Komentari

sempercontra.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • fra gavun

    Ma neee, to Hrvatska guta g....

    avatar

    21.06.2013. (00:42)    -   -   -   -  

  • Skeptikritika

    EU guta HR, definitivno :D

    avatar

    21.06.2013. (01:11)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Ooo Gavune ...

    avatar

    21.06.2013. (07:19)    -   -   -   -  

  • wall

    oboje! jer ovakva, današnja HR je glista s dvije guzice i u oba otvora uvučena u EU. s jedne strane, EU je guta kao dugački rezanac, a s druge strane, sama HR se gura u "samo srce tame" i toplinu EU guzice.. na političku, ekonomsku i kulturnu marginu tzv. novog EU poretka'.

    avatar

    21.06.2013. (11:38)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Jedna guta. druga se uvlači

    avatar

    21.06.2013. (14:00)    -   -   -   -  

  • Boris

    Što je, tu je, gotovo je. Da nije već progutana ne bi se dogodilo, to, što jest. Ovo su tek formalni elementi ( Svećanost proglašenja ulaska u EU ). Ne mora svako zlo biti za zlo. Stvara se nova prilika. Najgore je kukati za propuštenim prilikama. One su nepovratne. Sada imamo novu situaciju.

    Još se nitko na političkoj sceni nije pojavio tko bio vodio Hrvatsku na novi način, a to bi značilo prema volji naroda, referendumski i, u skladu s Ustavom. Sve je to još uvijek teoretski moguće. Kada sam prvi put progovorio u problemima referenduma i Ustava javno ( Josipović, Jasna Omejec, Milanović), nitko se nije osudio tome pridružiti, pa čak ni Letica. Danas je već drugačija situacija. Sada o tome već drugačije rezonira i Josipović ii Leko.

    A Željka je očitala lekciju, kulturno, svima, a posebno Stankoviću. Sad čekamo da vidimo, što za vlast znači 750.000 prikupljenih potpisa za jedno, banalno i obično referendumsko pitanje, koje je nepotrebno izazvano zbog globalne ljudske gluposti. To je kasičan primjer kako Zlo ( Sotona ) uvlači mirne i spokojne ljude u svoju zamku. Biti kao on - Sotona.

    avatar

    22.06.2013. (11:44)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @boris
    Kao i obično u nečemu se slažemo u nečemu ne.
    Slažem se : što je tu je, ne valja plakati za prolivenim mlijekom. No ostaje i dalje problem što ćemo mi (točnije naši političari) nastaviti proljevati mlijeko i dalje. Opet kažem: sva sreća da imam 70 godina.

    Što se tiče tko je kome očitao lekciju u emisiji Nu2 neću komentirati iz dva razloga: prvo zato što znam da ti i ja po tom pitanju imamo dijametralno suprotna mišljenja i drugo što tu emisiju nisam gledao. Namjerno! Isprogramirao sam doduše DVD rekorder da mi je snimi pa da onda u prikladno vrijeme pogledam i da imam podlogu za komentar, no nešto sam krivo uradio i snimka nije uspjela. Možda se umiješao Svevišnji da me spriječi u naumu :-)!

    avatar

    22.06.2013. (13:15)    -   -   -   -  

  • Boris

    @Semper-caro!

    Klikni na "Nedjeljom u 2", emisija na zahtjev, možeš pogledati, što želiš.
    Da, da iskreno kažem, i ja sam sretan što ću idući mjesec ( ako? ) doživjet 70. Kad me ništa ne boli najsretniji sam čovjek, bez obzira na okolnosti što se oko mene događa. Jest da volim život, al mreti se mora. Nadam se da će biti uz što manje patnje. Za sada me još uvijek ,što- šta zanima, pa čak i harmonika. Sad finiširam 17 pjesama za moju dušu: Evo banke cigane..., Na kraj sela čađava mehana...Na brigu kuća... Na te mislim... La paloma...Podravino moja mila... U ranu zoru...etc. A jučer sam bio u Osijeku na mojim redovnim kontrolama ( rak MM i proširenje prostate. Odem sam autobusom, ne zamaram ukućane da me peljaju autom... I zato sam sretan. Volim svoje piliće ( 25 kom ), mačke i susjede. Želim svima dobro.
    Nema puno velikih tajni. Najgore je kada te stvarno nešto boli ( fizički ili duševno, pa bio to trn u oku, ili žulj na guzici. A najgore je kad čovjek sam sebi pravi probleme kroz glavu. Glava je tu da rješava probleme, a ne da ih stvara. Puno pozdrava na ovoj vručini, tebi i tvojoj Ljubljenoj, cao!

    avatar

    22.06.2013. (16:37)    -   -   -   -  

  • Valcer

    Dobra razmišljanja...

    avatar

    22.06.2013. (18:07)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @boris
    Sve OK. Ti si aktivniji od mene (naročito što se muzike tiče jer od harmonike je samo ostala želja da se nauči), kako sam se borio s rakićem prostate mogao si pročitati na mom blogu, a bila je tu i operacija premosnica na srcu, no kako ja znam reći: dok si mogu sam obrisati guzicu dobro je. A sve ostalo bi trebalo otkačiti :-)!

    avatar

    22.06.2013. (20:05)    -   -   -   -  

  • Boris

    Sve sam ja to @semper pročitao o tvojim prilikama i neprilikama. Volim čitati tvoje tekstove, pardon, razmišljanja, pogotovo zato što smo različitih svjetonazora.
    Meni je uvijek bila želja naučiti svirati harmoniku. tri puta sam u životu pokušao i odustao. sada sam rekao ( prije ravno godinu dana ), sad,ili nikada. Imao sam srašan terapeutski motiv vizavi dva moždana udara, strašno velike zaboravnosti uslijed gubljenja neuronske aktivnosti. Morao sam sve to održavati u nekakvoj aktivnosti. harmonika je za to prava stvar, a ima se vremena koliko hočeš. Kad neznam što da radim, uzmem harmoniku 2 - 3 puta na dan ( ukupno 1- 2 sata dnevno, i onda, vježbanje nota, ljeva strana posebno, desna, pa onda sve to povezati i poslagati na svoje mjesto. To je pravi izazov života za strpljivost.

    druga posebna zabava mi je slušanje Freddy Quinna i Semino Rossia, onda pomalo belot na internetu, roštiljanje. Naravno, to radi snaja, a ja papam, etc. E, to je moj život, nemam obveza, a stalno nešto radim oko kuće.

    avatar

    22.06.2013. (21:23)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    @boris
    Ne mogu a da opet ne pridodam komentar na komentar. Posebno mi se sviđa ono: "a stalno nešto radim oko kuće". E ja nit imam kuću, meni, obzirom na fizičke kapacitete, na sreću supruzi na žalost, pa smo upravo u fazi prodaje vikendice. Ako sve bude dobro prošlo kupit ćemo stančić u Samoboru pa više boraviti s unucima. A i jedno od njih će imati riješeno stambeno pitanje kad mi odemo 'Bogu na ispovjed'. Stoj mi dobro!

    avatar

    22.06.2013. (21:55)    -   -   -   -  

  • pametni zub

    teškoće s gutanjem

    avatar

    24.06.2013. (08:50)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...