mljaccc...ali mi nikako nije jasno zašto si vadio koštice iz šljiva....kako onda znaš koliko si pojeo knedli na kraju :)))) ja pobrojim koštice....5...6...7..pa znam :)):)):)) inače knedle obvezno uz dodatak kiselog vrhnja s cimetom i šećerom ...ajjjjjjjj idem odmah skuhat nekoliko iz leda :)))
25.08.2013. (09:58)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Dobro si reka za one rupe kod razvlačenja tijesta...dogode se ukoliko to ne radiš dovoljno često. Oprosti što cjepidlačim, ali mi se ovo tvoje tijesto za štrukle ipak čini deblje od onog mog za burek-pitu? Nemam šubler, ali onako odoka, moje je razvučeno na 0.1 mm a tvoje na bar 0.5 mm ako ne i deblje? ;)
25.08.2013. (16:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marionetta Potpuno si u pravu. Namjerno sam deblje. Prvu "krpu" sam i obrezao rubove, a na drugoj sam ostavil. Bilo me strah da se ne razlista, ko štrudla. A i hrpa toga okolo, nered u kući, ono, sjebe ti koncentraciju, oduzme energiju.
25.08.2013. (19:43)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annaboni
Bogme, od sveg tijesta , najteže su mi štrukle..................Ekipa ti je za 5
25.08.2013. (09:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
Od knedla sa šljivama volim samo šljivu unutra:)) Zato se pribeležavam za štrukle ;))
25.08.2013. (09:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
mljaccc...ali mi nikako nije jasno zašto si vadio koštice iz šljiva....kako onda znaš koliko si pojeo knedli na kraju :)))) ja pobrojim koštice....5...6...7..pa znam :)):)):)) inače knedle obvezno uz dodatak kiselog vrhnja s cimetom i šećerom ...ajjjjjjjj idem odmah skuhat nekoliko iz leda :)))
25.08.2013. (09:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Viš, ni loša kombinacija, to sa cimetom.
Hvala!
25.08.2013. (10:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
marionetta
Dobro si reka za one rupe kod razvlačenja tijesta...dogode se ukoliko to ne radiš dovoljno često.
Oprosti što cjepidlačim, ali mi se ovo tvoje tijesto za štrukle ipak čini deblje od onog mog za burek-pitu?
Nemam šubler, ali onako odoka, moje je razvučeno na 0.1 mm a tvoje na bar 0.5 mm ako ne i deblje? ;)
25.08.2013. (16:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Duh, miris i okus doma, neprocjenjivo ;)
P.S. Izvrstan post, slojevit, duhovit, zanimljiv, informativan, ...
25.08.2013. (18:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
marionetta
Potpuno si u pravu. Namjerno sam deblje. Prvu "krpu" sam i obrezao rubove, a na drugoj sam ostavil.
Bilo me strah da se ne razlista, ko štrudla.
A i hrpa toga okolo, nered u kući, ono, sjebe ti koncentraciju, oduzme energiju.
25.08.2013. (19:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
20 do asa
...i štrukle i knedle su mi odlične..sad sam se sjetil da sam se ko klinac s dedom takmičil ko bu imal više koštica u tanjuru..
25.08.2013. (20:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vitae...
Uhhh ne znam što bih prije dohvatila :))
25.08.2013. (23:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
1971
I tata bi, sine. :)))) Sve to.
25.08.2013. (23:15) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
lijepo,lijepo sve zgleda
26.08.2013. (11:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...