Komentari

dupla-ljuta.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • daniela1

    ej, kolega, vidim da si temeljito proučio materiju. iz čega zaključujem da imaš višegodišnji staž i ekspertizu u tom polju, ili si bar vkv nezaposlen, ko i ja? uzgred, uslijed te sretne okolnosti jučer sam čak imala čast uć u drugi krug natjecanja za ponuđeno mi, ni manje ni više, radni mjesto "savjetnice za zapošljavanje", na tom istom zavodu. pitala sam ih, kad su rekli da konkuriraju i 2 branitelja koji imaju prednost ako riješe jednako dobro ko ostali, da nam ih pokažu, da znamo protiv koga igramo. i imam li i ja, kao dulje nezaposlena, kakvu prednost...ma, pišurija, dane idem u detalje. bar mi je bio funny day.
    drago mi je vidjet svaki novi smiješni blog koji se otvori. svjetlo i životna radost, štaš više, ne treba ni jest ako se moš smijat! ja se slično tako liječim ovdje: http://finijazvjerka.blogspot.com/ , možda si i vidio, link mi je gore s boka ) ...a ono "aaah" i nisi baš točno interpretirao (zato sam i malo oklijevala uzvratit posjet. a i zato jer nisam kroz sve objavljeno prošvrljala.sad jesam i radujem se, drago mi je vidjet svaki novi smiješni blog koji se otvori. svjetlo i životna radost, štaš više? ne treba ni jest ako se moš smijat :)) bio je to više kao neki brzinski iskaz zanijemjele frustracije, jer sam dan ranije odlučila zatvorit skoro sve moje blogove na bloggeru. predugo za objašnjavat. a i nije neki smijeh bio. moram se više fokusirat, jedino me on još možda ipak uspije izvuć iz "tamnog vilajeta" i "vratit mi svjetlo i životu radost" ...
    svako dobro ti i dugotrajno održavanje ovog bloga u snazi i veselju želim!

    avatar

    26.09.2013. (22:31)    -   -   -   -  

  • dupla_ljuta

    Sve što je napisano, napisano je u na temelju životnog iskustva.
    Tu su opisi prevaranata i njihovih prevara, zato je ovaj blog obrazovnog karaktera. Neke lopine, tipa profesionalnih ovršitelja ne možeš nikako preskočiti. Evo, mene ovršio, zna se tko, zato što nisam plačao preplatu HRT-u za video nadzor u trgovini. Da ti pamet stane.

    avatar

    27.09.2013. (08:39)    -   -   -   -  

  • (wo)man's world

    Mislim da sam pronašla zanimanje. :)
    Hvala na idejama

    avatar

    03.10.2013. (14:17)    -   -   -   -  

  • brigita3

    Da sam ove savjete imal prije dvadesetak godina...ej gdje bih sada bila.

    avatar

    03.10.2013. (14:35)    -   -   -   -  

  • Bergaz

    Čak i da to nisi uzgred spomenuo, pomislio bih da si prisluškivao i stenografirao današnje nasljednike "dečki s Knežije" koji se napadno vucaraju po kafićima i sa žarom igraju te "mind games" umjesto zastarjelog i neprobitačnog šahiranja na klupama u parku.
    Da nije žalosno-istinito bilo bi i duhovitije...
    A tek pravi izazov bilo bi sastavljanje liste dvadesetak "poštenih" načina otvaranja, vođenja i održa(va)nja biznisa.

    avatar

    10.10.2013. (12:23)    -   -   -   -  

  • biznis-ideje.blogspot.com

    Kad su prevare u pitanju ja imam milion ideja :-), ali nisam spreman da bilo šta od prevara započnem.
    Vašim idejama bih dodao još jednu: PRODAJA BLATA. Ko će dokazati da nije lekovito :-)

    avatar

    13.02.2015. (07:44)    -   -   -   -  

  • Stef

    Dobar dan,
    Namjeravam otvoriti samoposlužnu praonicu rublja, ali nisam dovoljno upućena u franšizno poslovanje. Kontaktirala sam više brendova i za sada mi se ponuda brenda Speed Queen Investor čini najzanimljivijom. Koliko sam shvatila radi se o vodećem brendu u SAD-u u području industrijske opreme za obradu rublja koja prati klijenta od početka do kraja projekta (financiranje 70%, pomoć pri odabiru lokacije, marketingu itd.). Međutim, ja bih se željela najprije raspitati i čuti mišljenja drugih. Jeste li čuli za ovaj brend? Je li netko možda već otvorio praonicu s njima? Evo njihovog web sajta: http://speedqueeninvestor.com/hr/
    Svi savjeti i mišljenja o ovom brendu i, općenito, o otvaranju samoposlužne praonice rublja dobrodošli su. Unaprijed zahvaljujem!

    avatar

    18.08.2016. (15:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...