Komentari

goransafarek.blog.hr

Dodaj komentar (1)

Marketing


 • BRANKO STOJKOVIĆ - PEZER

  27.08.2013., utorak
  POLICAJAC ŽARKO ČANAĐIJA RUŠI USTAVNI POREDAK HRVATSKE

  Žarko Čanađija

  Što se to dogodilo posljednjih godina u Bjelovaru, ili bolje rečeno u našoj Hrvatskoj? Zašto je nekome toliko važno da Branku Stojkoviću, se pišu tolike lažne prijave. Zašto je Hrvatska postala talac jednoga čovjeka? Netko to sve mora platiti - sve te kuverte, papire, sudove itd. Jesmo li svjedoci nekih događaja za koje se može slobodno reći da je to neka vrsta policijskog "novog" terora i nasilja... Godinama mi Žarko Čanađija, načelnik policije u Bjelovaru, piše lažne prijave. On se bavi montiranim procesima i insinuacijama. Želi što više blata na mene nabacati. Očito je, da u tom fingiranju netko mu pomaže i da radi po nečijoj direktivi.

  Nije stvar što Čanađija mene ruši (moj ugled i čast) , neko što je najgore Čanađija, kao vlast ruši ustavni poredak - ruši državu Hrvatsku, sramoti policijsku službi, MUP i druge institucije. Što uopće javnost zna o tome nalogodavcu koji osmišljava napade na cijelu moju obitelj. Ta sramota od čovjeka nas sve redom progoni, namještava igre i uvlači druge ljude u njih. Policajac, Žarko Čanađija pokušava srušiti vladavinu naroda, i uvesti policijsku diktaturu. On želi pokazati koliko je protiv demokracije; slobode govora i mišljenja.. Činjenica je, da se ponovno u Hrvatskoj trebamo boriti za slobodu.

  Predsjednik, Vlada i Sabor sve neskrivenije uvode diktaturu te ne pokazuju nikakav respekt prema hrvatskim građanima; koji su bez posla, novaca za život i drugih egzistencijalnih životnih potreba... Kome to Ćanađija podnosi račune za svoje kriminalno ponašanje. Baš kao što su svojedobno veličali komunizam kao vrhunac razvoja nekog društva i kao što komunisti nisu marili za volju naroda, već su sebe proglašavali avangardom koja vlada umjesto naroda. On ne žele čuti drugu stranu - nego želi nametnuti robovski i podanički sistem ponašanja,..,, koji nas prati uz kontrolu i video nadzore - kao "elektronski logor." Društvo smo koje je ušlo u slijepu ulicu i ništa nam ne vrijedi što smo u Europskoj uniji...

  -------------------------------------
  HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
  BRANKO STOJKOVIĆ
  ————————————–
  Adresa: Đurđevačka cesta 159
  Bjelovar / 27.08.2013. (Utorak)
  HRVATSKA / CROATIA
  Kućni telefon: 00 385 433 520
  Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
  092/1870486
  Žiro-račun: 2340009-1100203086
  Privredna banka Zagreb
  http://crostojkovic1958.blog.hr
  brankostojkovic152@yahoo.com

  URED: Masarykova 8
  http://istinazanarod.blog.hr
  www.crostojkovic1958.blog.ru
  ----------------- ---------------------
  1618. Članaka

  avatar

  28.08.2013. (12:11)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...