Komentari

prizemljena.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • (wo)man's world

    Ponekad je jako teško. Pronađem se puno puta bez inspiracije, duh mi se zarobi u zatvor tupih riječi i misli i ne ide -
    ne ide ona fora " što je pjesnik mislio" - to na koncu nije ni bitno. Bitno je da se pronađeš na svoj vlastiti način u onome što je netko napisao.
    Za takvom "slavom" žive umjetnici - da će barem jedna duša osjetiti nešto dok čita njegove riječi.

    Lijep pozdrav :)

    avatar

    11.06.2013. (20:31)    -   -   -   -  

  • podijeljena1

    Među nekoliko stvari koje nisam uspjela stići proučiti i upoznti, a posebno vrednovati, kada i kako je trebalo, je sigurno i poezija. To mi je više puta bilo žao, ali s druge strane mi i ostavlja prostor da se kao malo dijete divim pjesmama koje mi se naprosto svide, u kojima se vidim, kako kažeš. Koje su sličnog emocionalnog tijeka mojemu. Ili načinu razmišljanja. Mada znam da taj princip podjednako nepravedno neke uzdiže od smeća do zvijeda, a druge obezvređuje. U nekoj objektivnoj stvarnosti. Ako to uopće postoji, ako pjesme ionako nisu posve osobne, za one koji ih pišu i za one koji ih čitaju.

    avatar

    12.06.2013. (18:13)    -   -   -   -  

  • Neverin

    ne shvaćam zašto tako dobro razumijem Cesarića, a tako loše neke pjesnike koji pjevaju o ljubavi i tako to. Kako taj čojek, poput Mike Antića uspije s nekoliko riječi stvoriti čitave svijetove, a nekima ni čitav ne svijet ne pomaže u stihovima

    avatar

    12.06.2013. (21:13)    -   -   -   -  

  • Loch.

    čitaj Lorcu ženo.
    Treba ti Lorca.

    avatar

    16.06.2013. (16:35)    -   -   -   -  

  • daniela1

    i zalud pitam-pišemo li istome? već sam tako mnoge u blogosferi isto pitala. danas mu je rođendan, pa lutam, posjećujem vas čije pisanje gori sličnim žarom.

    avatar

    27.06.2013. (16:54)    -   -   -   -  

  • Sjećanje i osvrti

    Zašto rima nije poželjna???Zar poezije nije umjetnost riječi, ne samo po značenju nego i po formi! Zavisi što kome odgovara!

    avatar

    30.06.2013. (18:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...