Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Šima

    fejs, blog, internet i sve ostalo treba biti u službi tebi a ne obrnuto. Meni je to povremena razbribriga i nikad mi nisu bili jasni oni koji pate zbog broja komentara na blogu, statusa cool ili fresh, broja fejs prijatelja i ostalih stvari koje zaista nisu bitne za život. Namjerno na fejsu nisam pod imenom i prezimenom jer mi fejs služi za igranje igrice i pražnjenje mozga u rijetkim pauzama dana a ne da bi na taj način stjecala nove najbolje prijatelje. Ako ti je netko suđen naći ćeš ga i bez tih modernih alata.

    avatar

    25.09.2013. (08:32)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Fejsbuk mi je najobičnija zajebancija,a sa 'SPIG'-om je već druga stvar.
    'SPIG'-to sam ja!
    Kako mi on odnosi puno vremena i energije i kako je ovo prava,pravcata strast i nedoživljena eksplozija kreativnog ludila i kako sam spreman ako treba i skočiti kroz prozor na mrtva tijela onih koji su to zbog 'SPIG'-a dosad učinili, izuzetno mi je draga bilo kakva povratna reakcija.
    Dobar si,govnar si...nije bitno...!
    Svirati pred publikom i svirati u tri ujutro 9 km južno od Karlobaga nije isto.
    Srećom,kako nažalost nemam baš neke velike konkurencije čitanost je više nego odlična!

    A svako tko kaže da mu nije drago kad na njegovom blogu osvane komentar nek se slobodno posere u tećicu i pojede svoj topli i veseli sadržaj.
    Od čega ću za par godina napraviti spot povodom tisućite epizode ako ne bude materijala?

    avatar

    25.09.2013. (09:13)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!! !!!!!

    ''....Mislim da ćeš mi letit iz prijatelja A DANAS NA FEJSU TO NIJE MALA STVAR !!!...''

    E jesi mi uljepšao dan, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

    Znači od sad na dalje nije više najgora kletva "dabogda te majka u ćevapu prepoznala" nego "dabogda te prijatelji izbrisali s fejsa"?

    avatar

    25.09.2013. (09:44)    -   -   -   -  

  • pexa

    http://www.bolnica-vita.co.rs/lecenje-zavisnosti-od-interneta.html

    avatar

    25.09.2013. (12:34)    -   -   -   -  

  • B-612

    Rekli su mi da će mi blog postati čitan ako budem ostavljao komentare na popularnim blogovima... Hmmm... Baš me zanima. ;)

    avatar

    25.09.2013. (14:15)    -   -   -   -  

  • Manipulator

    Duuuuugo me neće nitko natjerati na fejsbuk! Nekako se lakše ujutro ustajem kad ne moram misliti koja me budala stavila za prijatelja,a to pametnima jednostavno ne pada na pamet!

    W SPIG

    avatar

    25.09.2013. (21:01)    -   -   -   -  

  • antun

    Ja, klinički mrtav po Facebooku, već neko duže vrijeme razmišljam o otvaranju iste. Napisah: razmišljam! Još uvijek...No, kad vidim tko sve ima stranice na fejsu ili twiteru, bojim se da mi sutra rano ujutro, vrli ministar policije ili premijer slučajne države ne pošalju zahtjev za prijateljstvo... Vjerojatno za te svrhe postoje prozori...Wind: jedna od gorih kletvi bila mi je: da Bog da ti sin doveo zeta u kuću...no u svijetlu novijih "događanja" to danas više i nije nešto...

    avatar

    25.09.2013. (22:13)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Ja sa svojim fejsom nemam nikakvih problema jer sam odjebala sve zahtjeve za igricama, sve što mi se ne sviđa ignoriram i brišem, a prijatelje prihvaćam jako oprezno i u načelu nemam fejs prijatelja s kojima nemam veze i u reali. Facebook, u slobodnom prijevodu godišnjak (ona knjiga sa fotkama svih polaznika neke škole koju imaju Ameri) trebao bi služiti tome da uđete u trag i obnovite kontakt s ljudima koji su nekad davno išli s vama u vrtić, školu, na faks, s kojima ste radili u istoj firmi ili da nađete rodbinu raštrkanu po cijelom svijetu, ili rodbinu za koju niste imali pojma da uopće i postoji (što se meni zapravo i dogodilo i zbog toga sam beskrajno sretna.),

    avatar

    26.09.2013. (16:53)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Osobno bih volio kad bi najvjerniji čitatelji imali profil samo zbog jedne stvari.Volio bih sa svima skupa jednu večer poćatat u realnom vremenu.To bi bila epizoda za prste polizat.....

    avatar

    26.09.2013. (17:56)    -   -   -   -  

  • gigi migi

    Nemam fakebook profil i ne želim ga nikad imati. žao mi je zbog prstoližuce epizode

    Pozdrav

    avatar

    27.09.2013. (12:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...