eh, šampinjoni... ja sam očekivala smuđa Orly, za to bi vrijedilo mućkati i tartar (pravim i ja domaći, otprilike isti recept, jedino moj preporučuje umjesto kiseline od krastavaca sok limuna, i bez peršin-lista.
22.09.2013. (14:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
samohranamajka
fućkaj ga sad! Već sam šampinjone ulupala u kajganu, onak, najprostačkiju!
22.09.2013. (02:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
Ovo mi se cini sasvim dobro; jedini uvjet da je blizu ona svinjetina iz prethodnog posta:-)
22.09.2013. (04:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
B-612
Svi sve znamo pa nema smisla komplicirati. Ja ću raširiti ruke kao Šomi Vačko, a vi pjevajte sa mnom: Rekli su mi da će mi blog...
22.09.2013. (11:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bookeraj
eh, šampinjoni... ja sam očekivala smuđa Orly, za to bi vrijedilo mućkati i tartar (pravim i ja domaći, otprilike isti recept, jedino moj preporučuje umjesto kiseline od krastavaca sok limuna, i bez peršin-lista.
22.09.2013. (14:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
Pa gdje si ti. Sta? Tjedan dana niti jedes niti pijes?
28.09.2013. (13:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mrcina
Jadno, starinsko i neinventivno.
29.09.2013. (19:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
to mora da je dobro..
01.10.2013. (11:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fra gavun
U pi...ala ti jaja trošišššš!:)
06.10.2013. (15:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...