Komentari

bubamarasarena.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Jedu šalate, kaj je puno :-)).
    Djeca su općenito konzervativna kad su u pitanju nove stvari. Još davnih dana sam čitala da je razlog zašto djeca ne vole povrće to što okus gorkog razvijamo s godinama. Povrće je najčešće gorko. Tako da trebaju proći godine da se naviknemo :-)).

    avatar

    13.08.2013. (18:23)    -   -   -   -  

  • mecabg

    Podvaljuješ vlastitoj djeci :))

    avatar

    13.08.2013. (20:43)    -   -   -   -  

  • bubamara šarena

    @ Zlica - ma uglavnom zelenu jedu. Hm, možda je zbilja to razlog, ja prije nisam isto htjela jesti masu povrća, a sada jedem....Ali opet gledam neku djecu koja jedu više-manje sve povrće ili barem ono koje moja ne žele jesti....komplicirano uglavnom.
    @ mecabg - ma ne....lijepo sam ih pitala da li žele :-))) Sada ozbiljno, još su u tom putnom istraživačkom tonu pa je zato to prošlo, jer su se tokom tri zadnja tjedna tako hranili...bilo je ili to nešto pojesti ili ostati gladan.javascript: void(0);

    avatar

    14.08.2013. (08:01)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Ja se hranim uglavnom zelenjavom, ali djeca mi radije pizza, pašta, krumpir itd. i moram im često podvaliti, makar salatu. (većina zelenog povrća i gljiva ima antikancerogene tvari)

    avatar

    14.08.2013. (13:00)    -   -   -   -  

  • Na moru

    Srdačan pozdrav i svako dobro!

    avatar

    15.08.2013. (11:05)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Znam da je najlakše "propovijedati" drugima :-)).
    Ali, nagnjavili su me hranom i jedenjem k'o malu pa sam a priori na strani djece.
    Neke stvari znam po sebi, npr. nisam voljela paradajz godinama. Sirovi još kako-tako, ali kuhani nikako. Dok odjednom nisam poludjela za paradajzom.
    Za paradajz kažu da popravlja krvnu sliku. Možda sam nekoć imala lijepu krvnu sliku i ne voljela paradajz, a onda je s godinama organizam počeo tražiti :-)).

    avatar

    16.08.2013. (17:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...