Obično ljetni vrganji(hajdenjaci) budu slabije kvalitete (crvljivi) no nekak su mi najljepši za naći. Ove druge gljive se daju spremiti za zimnicu i onda su ok - za salatu ili prilog.
11.09.2013. (15:26)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ovaj me bodljikavi kesten podsjetio na ježurku kojeg sam spasio zadnjega dana ljetovanja na Braču: netko ga je ostavio u pretoploj barici na obali nakon što ga je iz razonode izvadio s dna pa sam ga vratio natrag u dubinu i nadam se da mu je dobro na novoj lokaciji.
11.09.2013. (20:27)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dante
Obično ljetni vrganji(hajdenjaci) budu slabije kvalitete (crvljivi) no nekak su mi najljepši za naći. Ove druge gljive se daju spremiti za zimnicu i onda su ok - za salatu ili prilog.
11.09.2013. (15:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Toco1980
Za one koji ne znaju, sve gljive su jestive.... ali neke samo jednom.
11.09.2013. (16:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vilko
Ovaj me bodljikavi kesten podsjetio na ježurku kojeg sam spasio zadnjega dana ljetovanja na Braču: netko ga je ostavio u pretoploj barici na obali nakon što ga je iz razonode izvadio s dna pa sam ga vratio natrag u dubinu i nadam se da mu je dobro na novoj lokaciji.
11.09.2013. (20:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...