Komentari

skeptikritika.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Prazna Slama

    Pozdrav i tebi! Evo odmah ću i tebi poželjet dobrodošlicu na blog.hr, nadam se da ćeš ovdje dugo i ostati te izbaciti što više kreativnih misli na ekran :)

    Pročitat ću post čim mi se oči prestanu sklapat jer me već polako lovi umor, he-he. Skeptičnost i kritičnost su vrline koje cijenim i vjerujem da ću sa zadovoljstvom čitati tvoj blog.

    Do čitanja

    avatar

    21.06.2013. (00:44)    -   -   -   -  

  • Skeptikritika

    Hvala na dobrodošlici :) planiram svakih tjedan dana napisati esej slične duljine kao i ovaj današnji, valjda se budem držao te kvote :)

    Nadam se da će ti se svidjet tekst, pozdrav!

    avatar

    21.06.2013. (02:28)    -   -   -   -  

  • durica

    meni se čini da ovo društvo nije odgajano u duhu dijaloga i razmjene mišljenja, a i da bi se vodila kvalitetna rasprava potrebno je raspolagati određenim znanjima ili bar saznanjima. nažalost, oni koji bi to mogli i trebali pokazati svojim primjerom kao da žele nastaviti ovakvu atmosferu, što razumijem, jer im je u interesu. ipak, smatram da su zakazali oni kojima bi to trebala biti barem moralna dužnost, ako ne profesionalni izazov. zapravo, žao mi je da iz ove situacije nisu isplivale argumentirane,objektivne ili bar kreativne rasprave, već se sve svodi na kavanske priče.

    avatar

    21.06.2013. (10:32)    -   -   -   -  

  • Skeptikritika

    Durica, znam da je nerealno očekivati visoki nivo rasprave, ali bar ne ovako nizak dijalog od strane vladajućih. I bar da su obje strane spremne naći neki srednji put, neki kompromis oko promjene zakona, osobno mislim da nema potrebe, čak i da je štetno, od ovako konzervativne zemlje tražit brzu i radikalnu liberalizaciju.

    avatar

    21.06.2013. (11:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...