Komentari

bookeraj.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • ZlicaOdOpaka

    Čitala sam je davno, 1984 :-)). I svađala se oko nje :-)).

    avatar

    10.08.2013. (21:16)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    smajlići iza nje govore da je svađa - ili sugovornik - bila ugodna :)

    avatar

    12.08.2013. (14:13)    -   -   -   -  

  • Neverin

    državni birokrati mi se čini kao Srednji, mala plaća, nelogični poslovi, partijska spremnost i kontrola. Inače kad je nastalo Ministarstov branitelja i međugeneracijske solidarnosti odmah sam pomislio na 1984... . Samo što ne treba gledati naše institucije kao centre moći, to su samo pijuni pod nazdorom drugih zemlja i multikorporacija. Zapravo, da ti iskreno kažem, najveći je zajeb što u ovom sistemu neprijatelja ne možeš vidjeti u oči. Toliko je dobro zamaskiran da svaka borba protiv njega čini se kao obična teorija zavjere.

    avatar

    12.08.2013. (15:42)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Davno je to bilo :-)). Mislim da neki još uvijek imaju traume :-)). Na moju sreću 1984. je bila mekih korica pa nije boljela :-)).

    avatar

    12.08.2013. (18:00)    -   -   -   -  

  • ŠTIT-BJELOVAR

    POLICIJA NE ODRAĐUJE SVOJ POSAO KAKO TREBA

    Ivica Iličić
    Ul. Miroslava Krleže 205
    43000 Bjelovar
    095/579-20.50

    Republika Hrvatska
    Ministarstvo unutarnjih poslova
    Unutarnja kontrola policije - MUP-a
    N/r. ministra g. Ranko Ostojić
    10000 Zagreb
    Ulica grada Vukovara 33

    Predmet: PRIJAVA na rad i postupanje djelatnika Policijske postaje u Križevcima.

    Poštovani,

    Dana, 24.05.2013., osobno sam došao u MUP RH., Zagreb, u ulicu grada Vukovara 33, gdje sam se žalio na rad policajca Zatka Šargača i gospodina Danijela Peteka, načelnika u PP Križevci. Unutrašnjoj kontroli policije predao sam pismenu prijavu, u obliku žalbe, gdje nisam zadovoljan s radom policije u predmetu, u kojemu sam ja oštećen. (Presuda pod broj; Pp 3J-13/13.)

    Radi se o događaju koji se je dogodio 30.12.2012., u 00,45 sati u ugostiteljskom objektu "Zlatne kočije" u Kuštanima br. 30., u općini Sveti Ivan Žabno. Policija nije odradila svoj posao kako treba. Kao prvo: Spomenuto oružje nije pronađeno, niti je uvedeno u policijski zapisnik.

    Kao drugo: Objekt je pod video nadzorom - koji nije pregledan, tj. njegova snimka... Iako se je radilo o ozbiljnoj prijetnji, odnosno o pokušaju ubojstva, jer vatreno oružje je dotični Gjergi Domgjoni repetirao, i okrenuo prema meni, tada sam ga ja čvrsto uhvatio za ruke i otimao mu pištolj. Mislim da se radi o marki pištolja TT-jac.

    Dok sam držao za ruke Gjergija, tada me je s leđa napao njegov pomagač Dario Kuzmek, koji me je udario desetak puta po glavi i leđima.... Policija nije utvrdila pravo činjenično stanje, nego je iz zapisnika ispustila mnoge pojedinosti. Kao treće: Nisu ispitani zaštitari, niti su uvedeni u evidenciju. Jedan od zaštitara nema zaštitarsku licencu, a on zove se Zdenko Prelec, on je bivši djelatnik policije u Vrbovcu.

    Umjesto da me Policija zaštiti, ona me je još omalovažila. Ja sam bivši pripadnik specijalne policijske jedinice "OMEGA" u Bjelovaru. Imam status hrvatskog branitelja i učesnika u Domovinskom ratu. I nema me pravo nitko sramotiti i ponižavati.

    Kao četvrto: Radi se o zloupotrebi položaja i ovlasti, zbog policijskih propusta - ja sam grubo oštećen. Između ostaloga ovdje se radi o nekoliko kaznenih djela; prijetnja i pokušaj ubojstva,.., a cijeli je slučaj samo završio kod suca za prekršaje.

    Po, Ustavu RH, i Zakonu, Policija je bila dužna me zaštititi, na sve propisane načine, ili bolje rečeno mogla mi je dati pravni savjet u ovom mom slučaju... Zaštitar koji nema licencu ima više kaznenih prijava i uvjetnih presuda... Hoću reći, da on nije mogao biti svjedok, jer "radi na crno" u gostionici "Zlatne kočije".

    Kao peto: Križevačka policija zbog takvih ljudi "svojih bivših kolega" radi ustupke i grube prekršaje,.., jer gleda im kroz prste. Zaštitari su bili dužni pozvati policiju, ali oni to nisu učinili. Sramotno je, da jedan takav slučaj je završio kao javno remećenje reda i mira.

    U ovoj svojoj prijavi tražim da se provede istraga, jer smatram da policajac Zlatko Šargač je korumpirana osoba. Tražim cjelokupnu rekonstrukciju događaja u mom slučaju, i da se ispitaju svjedoci koji nisu bili ispitani.

    NAPOMINJEM: U ovom slučaju, ja sam se obratio (ne)vladinoj udruzi ŠTIT, za ljudska prava iz Bjelovara. Koja stoji iza mene i pozorno prati ovaj cjelokupni raspleti događaja. Molim Vas za Vaš pismeni odgovor - dostavite: meni i udruzi ŠTIT, na njihovu adresu.

    S poštovanjem!

    PODNOSITELJ PRIJAVE:
    (U potpisu)
    Ivica Iličić
    -----------------------------------------------
    HRVATSKI UDRUGA “ŠTIT”
    (Za ljudska prava)
    BRANKO STOJKOVIĆ
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 13.08.2013. (Ponedjeljak)
    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 433 520
    Mobitel: 00 385 (0)95 814 82 90,
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8. Bjelovar
    http://istinazanarod.blog.hr
    www.crostojkovic1958.blog.ru
    ---------- ----------------------------
    1585. Članaka

    avatar

    13.08.2013. (23:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...