Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


 • d@d@

  Izostavio si cijelu paletu tranzicijskih kažnjenika.

  Ukrao u pretvorbi.
  Na listi ratnih zločinaca.
  Privredni kriminal, tipa Sanader.
  :)

  Ovi prvi i treći su vjerojatno napeti sponzorušama, a ovaj drugi može biti na paleti od apsolutnog gađenja do "naš je". :)

  avatar

  20.06.2013. (22:50)    -   -   -   -  

 • Igniss

  Hah. Ipak su to ne utječe na opće poimanje zločina jer je posebnost navedenih u dodatnom faktoru slave ili bogatstva. Recimo, krađa u pretvorbi (Kutle?) kao da i nije krađa kada ništa nije dokazano, tako da to većinom neće biti faktor. I da su napeti sponzorušama, opet je to do njihovog novca i karaktera, ne zločina samog po sebi. Privredni kriminal općenito (recimo krivotvorenje i zloupotreba položaja) vjerojatno spada u tek blage minuse.

  Što se raznih zločina tiče, Mirko Norac (u zatvoru se oženio 10 godina mlađom stomatologinjom) je najbolji primjer kako je moguće prepakirati ubojstvo. Igra prepoznata, prepostavljam?

  Bolji primjer uspješnog ratnog zločinca je onaj tip koji se skrivao 10-15 godina u potpunoj anonimnosti negdje u Dalmaciji i imao troje djece s nevjenčanom suprugom. Iako je ona znala tko je on i što je učinio, važno je da javnost nije.

  avatar

  21.06.2013. (08:31)    -   -   -   -  

 • blogdogg

  -Mogu reći što se kriminalaca tiče, da sam bila sa nekolicinom njih u vezama i da su na neki način…posebni ljubavnici…
  ne znam, oni uzvraćaju dvostruko od pruženog. Kriminalcu mnogo znači kada ga volite jer vam je zahvalan što ga volite unatoč tome što znate da je u nečemu nedozvoljenom. On se zbog svoje djelatnosti osjeća odbijenim i zato mu puno znači nečija pažnja. Osim toga, ta neka avanturistička aura koja ih prati, to je privlačno. Problem se dešava kada shvaćate da ste sa njegovim prisustvom i sami u neposrednoj opasnosti. Budimo realni: udate li se za TV servisera, teško ćete doživjeti pretres vlastitog stana, atentat ili nešto slično…ali ja ipak odgovorno tvrdim da ljubav jednoga kriminalca jednostavno ima taj neki sok koji…

  isječak izjave jedne visoko-obrazovane žene

  avatar

  21.06.2013. (15:26)    -   -   -   -  

 • Zoni

  @blogdogg . . .

  avatar

  21.06.2013. (18:33)    -   -   -   -  

 • ccc

  Nego, kada možemo očekivati knjigu?

  avatar

  21.06.2013. (19:53)    -   -   -   -  

 • d@d@

  @blogdogg

  nije nevjerojatno, odrasla sam na Knežiji i vidjela to svojim očima, i to vrlo profurane i dobro potkovane žene puknu na tipa koji nije u stanju složit tri rečenice. Pola mojih honorara od 14-18 godine su dolazili od pisanja pisama ženama koje nikad nisam upoznala. :)

  avatar

  21.06.2013. (23:20)    -   -   -   -  

 • Igniss

  @ccc: za 2-3 tjedna, nadam se! Knjiga je u lekturi! Već je mogu namirisati...

  Novi post: Etimologija igre

  avatar

  27.06.2013. (13:41)    -   -   -   -  

 • Igniss

  "Šta ti meni marš? Zašto me odbijaš?"

  avatar

  07.07.2013. (00:06)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...