@dona- ja neću imati što kuhati jer svaki dan ih jedemo na salatu. Susjedi Amerikanci su oduševljeni jer oni tamo više ne znaju što je pravi paradajz. Tamo je živa plastika. Moji starci (iskusni u radu na zemlji) ne vjeruju da bez "kasa" (umjetnog gnojiva) uopće može uspjevati, ali stvarno može! @mtmj- znam da je dolje užasna vrućina i stvarno suosjećam. Ovdje je tako zahladilo da sam danas laganu jaknicu obukla, a bose noge u sandalama su mi se smrzle:)@Annaboni- hm, domaći su najbolji :) @Ema- pomidori su isključivo moja briga i u tome uživam. Ove godine imam svih vrsta jer mi je susjeda pripremila sadnice. Čak mi je dala neki šatirani koji nije još sazreo, ali sve je to domaće sjeme i nema nikakvih genetskih manipuliranja pa su mi još draži. Ovaj tvoj pomidor je pravi kapitalac :)
14.08.2013. (22:30)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mislim da bi naše none mislile kako smo išempijani toliko cijeniti i čuditi se nečime što je tako normalno i prirodno... a kad im kažeš da zna i biti skupo...
15.08.2013. (13:45)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mljaccc, kad ga prerežeš, a on miriši po paradajzu :))) pa ga zagrizeš, a on ima okus po paradajzu....nema toga za kupiti kod fiskaliziranih kumica na placi :)
15.08.2013. (15:00)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pamidori su najzahvalnije povrće, idu na salatu, u juhu, u toć, kuvanu šalšu, koja se čuva u ledu, kuvani u bocama, također za zi mu.......Čak se mogu i oni zadnji, koji ne dospiju sazrit, zeleni konzervirat! Stvarno zaslužuju ime rajčica, rajsko povrće!
21.08.2013. (15:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
donin svijet
Čarobni!
Ovih dana kuham paradajz... cijela kuća mi miriši po kuhanom paradajzu... i dođem k tebi... i gle, što me dočeka! :)))))))
14.08.2013. (21:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Nije važno ako su kvrgavi, ali okus i miris nema zamjene:)))
14.08.2013. (21:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
* Moguće da je još koji, ali nisu sve žene "šupljače".
14.08.2013. (21:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annaboni
volim kvrgave i tvrde
14.08.2013. (21:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
malo ti malo ja
Tek sam ti ostavila komentar na prošli post, bilo vruće
pa sam bižala iz ovog vrućeg kuta:)))
14.08.2013. (21:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ema
Ja sam prije par dana fotografirala našu domaću pomu, iz mog vrta (koji radi muž a ja samo kuham i papam). Imala je skoro 800 grama. :)
14.08.2013. (22:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
putGradine
@dona- ja neću imati što kuhati jer svaki dan ih jedemo na salatu. Susjedi Amerikanci su oduševljeni jer oni tamo više ne znaju što je pravi paradajz. Tamo je živa plastika. Moji starci (iskusni u radu na zemlji) ne vjeruju da bez "kasa" (umjetnog gnojiva) uopće može uspjevati, ali stvarno može! @mtmj- znam da je dolje užasna vrućina i stvarno suosjećam. Ovdje je tako zahladilo da sam danas laganu jaknicu obukla, a bose noge u sandalama su mi se smrzle:)@Annaboni- hm, domaći su najbolji :) @Ema- pomidori su isključivo moja briga i u tome uživam. Ove godine imam svih vrsta jer mi je susjeda pripremila sadnice. Čak mi je dala neki šatirani koji nije još sazreo, ali sve je to domaće sjeme i nema nikakvih genetskih manipuliranja pa su mi još draži. Ovaj tvoj pomidor je pravi kapitalac :)
14.08.2013. (22:30) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
magle dolaze
Doli dodaci, živili nesavršenost, miris i okus !!! :-)))
14.08.2013. (23:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
Lijepo izgledaju , volim domaće kvrgave pune mirisa.
14.08.2013. (23:58) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Na moru
Srdačan pozdrav i svako dobro!
15.08.2013. (11:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mecabg
To su oni pravi...imaju i ukus i miris...
15.08.2013. (12:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
mislim da bi naše none mislile kako smo išempijani toliko cijeniti i čuditi se nečime što je tako normalno i prirodno... a kad im kažeš da zna i biti skupo...
15.08.2013. (13:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
mljaccc, kad ga prerežeš, a on miriši po paradajzu :))) pa ga zagrizeš, a on ima okus po paradajzu....nema toga za kupiti kod fiskaliziranih kumica na placi :)
15.08.2013. (15:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
odmak
Začudim se kad naiđem na onaj stari okus i miris. I kod nas je već plastika.
15.08.2013. (17:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pogled izvana
Svašta ima ovdje u Kanadi, ali PRAVIH POMIDORA ne možeš kupiti ni da ih zlatom plaćaš. Samo tko ih sam uzgoji (nažalost, nisam taj).
16.08.2013. (04:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
šašava mamica
I kod mene berba još uvijek traje.
Ma 'ko to more platit?
Pozdrav s juga!
16.08.2013. (07:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Odsutnost matične ploče
Mmmmm, divno! Prava sam grebatorica za domaće paradajze, ako dobijem - jedem, ako ne, nikom ništa, plastiku ne kupujem.
16.08.2013. (10:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
maslinapjesmaloza
Slika otkriva vrijedne ruke domaćice, koje napajaju žedne i stvaraju ljepotu u vrtu i ozračju brižne životnosti.
18.08.2013. (08:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pepa
a fino fino :)
p.s. slažem se :)
18.08.2013. (18:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sjećanje i osvrti
Pamidori su najzahvalnije povrće, idu na salatu, u juhu, u toć, kuvanu šalšu, koja se čuva u ledu, kuvani u bocama, također za zi mu.......Čak se mogu i oni zadnji, koji ne dospiju sazrit, zeleni konzervirat! Stvarno zaslužuju ime rajčica, rajsko povrće!
21.08.2013. (15:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...