Komentari

modestiblejz.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • seoska idila

    je je. i ja mislim da mu trebaš poslati. pouzećem. da sam osobno preuzme!!!

    avatar

    28.09.2013. (10:14)    -   -   -   -  

  • samohranamajka

    Ma, Modesti, ti isto kompliciraš! Pa lijepo ti piše na K-stranici "Produžni kablovi", a ne "Produžni kabeli"! Zakaj bi on plaćao prevoditelje kad ih može prevest preko K-plus bonova, skup s narodom koji kupuje "ispravne" kablove, umjesto da kupi kabele, kako bi bilo pravilno! Kupila si točno deklarirani proizvod! Kupila si kabel, vjedro, riječju - kantu! Ali jedno sam sigurna: sve to ima veze s Lex Perkovićem! Za ozbač! Malo je puno tih pogrešaka i gubljenja u prijevodima zadnje vrijeme. Pokušaj naručiti iz neke sučlanice nam naše iz EU-a, koja, eto, kaže gospodin Mimica, prepušta svakoj članici da sama regulira nužnu razinu kakvoće proizvoda. Kanta priključena na struju je sasvim dovoljna ako proizvod ima za cilj uništiti druge proizvode ne bi li se na taj način oživjelo posrnulo hrvatsko gospodarstvo with big bubbies, u kojem, eto, nažalost ni, valjda samostalni i neovisni, vlasnik samostalne pravne osobe ne može odoljeti pritiscima odozgo, pa mora premještati ljude. Kad bi ga čovjek pitao zašto, sigurno bi odgovor bio - Lex Perković! Ali sve bumo mi to plaćali s novim porezima i porazima, dok će kante samo produbljavati svoja i tuđa dna. U to ime sam jučer odlučila otkazati MaxTV. Pa da vidimo što ću dalje otkazati. Nekak' mi se čini da taj Lex Perković uopće nije neki bezazleni entitet, sve više ga doživljavam kao kolektivnu (ne)svijest. Kud god takneš, proviri i iskezi se kao neki zombi! Usput, da bi čovjek mogao unijeti prigovor na kvalitetu proizvoda, mora to obaviti telefonom ili pješice ili pisati otvorena pisma! Kod HAKOM-a se prvo ulogirati na sajt. To zato da se zaštite "stranice"! Da ne bi netko hakirao, zaspamao, štajaznam, možda prouzročio i globalno zatopljenje...Nemreš bilivit! Nema ono, k'o tu na blogu.hr, pošalješ upit help-desku i nitko ti nikad ne odgovori! Pa onda lijepo znaš na čemu si! Dugi su prsti tih produženih kabela...pardon, ispravno je kablova...

    avatar

    28.09.2013. (12:39)    -   -   -   -  

  • sagittariusclassic

    http://www.birodom.hr/Katalog.aspx?c=267

    ...Commel, tj. bivši ili sadašnji TEP, domaći proizvod, a ne kinesko smeće. Kad primiš u ruku, odmah vidiš razliku...:)

    avatar

    28.09.2013. (12:53)    -   -   -   -  

  • bellarte

    ..ko sto kaze sagitarius...domace je domace...ako nis drugo kupiš posebno kabel sa posebnom uticnicom i utikacem..sve lijepo spojiš..ne u stilu A je to crtića..nego kako spada i ima da radi!...e'.!

    avatar

    28.09.2013. (13:24)    -   -   -   -  

  • alkion

    Ja ne vidim uopće razlog "pobune"? Ta ovaj prislikani primjerak ima čak i zaštituda dječica ne uguraju prstiće unutra.... :)))

    avatar

    28.09.2013. (17:06)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Ideja ti je odlična, treba pomoći onima u propadanju.
    Naime, (vjerojatno si čitala), kako je baš on u problemima,
    ne može pomiriti širenje i uženje, kupovinu giganata i
    postojeće kapacitete. Zato mi, dajmo svoj doprinos u vidu
    kablova, igračaka, i razne "fuš robe", neka to stavi ponovno
    na police, uvijek netko nasjedne. To bi mu uveliko moglo
    pomoći da iziđe iz trenutnih škripaca. Mi ćemo se već snaći.

    avatar

    29.09.2013. (17:38)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    E moja modesti. Nije u pitanju samo Konzum i Todorić. Vrijedi ona 'bilo kuda kinesko svuda'!
    I sam sam imao slična iskustva ne samo s produžnim kabelom (jedan je nota bene imao na spoju na kontakt uvrnutu žicu umjesto da je žica bila učvršćena vijkom) već i sa sklopkama i utučnicama kojima se glava vijka raspala čim sam joj približio izvijač. Kad tražim elektro pribor tražim proizvodr 'Elektro-kontakta', hrvatske firme koja radi kvalitetne ali skuplje proizvode.

    Jednako tako prolazim i s, primjerice, tuševima. Raspadnu se nakon mjesec dana uporabe. Upravo sam kupio jedan novi. Kaže prodavač: "Evo ista cijena, 36 kn, ali ovaj je bolji, poljski je a ovaj drugi kineski." Kupih poljski pa da vidim.

    E tako je to kad ljudi žele (ili nemaju para) pa kupuju jeftine stvari ne pamteći englesku poslovicu: 'nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari'. Problem je i u tome što je teško uopće naći neku kvalitetnu stvar pa makar i skupu. Uz to danas u Lijepoj našoj visoka cijena nažalost ne garantira i kvalitetu. Opet govorim iz vlastitog iskustva.

    avatar

    30.09.2013. (11:56)    -   -   -   -  

  • MODESTI BLEJZ

    !
    ekipa, oprostite što kasnim i ne stižem odgovarati na komentare, nije namjerno, ako i kaskam znajte da kad-tad pročitam svaki, hvala svima na posjeti :0)

    avatar

    02.10.2013. (21:30)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...