Komentari

skbrda.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • LEQUIPE

    Ne slažem se sa mišljenjem Leke u vezi rada š.k. "Brda", zadovoljan sam sa radom CRNE GUJE i BALDRICKA koji su sami zajedno doveli klub u visine...

    avatar

    08.08.2013. (21:54)    -   -   -   -  

  • Administrator

    Poštovana "Baška Vodo"

    šahovski blog nije mjesto za optuživanje pojedinaca, a pogotovo nije mjesto za navođenje nečije adrese stanovanja ili imena članova obitelji.
    Zato ćemo svaki budući uvredljivi komentar , kakav je primjerice bio vaš prethodni, odmah brisati.
    Pravdu tražite na sudu kao što ste i rekli da postupate, ovdje se držimo šaha i "zdravog" humora.

    avatar

    11.08.2013. (12:44)    -   -   -   -  

  • Baska Voda

    Navodjenjem mesta stanovanja i clanova obitelji sam samo zeleo da se ogradim da je to taj doticni gospodin, mada sam siguran da jeste. Ne smatram da je komentar bio uvredljiv obzirom cime se i kako "bavio" doticni gospodin i iz razloga jer iza svega stoje cinjenice. Postujem sport, pa usput i sah kao jednu vitesku i misaonu igru a do humora mi zaista nije obzirom da sam ostao bez porodicne imovine koju je I.B. prevarom uknjizavao na svoju suprugu a kasnije preprodao novim vlasnicima i sada smo ta gospoda i moja porodica u problemu. Da ne spominjem kakvim smo pretnjama i ucenama bili izlozeni od strane istog "gospodina". Posle svega, lako je sada baviti se sahom i ocekivati zastitu od administratora koji ce brisati komentare da istina ne procuri u javnost. U svakom slucaju ja Vam se izvinjavam jer sam zloupotrebio Vas blog ali prosto vise ne mogu da cutim i budem slep i gluv.... Mnogo mi je zao ako sam skrenuo sa teme i jos jednom Vam se ispricavam!
    Srdacan pozdrav!

    avatar

    11.08.2013. (18:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...