Komentari

praznasalama.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • grčki tip jogurta.

    Roboti su utemeljeni na brojkama pa se vjerojatno od tebe tražilo da stisneš onaj odgovor u kojem je 8 napisano slovima :D Bilo kako bilo, zanimljivo ime bloga i url.
    Sigurno si nekad davno, s obzirom da si pisao poeziju, proučavao opus Ivana Slamniga pa si upoznat s terminom poeta ludens, kojeg primjenjuješ ovdje - drago mi je da netko cijeni takav način stvaralaštva!
    Uživaj! :)

    avatar

    20.06.2013. (22:17)    -   -   -   -  

  • Skeptikritika

    Pozdrav praznoj slami :) Ja sam također novi na blog.hr-u! Sviđa mi se ime i čini se da si interesantna osoba, sigurno ću followat tvoj blog.

    Ja volim znanost, pa eto, moj prijedlog je da dereš po kojoj god znanstvenoj temi hoćeš. Tih informacija ionako nikada dosta :D

    Pogledaj moj blog ako te interesiraju nekonvencionalne analize aktualnih društvenih tema, kao npr. ove akcije "U ime obitelji". Najčešće budem pisao o sličnim temama, ali vjerojatno će mi se zalomiti i koji filozofski esej :)

    avatar

    20.06.2013. (23:31)    -   -   -   -  

  • Prazna Slama

    Anonimče pod nickom grčki tip jogurta, wow! Ne znam jel to neka slučajnost ili što, ali počeo sam obožavat taj jogurt zadnjih tjedana. Prefin kremast okus! :)

    Imaš pravo, odgovor je trebao pisat slovima. Ipak treba više truda uložiti za tipkanje nego pisanje jedne brojke.

    Moram priznati da mi je iznimno drago da prvi čitatelj ovog bloga ima tako zavidno znanje književnosti. Uživaj i ti!

    avatar

    21.06.2013. (00:41)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...