Komentari

crostojkovic1958.blog.hr

Dodaj komentar (17)

Marketing


  • Žarko Arnaut ERO

    Mersija Horvat je bivša ljubavnica od ravnatelja opće bolnice u Bjelovaru, od Miroslava Čačije (HSS). Opet će sakriti svu pljačku i kriminal.

    avatar

    29.07.2013. (10:41)    -   -   -   -  

  • FRANJO

    LEGALIZACIJA JE PROŠLA OBJEKATA, VLAST JE UBRALA LIJEPE NOVCE, SAD ĆE BITI LEGALIZACIJA BOLNICE, ODNOSNO RASPRODAJA STRANCIMA I DOMAĆIM TAJKUNIMA. UBRATI ĆE SE I TU LIJEPA LOVA.

    avatar

    29.07.2013. (10:47)    -   -   -   -  

  • Anđa

    MIROSLAV ČAČIJA - dao je stan mr.sc. Nikolina Grčić, dipl.iur, i obnavljao ga iz proračuna bolnice, koji je to kriminal i sukob interesa.SRAMOTA!

    avatar

    29.07.2013. (10:52)    -   -   -   -  

  • Bjelovarčanin

    Nije ni čudno zašto je VLADA RH, napravila plan sa HGK-om prodaje cijele Bilogore strancima. Čačija se obogatio kao Marijan Coner (HDZ) koji je pokrao milijune iz proračuna županije, i ta sramota je danas predsjednik Skupštine BBŽ-a. Ma, što je ovo ljudi???!!

    avatar

    29.07.2013. (11:00)    -   -   -   -  

  • dr. Mile

    Koja podla igra "bjelovarskih lopova" tobože dr. Stjepan Grbacac je bio tužen od Čačijine strane za klevetu, a taj lik će sad sakriti sav njegov kriminal... Koje "finte" nam prodaju.

    avatar

    29.07.2013. (11:05)    -   -   -   -  

  • Muzičar iz grada

    Bio sam sa sinom od M. Čačije u njegovim apartmanima na moru, ima 4 apartmana svaki je po sto kvadratnih metara.. Kao iz dinastije.

    avatar

    29.07.2013. (11:09)    -   -   -   -  

  • HSP

    Zlatko Salaj (HSS) je Čačijin lopov! Fuj, fuj, sramota !!!

    avatar

    29.07.2013. (11:11)    -   -   -   -  

  • HSP

    Koje li BANDE !? Jeli nam to dao DOMOVINSKI RAT??!! Branko Hrg (HSS) je korumpirano smeće. U igri s njima je i Vladimir Gredelj, odvjetnik, i Tonislav KARAMARKO (HDZ). Banda ANTIHRVATA!!!

    avatar

    29.07.2013. (11:14)    -   -   -   -  

  • N e z a p o s l e n a

    MIROSLAV ČAČIJA TAJ SELJAČKI BIK JE ZAPOSLIO KLARU TOMIĆ, KOJA JE SNAJA OD ČAČIJE, NA BJELOVARSKI BIRO ZA ZAPOŠLJAVANJE, KOJA JE TO "MITO I KORUPCIJA" ŠTO U TOME SVEMU RADI POLICIJA I ODVJETNIŠTVO...

    avatar

    29.07.2013. (11:18)    -   -   -   -  

  • Mrvica iz CROATIA osigura

    Koje je sve prljave poslove učinio ČAČIJA i DRAGO CAPARIN, lupeži izvukli su milijune i milijune kuna.. A mediji JORDAN ATANASOSKI šuti i drži im lojtru...BUBI je crknuo bio je ČAČIJIN igrač, kolike nekretnine je dobio..GOLUB restoran,,, itd.

    avatar

    29.07.2013. (11:22)    -   -   -   -  

  • zaposlenik bolnice u BJ

    NA VELIKO SE PRIČA KAKO ĆE BITI OTPUŠTANJA IZ BOLNICE, I DA UOPĆE NEĆEMO VIŠE DOBIVATI PLAČE, SVAKODNEVNO NAM SE PRIJETI, DOK BOLNIČKI SINDIKATI SU PRODANI I KORUMPIRANI, NA SVE OVO ŠUTE, KAO I CIJELA JAVNOST.

    avatar

    29.07.2013. (11:32)    -   -   -   -  

  • H.V.

    DOSTA SU PLANDOVALI I TERAJKALI SE U SLUŽBENIM AUTIMA, MULJALI SA LIJEKOVIMA, DOŠAO JE KRAJU TAJ JEBAJLUK...

    avatar

    29.07.2013. (11:35)    -   -   -   -  

  • MRKY.

    Dok je MIROSLAV Čačija "seljako-pravnik"krao i pljačko bolnicu u tome ga je podržavala ĐURĐA ADLEŠIČ, agentica SIS-a, predsjednica UNS-a i Saborska zastupnica HSLS-a. Zato ima 100 milijuna spremljenih u stranim bankama. Još se navi MINAMA, i vuče lovu iz proračuna,..

    avatar

    30.07.2013. (05:01)    -   -   -   -  

  • Bolnica-Bjelovar

    STOŽARNI LOPOVI

    Pismo namjere, u prisustvu ministra turizma Damira Bajsa, potpisali su predsjednik Agrokora Ivica Todorić, župan bjelovarsko-bilogorski Miroslav Čačija, gradonačelnik Grada Daruvara Dalibor Rohlik te ravnatelj Daruvarskih toplica Marcel Medak pri čemu su svi izrazili svu moguću podršku takvom projektu. Projekt podržava i Ministarstvo turizma jer je to, kako je kazao ministar Bajs, jedno od najvećih ulaganja u kontinentalni turizam u Hrvatskoj i jedna od najvećih greenfield investicija u hrvatskom turizmu općenito te najvrednija investicija u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji u zadnjih 30-ak godina.

    avatar

    30.07.2013. (09:14)    -   -   -   -  

  • A.P.

    Zbog stupanja na novu dužnost bjelovarsko-bilogorskog župana Miroslav Čačija podnio je ostavku na dužnost saborskog zastupnika HSS-a i na članstvo u Odboru za rad, socijalnu skrb i zdravstvo Hrvatskoga sabora, priopćeno je jučer iz Bjelovarsko-bilogorske županije. Čačija je ostavku dao i na dužnost ravnatelja bjelovarske Opće bolnice koju je vodio gotovo osam godina. Bez obzira na to što su postojale mogućnosti da uskladi dužnost župana i dužnost ravnatelja opće bolnice, Miroslav Čačija odlučio se povući s toga mjesta jer smatra da vođenje bolnice treba prepustiti mladim ljudima. Pravnik po struci Miroslav Čačija u zdravstvu je proveo najveći dio svoga radnog vijeka. Gotovo dva desetljeća kao upravitelj tadašnjeg Medicinskog centra, kraće vrijeme kao pomoćnik ravnatelja opće bolnice da bi posljednja dva mandata bio prvi čovjek bjelovarske bolnice vodeći njezino poslovanje u vrijeme kada su brojne zdravstvene ustanove imale velike financijske teškoće.

    avatar

    30.07.2013. (09:24)    -   -   -   -  

  • a.s.

    Postovani,

    (brankostojkovic152@yahoo.com)

    bavim se pisanjem knjige o muskim tajnim organizacijama (templari,masoni i druge...).Iz citanja vasih tekstova na internetu shvatila sam da imate odredjena saznanja o ovome.
    Molim Vas, da li biste mi mogli pomoci da nadjem odgovor na pitanje koji dogadjaji se svake godine u julu mjesecu odrzavaju u okolini grada Dubrovnika? I prosle i ove godine u periodu 20-27.juli veliki broj mocnih i uticajnih ljudi odlazi tamo ali je sve obavijeno velom tejne.Odsijedaju u skupim hotelima, svako sam u sobi, u strogoj tajnosti od zena.Rituali podrazumijevaju nosenje smokinga, frakova i sl..
    Ukoliko mi mozete pomoci, zahvaljujem.
    srdacan pozdrav
    aila soskic

    avatar

    30.07.2013. (10:28)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković1958

    Hvala! dobri ljudi. Bio bi Vam još više zahvalan kad bi Vas mogao sve okupiti u "sveto pleme ŠTIT", u borbu protiv tih "sotonista i nakaza" na ovoj Planeti Zemlja. Samo - Kad ih očistimo,.., možemo biti sretni ljudi... Kad te bolesnike iskorijenimo, da nam ne truju djecu i kvare,.., i u napast dovode... Da im ne uzimaju život, čast i dostojanstvo, da im ne sramote potomke i gene... Samo "čisti ljudi" ŠTITONOŠE mogu baštiniti ovu Oazu "Kuglu zemaljsku" u Svemiru...

    U potpisu;
    Sa svojom rukom desnicom Branko Stojković, sveto ime Boga "ŠTIT"

    avatar

    03.08.2013. (12:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...