Komentari

vrgorac.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Vrgorčanin

    Na Facebook profilu HDZ-a Vrgorac detaljnije su razjašnjene nedoumice oko zadnjeg dijela članka o obljetnici 11. brigade koje citiramo u cijelosti radi interesa javnosti o ovoj temi:

    'Na blogu vrgorac.blog.hr opširno je pisano o današnjem obilježavanju 70. obljetnice 11. dalmatinske brigade. Također je pisano i o postu na ovom profilu. Profil kao i većinu tema na njemu sada, kao i za vrijeme izborne kampanje, uređuje Željko Primorac. I do sada sam u ime ogranka HDZ-a Vrgorac iznosio stavove HDZ-a, argumentirano ih branio i vodio rasprave. Za to mi nikada nije bila potrebna odluka ni ovlaštenje GO HDZ-a, jer mislim kako sam uvijek iznosio raspoloženje većine ljudi u HDZ-u. Tako je bilo i ovaj put. Još jednom ponavljam, GO HDZ-a Vrgorac s gnušanjem se ograđuje od komunističkog derneka i bala vampira koji je danas priređen u Višenamjenskoj dvorani grada Vrgorca povodom 70. godišnjice osnutka 11. dalmatinske brigade. HDZ ne može i nesmije sudjelovati na godišnjici osnutka brigade odgovorne za pokolj na desetke tisuća Hrvata i masakr franjevaca na Širokom Brijegu. Volio bih vidjeti člana HDZ-a koji se ne slaže sa ovim stavom!!!'

    avatar

    02.10.2013. (16:03)    -   -   -   -  

  • edo

    Bijedne izdajice hrvatskog naroda koji su s Pavelićem na čelu Musoliniju prodali Dalmaciju i Istru kako bi im za nagradu ti isti fašisti dozvolili da vladaju, uvijek će se osjećati poraženima, baš kao i njihovi potomci. Oni su izgubili rat, a tko gubi ima se pravo ljutiti. Zločinački HDZ koji je nastavio svijetle tekovine nacističke Nezavisne države Hrvatske izgubio je i ove posljednje izbore i sada divlja jer je onemogućen i spriječen u daljnjoj pljački hrvatskog naroda. Cvile i cmizdre u svojem nemoćnom bijesu i najbolje ih je ignorirati, kao da ne postoje. Prodane duše.

    avatar

    02.10.2013. (20:50)    -   -   -   -  

  • putGradine

    Eh da su bile samo Lipanjske žrtve... konačno bar isprika iako od nje nema ništa...

    avatar

    06.10.2013. (20:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...