Komentari

rudarka.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • geomir

    Ako brljam i ne znan ča pišen po blogu
    onda je najboje partit!! :-))))

    avatar

    24.09.2013. (18:52)    -   -   -   -  

  • ddadd

    Uf...točno u sridu si ubola ako mene pitaš! I moja baka je imala melanom i kad su nakon operacije predložili zračenja (a melanom bio točno iznad kičme - bila je velika šansa da ostane nepokretna) i što ti ja znam što su sve još htjeli, moja je majka rekla NE. I baka je živjela još najmanje 20 godina iza toga :)
    Postoji par tumora kod kojih su se kemije pokazale dobre, a sve ostalo je samo eksperiment u kojem netko masno zarađuje, eksperiment gdje nabadaju i u kojem je na kocki "jedino" život pacijenta. Da netko tko alternativno liječi ubije pacijenta svojom terapijom, on bi završio u zatvoru doživotno, a doktori to smiju. Česti su slučajevi da zatvore alternativca jer mu je netko umro a alternativcima u stvari idu samo slučajevi koje je klasična medicina otpisala. Postoji primjer lika u americi koji za tumore na mozgu ima ogromni postotak izlječenja i to su sve ljudi kojima su medicinari rekli nešto poput "umrijet ćete za tri mjeseca". Katastrofa. Sve je dokumentirano, a klasičari ne bi ni prismrdili k njemu jer ne smiju priznati da u stvari pojma nemaju što rade!
    To ne pričam ja već moj prijatelj koji se godinama nosi s rakom i koji je proglašen medicinskim čudom jer je rak netragom nestao. I njemu su rekli: umrijet ćete za tri mjeseca. Bullshit je umro.
    Ono drugo pitanje, kada umrijeti...iskreno, mislim da je odgovor nikada. Točnije, ako je osoba svijesna i iole željna života, svaki dan, svaki sat bitni su. Ja ne mogu ubiti ni biljku koliko cijenim život kao takav.

    avatar

    24.09.2013. (19:48)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Uvijek je rano, uvijek jer to je boravak za cijelu vječnost!

    avatar

    24.09.2013. (20:42)    -   -   -   -  

  • lion queen

    ona je imala samo 83, a ako je tako kao što tvrde, da se ljudski vijek produžava, kvalitetnim liječenjem je mogla izgurati i stotku. no izgleda da su prerano digli ruke od nje. uglavnom, liječnici su dužni svakome ponuditi liječenje bez obzira na dob, a hoće li netko prihvatiti ili odustati, to bi trebao biti njegov izbor.

    avatar

    24.09.2013. (22:51)    -   -   -   -  

  • 14082010

    Ja potpisujem Lion Queen : liječnici su dužni svakome ponuditi liječenje bez obzira na dob, a hoće li netko prihvatiti ili odustati, to bi trebao biti njegov izbor.

    Pijem ja doma čaj,ne da mi se baš šetati,a i nije mi baš preporučljivo puno se šetati,bar dok me ne prestane boliti.....

    avatar

    25.09.2013. (20:26)    -   -   -   -  

  • Gorkić Taradi

    Pa mislim da danas svatko ima odabir želi li liječenje ili ne, želi li na operaciju ili ne, želi li u bolnicu ili ne, jedino pitanje koje se postavlja po meni je kad ta bolesna osoba nije u stanju sama odlučivati (što bi uključivalo eutanaziju, ali se uopće ne odnosi samo na eutanaziju)

    avatar

    26.09.2013. (20:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...