Ne znaš ti ispeć kru'a na roštilju. To se dene maslinovog ulja, piva, vegete i ružmarina, pa se u to nabrzaka (da ne upije previše) utoća kru' i onda mam na roštilj....kak je to fino, ne znaš je li bolji kru' il ćevapi :)
23.06.2013. (10:44)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ma znam Lionice Kad got On sprema roštilja (očuh), pustim ga, jebem ga tvrdoglava. Taj sve zna. To, "s tom juhicom", to sam ja vidil prije 40 godina i od tada tak delam. Najbolji je goveđi temeljac......loja sestro, loja goveđeg treba. U ćevape, a i po lepinji nejde nika svinjetina. To Kaurini jedu!
23.06.2013. (12:38)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
windfuckersister
Indy je car.
23.06.2013. (10:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
lion queen
Indy je car.
Ne znaš ti ispeć kru'a na roštilju. To se dene maslinovog ulja, piva, vegete i ružmarina, pa se u to nabrzaka (da ne upije previše) utoća kru' i onda mam na roštilj....kak je to fino, ne znaš je li bolji kru' il ćevapi :)
23.06.2013. (10:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
edo
A ćevapi i vratina na železnom otiraču? To još nisam probal.
23.06.2013. (11:20) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Neverin
ako poberete kitu njegovog omiljenog cvijeća crveni leptir će vas napasti i zaklati :D
njaaaam meso i kapulaaaaa
23.06.2013. (12:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
Ma znam Lionice
Kad got On sprema roštilja (očuh), pustim ga, jebem ga tvrdoglava.
Taj sve zna.
To, "s tom juhicom", to sam ja vidil prije 40 godina i od tada tak delam.
Najbolji je goveđi temeljac......loja sestro, loja goveđeg treba.
U ćevape, a i po lepinji nejde nika svinjetina.
To Kaurini jedu!
23.06.2013. (12:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
alexxl
E:P.
Da stari moj, to sam ja napravil u fušu u Italiji i "švercal" tu Doma, maspater i roštiljima.
Tisuću sam ih već napravil.
Svih fela i materijala
23.06.2013. (12:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ani ram
leeepooooooooooooo!
23.06.2013. (13:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Čujem da su ti crveni leptiri opaki kad se napiju soka od višnje....otud im i boja.
23.06.2013. (15:42) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pametni zub
slutim blockbuster: "Krvava krila"
24.06.2013. (11:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...