tamar Braxton me također pozitivno iznenadila. Album ponešto lošiji od K. Michelle, i njen ton mi nekako nazal i blago iritantan, ali All The Way Home je sigurno jedna od najboljih, ako ne i najbolja, R&B pjesma ove godine. Po mom skromnom mišljenju :)
    Ostatak albuma je ok, uglavnom je dobra u baladama.

    Ariane Grande... Očekivao sam dosta jer mi je super pjesma The Way, međutim sve ostale su mi beveze. Počevši od Baby I. Ta pjesma ima sve što ja volim kod jedne pjesme, međutim sve zajedno mi ne funkcionira i poslušam je jednom i nemam želju da je opet poslušam.

    Kelly Rowland mi je napravila dobar album, vjerojatno njen najbolji do sada. Isto vrijedi i za Ciaru. Ovdje se možda moram posuti pepelom i reći da je Body Party možda najbolja r&b pjesma godine haha :)

    Toliko od mene za sada,

    Pozz¨!

    avatar

    17.10.2013. (23:05)    -   -   -   -  

  • RnB-Zagreb

    Evo Jhene : http://www.sharebeast.com/bjwhvuxk6p81

    Slažem se sa svime rečenim. Tamar je OK al K. Michelle mnogo bolja (dobri su ti favoriti + dodajem Can't Raise a Man i The Right One). Ariana je Disney al ima pokoja dobra stvar (Daydreamin'). Kelly R. jako solidna, Talk A Good Game mi najbolja s albuma.

    Body Party je presexy!

    avatar

    23.10.2013. (14:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...