Komentari

alfavucica111.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Goto - šumski čovjek

    poljubi me (sjećanjem)

    avatar

    17.06.2013. (18:18)    -   -   -   -  

  • Gilda

    ...da pjesnikinja si i treba ti netko kao potvrdu reći da su ga stihovi dirnuli u srce koje se polako od leda otapa toplinom tvojih stihova...možda vremenom da se te riječi pretvore u djela i da te to smiri u lutanjima...tražiš dakle sigurnost u ljubavi i životu općenito....ja sam je tako shvatila što ne znači da sam u pravu ..malo me zbunilo ovo usnama od vatre..srcem od leda pa sam se dotakla uglavnom tog stiha...ovi drugi su laki za razumjeti....:))

    avatar

    17.06.2013. (20:19)    -   -   -   -  

  • Gilda

    ...pročitala sam jednom ove riječi mislim da sam zapamtila...sve što se dogodi jednom može se nikad više ponoviti...sve što se dogodi dvaput zacjelo će se dogoditi i treći put...ako si dovoljno jaka nemoj se stidjeti da izigravaš slabića..to će nagnati tvog neprijatelja da izgubi opreznost i napadne prije vremena......pouka za život....:))

    avatar

    17.06.2013. (20:23)    -   -   -   -  

  • Gilda

    ...pisma je lipa...:))..a slike što prate muziku i riči...krasno neću opisivat već san zauzela dost mista ovdi čak bi rekla više neg kad prolazin ahahhahahaha

    avatar

    17.06.2013. (20:30)    -   -   -   -  

  • :(srna

    Lijepo

    avatar

    17.06.2013. (20:59)    -   -   -   -  

  • U pokret ŠTIT

    18.06.2013., utorak
    MESIĆEVE SVE DNEVNE NOVINE, KOJE ON DOBIVA U SVOJ DVORAC, SU U VRIJEDNOSTI JEDNE RADNIČKE PLAĆE OD 3000 KUNA.

    Nacija u naftalinu - a sramotnjak im je šef

    TO JE MJESEČNO OKO 30-TAK RADNIČKIH PLAĆA - DOK MNOGI LJUDI NEMAJU ŠTO JESTI

    Svi govore kako nije pošteno da Stjepan Mesić, živi u državnom dvorcu na račun Hrvatskih poreznih obveznika. Pružila se ulicom priča da Mesić, živi kao kralj iznad ispaćene i opljačkane Hrvatske. Dok nezaposleni puk nema od čega živjeti, Stjepan Mesić, je neprikosnoveni vladar i gospodar života i smrti... Uzmimo za primjer da neki radnik mora raditi cijeli mjesec za 3000 kuna, onoliko koliko stoje dnevne novine - koje dobiva Stjepan Mesić, a plaćaju ih porezni obveznici. A gdje je sve drugo u što troši novac na grbači ovog društva Stjepan Mesić. Pitam se: Koji predsjednik poslije svog mandata uživa takve privilegije.

    Onda, kakva je to pravna država Hrvatska? Teški kriminali potresaju našu zemlju. U Hrvatskoj danas ima 263 multi-milijardera, čija imovina je veća od 30 milijardi dolara. Među te njih spadaju Ivica Todorić i Stjepan Mesić. Rimokatolička Crkva o tome svemu šuti, jer ima određenu korist. Sramotno je da svećenici su licemjerni i mire se sa zlom. Ovakva tradicija je pokazala da ugrožena je sloboda i osjećaj sigurnosti... Na pitanje kakva je Mesićeva koncepcija i uloga počasnoga državnog predsjednika u Republici Hrvatskoj. Naša sigurnost je još više ugrožena, jer Mesić se gotovo miješa u sve državne poslove. Svaki čovjek koji želi istražiti: Tko je Stjepan Mesić? vrlo brzo i lako će ustanoviti - da je to najveća Hrvatska štetočina i ratni profiter i zločinac...

    Mesić je čovjek koji je Hrvatskoj nanesao ogromnu štetu i uništenje... Osim toga što je bio u UDB-i, bio je predsjednik SFR-Jugoslavije, a potom i predsjednik s dva mandata u Hrvatskoj. Ne treba zaboraviti da je Mesić, kao Vrhovni komandant JNA, sedam mjeseci 1991. godine ubijao sa jugo-vojskom i zatirao sve Hrvatske gradove i sela - od Vukovara pa sve do Dubrovnika. Pitam se: Je li ovaj narod stvarno bolestan da to sve ne vidi? Uostalom narod osjeti i na svojoj koži te posljedice. Kako to da Hrvatski akademici i povjesničari sve ovo prešućuju i nerado o tome govore. Sve optužbe protiv stjepana Mesića, se brzo zaborave i padnu u zaborav...

    Kako to da se ništa nije desilo tom partizanskom sinu i komunisti. Njihova razbojnička klika jedva čeka da Hrvatska uđe u Europsku uniju 1. srpnja 2013., kako bi se njihovi mnogi grijesi amnestirali i abolirali, odnosno nitko više neće pitati za njihove ratne zločine i pljačke, zatiranja i neplaćenu štetu... Sad Hrvatski narod poniženo živi, a onda će živjeti još gore. Biti će iznad nas Europska vlada. To bezakonje njihovo će se samo nastaviti. A uskoro će nastupiti još veća glad i neimaština. No, klonuo svijet duhom i tijelom neće to vidjeti. Oni će više držati do svojih pasa i drugih lućnih ljubimaca, nego do čovjeka i poštene obitelji... Iz državnoga proračuna ove godine je već potrošeno za Gay parade 11. milijuna kuna.

    --------------------------------------------------------
    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 18.06.2013. (utorak)
    HRVATSKA / CROATIA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb
    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    ——————————————
    1462. Članaka
    ----------------------------------------

    avatar

    18.06.2013. (12:57)    -   -   -   -  

  • K,

    .ma šta ovi pet zareza znači gori u naslovu?!...a, Vi šjora Gilda, kad god pročitan vaše komentare gornji mi tlak skoči na 300 a donji na dvista, ja s vama nebi moga živit u iston županiji tri sekunde...a i sami ste u kvartu, garant su se svi odselili...čuvaj se danajaca.

    avatar

    18.06.2013. (17:00)    -   -   -   -  

  • Gilda

    ..ahahahhahaha a jesi me nasmija šjor ma ok odsada ću pazit kako pišen komentare viza vi vašeg tlaka da ne varira eto imajte potpuno povjerenje ...a Danajci ma neće oni meni poslat dar...ne moran se ja čuvat njih ja se čuvan onih koji kradu zlato :))

    avatar

    19.06.2013. (12:18)    -   -   -   -  

  • Uvijek U Mom Srcu

    a zlato sam ja?hahahhahahahhahahahhahaha

    avatar

    20.06.2013. (12:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...