Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


 • Magarac jedan!

  svi se zalažu za jednakost i prava, ali na kraju se to opet pratvori u igre moći. živcira me kad se nečiju vrijednost i jednakopravnost pokušava objasniti tako da se ponižavaju ili omalovažavaju drugi. a to se zna dogoditi i kod ovih muško ženskih pitanja. da se dokaže da žene imaju jednaka prava i da su jednako vrijedne započinju priče o bespotrebnost muških, lijenosti agrasivnosti. to je na kraju isto kao muški šovinizam kad netko svoju mušku vrijednost dokazuje pričama da su žene slabe glupe i nesposobne. umjest jednakosti u uzdizanju i odgajanju sebe i drugih u bolje ljude, mi se izjednačavamo u ponižavanju i omalovažavanju.

  svi su potrebni i nitko nije višak. sebičnjaci obično svuda oko sebe vide višak. previše ljudi previše muških, previše Židova, previše Srba, previše obrazovanih, previše neobrazovanih....

  avatar

  11.09.2013. (13:15)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Eh, ali samo čekaj da ti se netko sad javi na ovaj članak s tvrdnjom tipa "ali Greg Hampikian nije pravi feminist, pravi feminizam samo traži da spolovi imaju jednaka prava"... što naravno implicira da danas postoji nekakvo područje u kojemu spolovi nemaju jednaka prava ili se žene stvarno diskriminira pa bi postojanje feminizma (pogotovo agresivnog oblika kojemu danas svjedočimo) uistinu bilo opravdano. I naravno, onda se opet vade dobri stari fantomi u obliku staklenog stropa i sl koji su pobijeni već milijun puta.

  avatar

  11.09.2013. (13:21)    -   -   -   -  

 • Tzar

  drago mi je šta neću bit živ za stotinjak godina kad nastane potpuni Drow society...

  avatar

  11.09.2013. (16:35)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Drow society bi ti bio bolji, možda je bio ultra-matrijarhalan ali žene u njemu su odluke donosile temeljeno na razumu, a ne hrčku ;-)

  avatar

  11.09.2013. (18:32)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Novi post: Patrijarhija i civilizacija (Dio 2 - Iracionalnost)

  avatar

  12.09.2013. (11:59)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Novi post: Patrijarhija i civilizacija (Dio 3 - Zamka raja za muškarce)

  avatar

  15.09.2013. (13:53)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...