Komentari

apatrida.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Annaboni

    Jer je Wall isključio komentare , a blog mu na naslovnici ? Njegovo pravo : sad će interes čitatelja za komentiranjem njegova teksta biti usmjeren ovdje.
    Ali, budeš li htjela reagirati na NJEGOV tekst , pisat ćeš svoja promišljanja, a to nije isto.

    avatar

    20.08.2013. (09:13)    -   -   -   -  

  • odmak

    Žao mi je. Ovo nije moj stil. Zloba mi ne leži.
    Samo sam htjela.... Ne znam ni sama što... ili možda pokazati da moraš biti zločest, pljuvački nastrojen i posve neobjektivan da vladaš blogom.hr U tom smislu molim da se ovaj blog ostavi na naslovnici po mogućnosti cijelu godinu.

    avatar

    21.08.2013. (06:44)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    Da ponovim kometar s prošlog posta (prigodan je):

    Wall opet u stanju pred dezintegraciju.

    Toliko mržnje u tako malom čovjeku zaista je za respekt!

    avatar

    21.08.2013. (13:20)    -   -   -   -  

  • Pogled izvana

    Živeći daleko od topline domaće staje (smrdi ali je toplo). priznajem da pola toga u ovom blogu ne razumijem, ali cijeli tekst mi je ipak genijalan. "Baš u sridu", rekli bi naši alkari ...
    Religija može istinski respekt postići samo tako da bude odvojena od države. Pa nek svatko tko želi ide dvaput dnevno na misu, netko samo na polnoćku za Božić, a netko nikad. U protivnom, Crkva je samo negativni otisak Saveza komunista Jugoslavije - nema veze što ti je u srcu, priključiš se jer je dobro za karijeru ...
    Kad Crkva nije "obavezna figura" nego slobodan izbor, onda se vjernici i kler mogu zaista iskazati kvalitetom, a ne samo (napuhanim) kvantitetom.

    avatar

    22.08.2013. (04:01)    -   -   -   -  

  • NF

    Meni Wall nije jasan, jel on osuđuje primalju zato što se ne drži zakona, eeeej brate, takve se tridesetih nazivalo herojima, jel to on podržava abortus (mislim da ni zadnje svjetske komunjare nisu za abortus kao sretan izbor), kršćanstvo kod Odmak i krščćanski fundamentalizam kod nekih drugih su mi nešto jasniji što ne znači da podržavam.
    Ha,ha, a zbilja je najbolje naše drago uredništvo, vole i Walla, i Odmak i mene i Annaboni i Tri Pojma, zbilja su ekstra Pojam za sebe, pusa :D

    avatar

    22.08.2013. (09:23)    -   -   -   -  

  • odmak

    Pogled izvana,
    duga je sve to priča. Tekst je Wallov. . Odgovor na nekoliko komentara ili na post .I sama sam se pogubila.
    Dugo već postoji antagonizam između svjetonazora. Ja, znaš me, pokušavam pomirljivo, ali nema pomoći. U principu mi je žao, jer vidiš, piše dobro, ali ...

    avatar

    22.08.2013. (10:59)    -   -   -   -  

  • Tri Pojma

    Problem je što su za Walla vjernici niža bića koja treba utamaniti, pa je tako i svaki vjernik fundametalist kojeg treba taj čas razapeti.

    Mehanizmom projekcije (koji je, kao što znamo, jedan od najnezrelijih mehanizama obrane) dolazi do toga da su oni nužno zli, žele svijetu sve najgore i kao takve ih treba maknuti s lica zemlje. A kako to nije u njegovoj moći, onda se o njima (skupno i na osobnoj razini) treba bračnutai odnosno o njima izražavati najprimitivnijim riječima. Što više slova nabijenih mržnjom i agresijom.

    Da mi nije dobro poznat njegov modus operandi, još bih tekst čitala kao literarni uradak. Ovako je to samo otužni pamflet i osobna karta jedne male duše.

    No, oprostimo mu.

    avatar

    22.08.2013. (13:32)    -   -   -   -  

  • saraja azra

    test je odličan možda ja nisam statistički prosjek al meni je i humorističan hahahahaha nasmijah se hvala

    avatar

    22.08.2013. (14:13)    -   -   -   -  

  • odmak

    Mala duša to je pravi izraz. Završimo s tom pričom i ne vraćajmo se više na nju.
    To vrijedi za mene.

    avatar

    24.08.2013. (19:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...