Komentari

umornooko.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • blogdogg

    Hajduk živi vječno i iako nema više kaliterne ni braće Matošić ni Blaža Bake ni Mikija Rapajića...sad su mi još i draži jer klub se ne bira, hajdukovac se rađa i da mi sad nostradamus kaže da nikad više neće bit prvaci, ja bi i dalje navijao ale aleeeeeeeeeeeeeeeee

    avatar

    13.09.2013. (16:25)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    ovo za nostradusa sam momentalno jezik pregriza ;) pozz totcidi!

    avatar

    13.09.2013. (16:27)    -   -   -   -  

  • umorno_oko

    @blogdogg, u potpunosti djelin tvoje mišljenje, samo ... od ljubavi se ne živi.
    Ja bi rado da njima ... ma niman ni za sebe i moje najbliže :(

    avatar

    13.09.2013. (17:49)    -   -   -   -  

  • turimti

    priča o hajduku je priča o vremenu koje se neće vratiti. ovi danas što ga spominju u stvari pate za vremenom koje je iscurilo. puno je malih miševa na poljudu. nema mačke. ne mogu shvatiti da netko plaća zaštitare, da policija snima, da torcida umire sva u bilom, a da se ne zna tko baca baklje, dimne bombe i ruši kasu hajduka. kad treba zavuči ruku u takuin i kupiti dionicu hajdukovaca nigdje. da je para koliko ima grafita i grbova hajduka u ovom gradu svi bi na poljudu bili bogati.
    a, dinamo, za to nije kriv...tamo "proizvodnja" ne trpi...sve se zna; i tko vodu nosi i tko lovu diže...

    avatar

    13.09.2013. (21:24)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    turimti, u pravu si skroz što se tiče Hajduka. nekada je postojala izreka da lova na poljudu nestane prije nego pređe parking. mnogi čestiti igrači, kasnije su ,kao članovi uprave ušli na taj kurbin pir i prodali godine časti za sitnu pinku. Dinamo možda vještije balansira, bolje kupuje i bolje prodaje, ali nikad neće imat hajdukov šarm i publiku. bez obzira na sve što se torcidi zamjera, torcida garantira spektakl, a to je ono što narodu bez kruha najviše treba.

    avatar

    14.09.2013. (00:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...