Komentari

movrvari.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • gost

    čim kasnije tim bolje. SAda se po STanciji juri, a tek kad se asfaltira, onda će se letit. Ne znam koji stanari su to pitali, ali oni koji žive na Stanciji blizu bijelog puta NISU. Ali njih se ne pita, zar ne

    avatar

    17.08.2013. (19:53)    -   -   -   -  

  • gost

    A koji su to predstavnici Stancije ? Osim cijenjene članice mjesnog odbora ? Hvala puno

    avatar

    17.08.2013. (19:54)    -   -   -   -  

  • gost

    Ne pronalazim najavu asfaltiranja na blogu, molim link. Možda se radi konačno o proširenju ulaza sa državne ceste prema Stanciji, što bi imalo itekako smisla.

    avatar

    17.08.2013. (19:58)    -   -   -   -  

  • Robert

    Poštovani gost, postavili ste više pitanja, pa krenimo redom s odgovorima. Svako mjesto u našem MO-u ima svog predstavnika u Vijeću MO-a, pa tako ima i Stancija. Svi koji žele svoje komunalne i druge probleme mogu izložiti svom predstavniku u Vijeću, meni kao predsjedniku MO-a putem ovog bloga, maila etc, direktno u komunalnom odjelu Grada. Prije svake značajnije investicije više se puta kontaktiraju mještani. Uostalom, sami mještani predlažu investicije, pa tako je i s ovom najavom asfaltiranja. Radi se o asfaltiranju ulaska u naselje, odnosno širenju ulaska. Pozivam Vas da pročitate prošle postove, pa ćete vidjeti i najavu investicije (plan komunalnih investicija za 2013.). Pozdrav!

    avatar

    22.08.2013. (14:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...