Lijepo ih je vidjeti, a još je ljepše bilo vidjeti u prirodi i osjetiti zadovoljstvo kada ga ugledaš. Volim reči da se pred svakim moraš nakloniti prije nego ga ubereš.
12.09.2013. (14:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fotke su ti super.......vrganji su mi broj 1 među gljivama, sad kreće sezona, meni najdražeg, jesenskog vrganja....crni klobuk i debeli bijeli kličak.......:))) dražene....kaj god da baciš u umak od vrganja sa vrhnjem je odlično:)))....oš piletinu, svinjetinu, puretinu, govedinu ili rijčnu ribu......
18.09.2013. (19:46)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Žena.Samo to.
Lov na gljive...
12.09.2013. (11:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
More ljubavi
Lijepo ih je vidjeti, a još je ljepše bilo vidjeti u prirodi i osjetiti zadovoljstvo kada ga ugledaš. Volim reči da se pred svakim moraš nakloniti prije nego ga ubereš.
12.09.2013. (14:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dejmon
Nadam se da ću i ja naći vrganje, ali čini se kao da još nedostaje topline.
12.09.2013. (20:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Jedno od najboljih jela koje sam ikada jeo je bila štuka u umaku od vrganja i vrhnja ;)
14.09.2013. (08:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dante
Evo upravo spremljeni na hladno... jedva 2 paketića ali biti će dovoljno kad nema više.
18.09.2013. (15:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
igor
fotke su ti super.......vrganji su mi broj 1 među gljivama, sad kreće sezona, meni najdražeg, jesenskog vrganja....crni klobuk i debeli bijeli kličak.......:)))
dražene....kaj god da baciš u umak od vrganja sa vrhnjem je odlično:)))....oš piletinu, svinjetinu, puretinu, govedinu ili rijčnu ribu......
18.09.2013. (19:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...