Komentari

narodnapolitika.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • dupla_ljuta

    Ja bi ga istjero iz dućana, da je moj dućan.

    avatar

    15.09.2013. (09:26)    -   -   -   -  

  • turimti

    u pravu si...u komiži sam ušla u rat s lokalnim potpisivačima peticije protiv "partijanera" s jahti i jedrilica...o tomu sam pisala i u SD-i. miševi ne znaju da su mladi pravi potrošaći i budući obiteljski gosti koji će im zbog lijepih uspomena puniti apartmane...mi ferijalci smo izgradili tučepe, bašku vodu, korčulu...ova današnja mladež gradi jedan novi turizam...zadar se zahebao i svi oni koji su protiv mladih...

    avatar

    15.09.2013. (10:35)    -   -   -   -  

  • fra gavun

    Da, volio bih vidjetu tu fotografiju ako ti nije teško ubacit je dok si na
    naslovnici a što se 'Djela' tiče...nisi bio korektan, tu ti dajem minus. LP.

    avatar

    15.09.2013. (11:42)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    spiže pijančino jedna, diš se-eto te na naslovnici!

    avatar

    15.09.2013. (13:59)    -   -   -   -  

  • windfuckersister

    Nekoliko puta sam sudjelovala u raspravama na temu turizam - buka - mir-zarada, tj odsustvo iste. I to upravo na tvom lijepom otoku. Banalni primjer: kafić na betinskoj plaži. U cik sezone zatvara se najkasnije u osam naveče. Jer dok je bio otvoren i kasnije domicilnom stanovništvu smetala je silna buka i jesu oni normalni, ne može se spavat od silne dreke.
    Kažem ja njima da je u zlatno doba turizma osamdesetih godina tišina bila nepoznat pojam u Opatiji i opet smo svi preživjeli i uspjeli se naspavati. Uostalom, stisnite malo zube, naspavat ćete se zimi kad po dva mjeseca ne vidite susjeda koliko je mirno i pusto.
    Najveći apsurd je da se radi mahom o ljudima koji od turizma i žive. I onda poslije plaču kako je bila slaba sezona. Jebo te, pa najbolje da gostu uvedemo policijski sat. U devet u krevet ili ako baš neće na spavanje onda da šute, šapuću i hodaju na prstima da bi se domicilno stanovništvo moglo naspavati.

    avatar

    15.09.2013. (17:37)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Dok mi imamo oznojene Šokice nema straha....

    avatar

    15.09.2013. (18:55)    -   -   -   -  

  • B-612

    Rekli su mi da će mi blog postati čitan ako budem ostavljao komentare na popularnim blogovima... Hmmm... Baš me zanima. ;)

    avatar

    15.09.2013. (20:51)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    ma što mislili ali ipak smo bolji od Velike Britanije i Irske, koja je kako vele "vrlo turistilka zemlja" što sam se na svje oči i na svom džepu osobno uvjerio.
    gdje god sam u tamo ušao u lokal i sjeo (a toga je bilo puno) barem 15 minuta sam čekao konobara/icu i to bez obzira jesam li za ručak potrošio 30 EUR ili 60 GBP. u pabovima je situacija drugačija jer se od tebe očekuje da dođeš na šank, naručiš i platiš pa onda možeš nositi. ako želip, račun oraštražiti (jer nema fiskalizacije). toliko o iću i piću.
    što se ostalih usluga tiče, povratna karta Paddington express-a od Heathrowa do Paddingtona (London, near Hyde park north) košta 40ak GBP.
    što hoću ovime reći? da bi zaradio moraš nabiti cijenu na sve jer se samo tako zarađuje. gost će to ionako platiti jer nema izbora.
    parijaner backpackeri sa extasyem nigdje ne donose lovu i nitko se njima nigdje notko ozbiljno ne bavi, izuzev policije.
    toliko da se zna što se po događa u "velikom svijetu".

    P.S.
    neke daleke godina sam ljetujući na Mljetu (Saplunara) vodio rat sa svojom četveronožnom ljubimicom koju su opojni mirisi roštilja stalno vukli prema terasi apartmana u susjedstvu gdje je roštiljao debeli Mr. Bill Gates i baš kao i ja plaćao 50 EUR za dva-tri ležaja, kupaonicu punu gdje vodu dovozi brod cisterna i malu kuhinjicu. što se tiče smještaja bogati ne traže ekskluzivu (izuzev rusa) već ambijent. toliko da razbijem famu koju Domovina sanja oko tzv. ekskluzivnog turizma.

    avatar

    15.09.2013. (20:52)    -   -   -   -  

  • antun

    I ja to oću imat dok si na naslovnici, nisam lošiji od Billa, a i bija sam jedan dan u Šibeniku ove godine...Hvala unaprijed! A Šokice mi nemoj dirat, moš ih samo gledat. Tinu je ipak bilo malo teže - barem u onom periodu dok je bio u metropoli: u "Blatu" je pisao na stojećki! Uživao sam u čitanju moje omiljene lektire! Hvala.

    avatar

    15.09.2013. (21:42)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    spiže ,nije u redu da te čak ja moram upozoravat da previše potcjenjivački pišeš o Česima i o Poljacima. To su dvije velike mittleeuropske kulture i kamo sreće da ih je više na Jadranu.

    bokačo, čekao si 15 minuta jer je konobarica skupljala hrabrost da ti priđe kad te vidjela...trebalo je 10 min samo da ti odredi vrstu.

    avatar

    16.09.2013. (00:52)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Česi su OK,ali ako se u svakoj ružnoj priči o turistima apsolutno svatko od iznajmljivača uvijek i isključivo žali na Poljake teško mi je ostati normalan...

    avatar

    16.09.2013. (00:58)    -   -   -   -  

  • Wall

    bilo bi zabavno, da nisi u poantu s Billom Gatesom utrpao tu seosku fascinaciju celebritijem (pa kao, prodavačica i svi u trgovini trebaju uslužit čouka odman i hitno!). prvo i prvo, Gatesa bi -samo zbog usranih windowsa, pa onda pljačke i terora paketima (toolsima, jebali ga toolsi) trebalo na kraj reda, u magareću klupu...preventivno s 'dunce' kapom! a drugo i drugo, svaki seljo koji bi preko reda- bez obzira koliko para ima- trebao proći 'na kraj reda' odgojnu mjeru. i treće, da baš ne budem samo negativan- "yes, little duck" ti je urnebesan, ali promašen- moraš pisat' yes, duckling! ko ružno pače, kuiš? eh da, da ne zaboravim- od toliko pohvalnih pogrda Hrv. tur.zajednici, promašena je i ova pohvala pijanoj EU/misliš na GB/ omladini, kao vrhunskim gostima na Jadranu. kukala majka svakoj zemlji s takim programom! možda za Goli otok, ili za goli Pag još kako-tako. ja bih Min.turizma preporučio da iz Kornata izdvoje 2 nagluplja otoka i dodijele isključivo HTZ filijali London, za partije za ekipu. Pa nek ,brale, udare brigu na veselje-red tehna, red ekstazija, pa red pive; pa, jope ponovi! takvima bih čak dao besplatnu doživotnu ulaznicu na te Rave-Kornate! bijah u glupim austrijskim alpama-sve manikirano, svi seljaci ljubazni i uslužni, sve nude na ogled, pogled i probu, na svakom ćošku neki kulac-palac adhoc muzej, suveniri i info panoi, izletničke i poučne staze za svaku glupost

    avatar

    16.09.2013. (14:34)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Komentar napisan u jednom dahu!
    To je to,care!
    Poanta s Billom i je u tome da sam ja na strani žene koja ga je poslala na kraj reda....čim barba Frane kupi dvi kutije 'York'-a!

    avatar

    16.09.2013. (15:04)    -   -   -   -  

  • antun

    Iako je Wall nepopravljiva komunjara, slažem se s njegovom idejom o iznajmljivanju glupih otoka za snježnobijele engleze...A da ne budem rasist, dopustio bih i ostalim narodima i narodnostima pristup na glupe otoke...

    avatar

    16.09.2013. (17:34)    -   -   -   -  

  • idemooo

    papci iz petrcana kraj zadra potirali Garden..??
    ..potpuno krivo majstore...evo slucajno naletin na ovaj blog i nakon par redaka naletin na neistinu i izgubin volju za dalje citati,naime,Garden festival nisu potirali mjestani Petrcana ili ti ga papci kako ih ti nazivas nego hotel Pinija na cijem se dobru odrzava festival.
    Zasto..? zato jer hotel pinija nije ima ama bas nista od tih turista...nisu spavali u hotelu(koji je i bez njih pun) niti si se tamo hranili i zato je doslo do odluke da in se ne produzi koncesija...eto to je istina,ljudi iz Petrcana su imali koristi od njih ali to je ipak visa sila,tj oni o tome nisu mogli odlucivati...

    avatar

    16.09.2013. (19:39)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    hahahahahahaa spiže trebalo bi te svaki dan na naslovnicu, gle koju frku si digo! za dobrim konjem...najjače mi je kad panonski i kontinentalni papci kao wall krenu njatke o turizmu i šta bi i kako trebalo jer oni su UVIJEK bili NEGDJE gdje je to altroke sređeno i onda ih sreća pomazi da se ogrebu uvalit se negdje na moru pa smišljaju bisere alla vinkovačke jeseni u biogradu na moru i ostali mladen stubljar trash...daj walle pričaj nam o berbi uljane repice ,a turizam pusti ljudima koji to bolje ne znaju od tebe.

    avatar

    16.09.2013. (23:48)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Maurice,pazi metak!
    Hvala ti blogdože,spasio si mi život!

    avatar

    17.09.2013. (01:06)    -   -   -   -  

  • wall

    lokalni, seoski idij-oti su nama, turistima, uvijek zabavni za gledati. no, to važi samo za neopasne, dobrohotne gluperde....agresivni manijaci, koji ostavljaju fekalije posvuda (tipa ovog tvog lokalnog prvoborca) su užas živi za svaki blog. Spig, imaš dobre tekstove, no zbog dežurnog fekaljiste i tvoj blog ću zaobići. blog ti je kao cvijeće kraj septičke; em više ne miriše, em se mora se pazit da se ne ugazi. adio, goodbye & farewell!

    avatar

    17.09.2013. (08:19)    -   -   -   -  

  • SPIG

    Neš ti štete....

    avatar

    17.09.2013. (09:26)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    ajde walle ,pali taj kombajn i pedala!

    avatar

    17.09.2013. (13:24)    -   -   -   -  

  • amigo

    Laže ON, čitati će i dalje, samo neće ostavljati komentare, znači: čitanje bez obaveza tj. besplatno! Ah, ti Jožini sinovi, sve bi besplatno...

    avatar

    17.09.2013. (19:31)    -   -   -   -  

  • dejmon

    Tkojebilgates ? Tovar?

    avatar

    17.09.2013. (20:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...