Komentari

krule.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


 • blogdogg

  o Ličanima se fakat jako malo zna. Mislim da su jedino Tesla i Kerekeš poznatije Likote od tebe. Mogu ti reć da mi idu na k ti trendovi u kinematografiji i književnosti koji iz Like prikazuju samo ono najgore. Pa ko bi normalan ,reci ti meni, nakon Kino Like otišao živjeti u Liku? Ili 72 dana? Osobno jako volim Liku nešto sam se po Lici i muvao. Lika i G.Kotar se moraju izbrendirati i kao turističke destinacije. Nešto se toga pokrenulo u tom smjeru, ali ja bi reko jako malo. Izdvojio bih ličke police krumpira i legendarni škripavac - slike koje mi se u glavi javljaju kad se spomene Lika.

  avatar

  10.06.2013. (19:28)    -   -   -   -  

 • Euro

  dobar kao i uvijek..

  avatar

  11.06.2013. (09:34)    -   -   -   -  

 • Lela Danijela

  O Licanine moj,otkad popi onu kavu samnom,izgubi ti se svaki trag,a bom i proslavi se ti :) Bas mi je drago sto te pronadjoh,a bom i sto si se proslavio :)
  Veliki pozdrav od skolske ;)
  P.S.bas nesto razmisljam da bi se moglo nas par okupiti ovo ljeto,pa baciti krompir na zar,nekom pokrasti malo kukuruza i komsijskih jabuka za desert :)
  Ok pivu mogu i ja kupiti (il mozda bolje uzeti babinu rakiju :)
  Veeeeeeelkacki pozdrav ;)

  avatar

  11.06.2013. (10:00)    -   -   -   -  

 • Roko

  Krule legenda si! U ovoj močvari lošeg domaćeg humora si pravo osvježenje.

  ps. ako uvatiš vremena navrati www.smijesneslike.org

  avatar

  17.06.2013. (08:58)    -   -   -   -  

 • Josipdolac

  Krule, ponedjeljak je, 11:10 (još malo pa podne). Di je novi članak?!? Ajmo! Prsti mi se tresu, jedva napisah ovh par riječi!

  avatar

  17.06.2013. (11:11)    -   -   -   -  

 • Sanja

  Krule, bila sam ti jednom u Plaskom. Otisli iz Karlovca jedne subote, bilo nam dosadno doma. Lijepo ti je mjestasce. Zbario me neki lokalni decko u nekom disku, poslije mi rekao da mu se ne svidja moje desno klempasto uho.
  Molim?? Koji je to mamlaz bio, epskih razmjera. Osakatio me za narednih 5 tjedana, a sasvim sam normalno mogla proci kroz svaka vrata, bez ikakvog zapinjanja.
  Rade se zvao, to mu je pisalo na licnoj. Ja I dalje vjerujem da mu je krsno ime bilo Vol. Ako ikad naletis na volinu kad odes doma - spucaj ga sakom da odleti u sljedeci cetvrtak.

  Ps. Nisam do danas znala za tvoj blog. Bice mi drago da te od sada citam.
  Lijep pozdrav od Sanje iz Toronta.

  avatar

  26.06.2013. (19:20)    -   -   -   -  

 • Licanka

  Krule,legenda si! zanima me,kakve stavove imas o mojem selu,Saborskom? cim si hodak mora da dodes na ivanjicu festat kod marinka u birtiju :)

  avatar

  02.07.2013. (23:16)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...