Komentari

blueraincoat.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • Valcer

  Negdje sam pročitala da je dan izgubljen ako u njemu nismo našli nešto lijepo. Otada se trudim da vidim to lijepo odmah na početku dana, kad prolazim parkom, mirišu lipe i slično. Ti vidiš te detalje, ti sakupljaš dojmove, i jednog dana ćeš možda objaviti dojmove svog života -ukoričene.

  avatar

  23.06.2013. (08:58)    -   -   -   -  

 • U zvijezdama piše

  dosta puta sam zapisivala i ja ali vjeruj mi da ne znam gdje mi se te bilješke nalaze i nemam ih volje više ni tražiti
  ugodan ti današnji dan srećo draga

  avatar

  23.06.2013. (10:19)    -   -   -   -  

 • Ribiz.

  ako si ikad vidila pun mjesec na kornatima, ovaj mu je jako sličan. Može bit daa je do moje osobne procjene, al očekivala sam da će biti veći. Jedino što je bilo novo je to što je bio stvarno sjajan.
  A Adrian Mole mi je počeo ić na kurac još kad sam bila vrlo mala, mislim da nisam došla do te knjige o kojoj pričaš. Vjerojatno sam pročitala samo prvu i drugu. S tim da sam ga zvala mole, ne moul. :D Zvučao mi je forastije. Nisam htjela bit cendrava ko i on. Sudbina mi je vrlo ironična. :D
  FBR znači znaš što znači, šta me zajebavaš, kako god, sigurna sam da kabanice, ma gdje bile, ne jedu klokane. :D

  avatar

  23.06.2013. (13:05)    -   -   -   -  

 • kabanica

  @Valcer, hvala ti na jednom lijepom možda :). nebi se usudila željeti si nešto tako. ima ovdje divnih blogova i predivnih priča, ja imam svoje dojmove ali borim se sa riječima.

  @Andrea, ja ih imam 10ak, ova je samo trenutno aktualna, oduvijek to radim :). ima jedna knjiga, "Knjiga izgubljenih stvari" se zove. sjetila si me, lijepa je, nadam se da ćeš pronaći svoju knjižicu.

  @Ribiz, nije osobna procijena. mjesec je jučer bio najbliže Zemlji u zadnjih cca. 20 godina. zvali su me iz Murtera :) i vidjela sam njihov mjesec. zbunila si me s "vidila", pa nisi valjda bodulka??
  Adriana Molea sam uzela jednom iz fore u osnovnoj, došla do 20str. zaključila da je krajnje bezveze i izbjegavala ga sljedećih 10 godina. ovo je jedina koju sam pročitala i daleko od toga da nema boljih knjiga, ali ipak me na jedan mali način osvojila.
  kabanice ne, ne jedu klokane, ali moram ti priznati da je jedan prijatelj naručio u restoranu. nemoj me mrziti zbog toga :)

  avatar

  23.06.2013. (15:20)    -   -   -   -  

 • U sutonu

  Hvala ti puno za komentar za pjesme. Lijepo je uvijek čuti i poneku lijepu riječ.
  Što se tiče čitanja knjiga i 2 puta, slažem se, kada se radi o romanima. Neke već malo više psihološke teme su potrebne za dublje isčitavanje i razmatranje.
  Ostavljam ti sunčani pozdrav

  avatar

  23.06.2013. (18:21)    -   -   -   -  

 • Ribiz.

  Razumijem zašto bi ga turist htio jesti.
  Meni su jednom uvalili konja pod teletinu.
  Ne mrzim ni tebe, ni što sam probala konja ni kriva ni dužna. :D

  avatar

  24.06.2013. (06:59)    -   -   -   -  

 • podijeljena1

  Mda, možda pravilo da nikada ne pročitaš istu knjigu dva puta, ili pogledaš isti film, i nije tako savršeno. Jer mi smo bitno drugačiji, suštinski drugačiji, recimo svake dekade, pa bi te moglo iznenaditi?!

  avatar

  24.06.2013. (08:57)    -   -   -   -  

 • Violette

  Sinoć sam vidjela ogroman mjesec..... Bila sam umorna a on je noću svijetlio na nebu...

  avatar

  24.06.2013. (09:35)    -   -   -   -  

 • ... dražeN ;)

  Ali dva puta je dva puta ;)

  avatar

  24.06.2013. (10:04)    -   -   -   -  

 • Vidrunlije

  A ljubavi malena...trčiš i loviš mjesec :) Divna si.
  Molea sam čitala davno, bil mi je smotan jako, smiješan, i idealan za prijatelja...no muških sam prijatelja imala uživo tada sasvim pristojan broj, pa sam se s Adrijanom prestala družiti....
  Mjesec mi je tak lijepo osvjetlio sobu, da sam u jednom trenu pomislila kako bi skoro mogla čitati bez paljenja lampe, da ne probudim mog malog pišulinca....
  Ja volim sresti citat, ko što volim sresti čovjeka.
  I da, volim jako....i suptilno u isti mah.

  avatar

  24.06.2013. (10:27)    -   -   -   -  

 • kabanica

  @U sutonu, tvoje su pjesme stvarno lijepe, za puno lijepih riječi. tako da, i drugi put :)

  @podijeljena, ma nije to pravilo. ili je? (da, vjerojatno je :) ma nije savršeno, nebitno kakvo je, sviđa mi se tako. možda se jednom predomislim.

  @Vidro, tebi samo zagrljaj :) hm, trebam neku šifru. kud baš sjeverozapadnjak? :D imam ti toliko za reći da ostajem bez teksta. dobro si ti to rekla "sve znaš" :)

  avatar

  26.06.2013. (01:14)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...