Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • borivoj

    objavljeno na magicusu:

    http://www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=99532

    avatar

    26.09.2013. (15:34)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Pitanje dobrog seksa

    Što je to – dobar seks? Naravno, Jelo Žužinek ponudio bi dva odgovora istovremeno. Najbolji je seks onaj samoživi, jednominutni, svojim tijelom za svoju dušu, pa adio Mare; da ne bismo i doručkovali skupa, sobu uzimali... A najbolji seks je onaj opušteni, s dovoljno vremena (svakako ispred granice zaborava i potonuća u san usred ženskog akta na platnu), u kojem oboje uživaju; pa još ako i doguraju do orgazmića, a za večerom se smijulje nastavku večeri... E, to je najbolji seks, ali ako pokušate obje opcije izgovoriti istovremeno, uvidjet ćete uzaludnost postavke.
    Svakako, svaki je seks najbolji. Dok ga ima.

    skinuto sa BLOG.hr

    avatar

    26.09.2013. (15:41)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Kod Hrvata vlada samo pesimizam! Dvije trećine ne vjeruju da će biti bolje

    Zagreb, 26.09.2013., 14:53
    Autor: B.V.


    Dvije trećine građana očekuje još lošije gospodarsko stanje u zemlji u slijedećih godinu dana, dok se samo njih 7 posto nada gospodarskom oporavku.

    Više od dvije trećine hrvatskih građana ne vidi poboljšanje u idućoj godini. Prema istraživanju GFK pesimizam prevladava među hrvatskim građanima, a dvije trećine građana očekuje još lošije gospodarsko stanje u zemlji u slijedećih godinu dana, dok se samo njih 7 posto nada gospodarskom oporavku.

    Čak 53 posto građana u idućih godinu dana neće biti u mogućnosti štedjeti novac. To je najviši postotak 'neštediša' u odnosu na početak krize i 2009.Tek 13 posto izjavilo da će u narednih godinu dana moći štedjeti, što predstavlja pad od 7 posto u odnosu na prethodne tri godine. Iako Hrvati tradicionalno štede u bankama ili ulože u nekretninu, čak 27 posto građana preferira novac čuvati u kući.

    Pad cijena nekretninama vjerojatno je i kod građana uzrokovao stav da štednja ulaganjem u nekretnine nije više toliko „unosan“ posao u odnosu na prethodne godine. 2008. 32 posto građana preferiralo je kupovinu nekretnine kao način štednje, dok je takvih sada tek 25 posto.

    Slična situacija je i kod kupovine zemljišta, koju, kao oblik štednje, preferira 14 posto građana, za razliku od njih 24 posto iz lipnja 2009. No, porast cijena zlata nagnao je naše građane da štednju ulože u ovaj plemeniti metal - 2009. 6 posto građana preferiralo je zlato kao oblik štednje, dok u prosincu 2012. riječ je o njih 19 posto. (Agencija VLM)

    DNEVNIK.hr

    avatar

    26.09.2013. (15:43)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Knjigocid u Vrgorcu

    Na gradskom odlagalištu Ajdanovac osvanula hrpa od nekoliko stotina otpisanih knjiga iz fundusa Gradske knjižnice Vrgorac. Gotovo sve su to knjige tiskane u vrijeme bivše Jugoslavije. Radi se o znanstvenim djelima vezanima za socijalizam, komunizam samoupravljanje, tu su monografije o Josipu Brozu Titu i Jugoslaviji, memoari i sabrana djela Tita, Edvarda Kardelja, Karla Marxa, Friedricha Engelsa, historije Jugoslavije, književna djela napisana na ekavici i ćirilici, zbornici NOB-a, zbirke zakona bivše države i slično. Među bačenim djelima je tako i Ježeva kućica Branka Ćopića, piše na blogu Vrgorac.

    DNEVNIK.hr

    avatar

    26.09.2013. (15:44)    -   -   -   -  

  • borivoj

    17 Etno smotra - pozivnica

    Postovani i dragi prijatelji,
    pozivamo Vas na 17. Etno smotru u organizaciji Grada Rijeke, koja ce se sa svojim bogatim programima odrzati u subotu, 28.09.2013. u 19.00 sati (Zajednica Talijana Rijeka, Uzarska 1, Rijeka) i u nedjelju, 29.09.2013. u 19.30 (Ceski dom, Cicarijska 20, Rijeka).
    Veselimo se Vasem dolasku!
    SKD "Prosvjeta" - Pododbor Rijeka

    avatar

    26.09.2013. (16:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...