Komentari

igniss.blog.hr

Dodaj komentar (46)

Marketing


  • skydiver

    Iako skromno i zamalo nenametljivo impliciras da bi ti Betmenovo ruho savrseno pristajalo, nekako se svejedno namece utisak da bi ona nemarkirana kosulja s kopcanjem ozada bila prikladniji model. No, o ukusima se ne raspravlja, te ovaj komentar, garant, nece biti izbrisan.

    avatar

    08.06.2013. (06:58)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Iskreno, do sada sam u cijeloj karijeri izbrisao možda 3 komentara. Budući da znam da je tvoje trollanje motivirano općim prijezirom prema ovoj djelatnosti zbog "gubljenja vremena" koje je trebalo biti uloženo u spašavanje svijeta, a ne feminizmom i/ili mržnjom prema muškarcima, ne vidim što bi ga brisao. Moraš se više potruditi.

    I nije Batman nego Superman.

    avatar

    08.06.2013. (11:30)    -   -   -   -  

  • skydiver

    Ups! Jbg, Supermene otimas mi poso (spasavanje svijeta) i kako da onda ostanem ravnodusan. A ako je to sto ti radis odraz razboritosti i svjesti o potrebama i prioritetima svijeta u tvom blizem i daljem okruzenju onda mi 'trollanje' izgleda kao kompliment. Ti vjerovatno imas neko sexi objasnjenje za nagli porast popularnosti kontejnerske arheologije diljem Hrvatske, ali bome i puno sire, kao i ovo sto i kod mene u vrtu umjesto ranog paradajz prispjevaju kasne ljubicice iako sam na drugoj strani svijeta.
    Nedaj se ometati mr Supermene, i ne prekidaj svoju trakavicu od bezbroj varijacija na temu"sve su zene kurve", mozda ta sto te sutnula konacno skuzi da se zajebala.

    avatar

    08.06.2013. (13:29)    -   -   -   -  

  • Bookeraj

    tvoj cinizam je zastrašujuć, kao i ženomrstvo iza njega :)

    avatar

    08.06.2013. (14:44)    -   -   -   -  

  • Putin

    "Sve zene su kurve "? Ne, one se samo "zabavljaju ".

    avatar

    08.06.2013. (15:14)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Igniss

    1) Truth hurts.
    (Ako se ne varam, Solomon reborn je bio dosao do daleko vece brojke kad je pisao o Amerikankama u njihovim 20-im godinama.)

    2) Haters gonna hate.

    3) Igniss naravno mrzi zene jer je dobio nogu od cure za kojom pati vec godinama. Takodjer, mora da ima i maleni spolni organ. I pati od ED i PE.
    Lolloozlzozzlooolzz.

    4) Ovaj post nije zenomrstvo. Kako bi i mogao biti ako covjek pise o svojim istinitim iskustvima? A sve da je ove price sa pocetka posta i izmislio, naslo bi se jako puno drugih muskaraca koji bi mogli reci: “To si kopirao neku moju pricu.” (Ne, ovdje ne pretjerujem.)

    5) Djevojku s kojom je u ozbiljnoj, monogamnoj vezi muskarac ne moze i ne smije gledati kao prostitutku gdje je jedini kriterij omjer placenog novca i dobivene koristi. Kad joj kupi poklon koji ona zeli, npr. omiljenu knjigu ili karte za koncert njenog najdrazeg benda itd., onda se on raduje sto ce joj ugoditi i veseli se njenom veselju. Tako i treba biti.

    6) Sve bi to bilo OK kad bi ovakvo ponasanje zene doista iskreno cijenile. No, stvarnost pokazuje i dokazuje da se ovakvo “lijepo” ponasanje pocinje cijeniti, barem kod vecine danasnjih Zapadnih zena u velikim urbanim sredinama, tek oko 30 i neke godine zivota. (O svemu ovome smo vec bili pricali puno puta: zasto bas 30-i neka, koje su motivacije iza toga, kako te price znaju zavrsiti itd.)

    Sve OK: zene imaju apsolutno pravo da se ponasaju kako god zele.
    One se sigurno doista vesele kad dobiju lijepi poklon od muskarca, barem u tom trenutku. Ali, to apsolutno ne govori nista o tome da li ce ona htjeti ostati s tim muskarcem sutra, prekostura, slijedeci tjedan ili za godinu dana sto je, takodjer, apsolutno OK jer muskarac trosenjem novaca ne moze, ne smije i ne treba kupovati odanost, vjernost i ljubav zene jer ona nije prostitutka ili sponzorusa da ju se moze kupiti.

    7) Ali, kad muskarac spozna sve ovo sto sam do sada napisao i odluci nesto promijeniti, onda se suoci sa izborom:

    a) ako zna kako ovo napraviti, moze sebe promijeniti tako da postane privlacniji, karizmaticniji itd., pa ce onda djevojka vise cijeniti i pamtiti kad je jednom odvede na krisku pizze u 3 u noci nego kad ju odvede na veceru u luksuzni restoran u kojem je morao rezervirati stol mjesec dana unapred.
    U ovom slucaju ce ga njegova partnerica daleko vise voljeti nego da ju obasipa dijamantima. (A on ce potrositi daleko manje novaca.)

    Ili

    b) napravit ce kalkulaciju bas kao sto Igniss pise u zadnjem paragrafu. Jer, to sto muskarac nije uspjesan sa zenama, to ne znaci da ne zna kako racionalno raspolagati svojim novcem s ciljem optimizacije svog zivota u datim legalnim drustvenim okvirima.

    8) Ovaj komentar nije cinizam nego gruba realnost koja odgovara svijetu u kojem je:
    - stopa razvoda braka gotovo 50% (a veliku vecinu iniciraju zene zbog vlastite dosade),
    - gdje je 80% muskaraca neprivlacno djevojkama, a onih 20% najprivlacnijih moze imati svoje hareme
    - gdje se zene u 30 i nekoj godini naglas pitaju “Gdje su nestali svi dobri muskarci?”
    - gdje se zdravo za gotovo prihvaca cinjenica da na svakog slobodnog muskarca koji ima 30+ godina dolazi , u New Yorku, 6 ili 7 slobodnih zena vrsnjakinja koje zele ozbiljnu monogamnu vezu koja ce voditi prema braku i djeci. Ovo sam osobno cuo nekoliko puta u zivotu – zadnji put prosli vikend, i to od zena koje traze te uspjesne, slobodne 30-i nesto godisnjake.
    - i jos puno drugih stvari koje govore o ozbiljnim problemima na trzistu s kojim se suocava ogromni broj zena i muskaraca ciji zivoti, u ljubavno-seksualno-romaticnom pogledu, nisu niti blizu onoga sto oni prizeljkuju.

    avatar

    08.06.2013. (17:43)    -   -   -   -  

  • Zoni

    Joj skydiver pa otkud sad to da su žene kurve?
    Kurva tj. prostitutka je sasvim pošteno zanimanje. Zašto? Jednostavno, kurvi platiš za seks i dobiješ seks. I to je to. Ne može biti jednostavnije i poštenije. Svi znaju što dobivaju i kako stvari stoje.
    Problem je u tome kaj su žene danas postale razmažene. Zapravo ni to samo po sebi nije problem, već je stvar u tome što ne žele preuzeti odgovornost za posljedice svojih postupaka. Traže "prava" bez obaveza (inače, to vodi u tiraniju).
    Dakle, nema potrebe za uvlačenjem kurvi u priču. ;)

    avatar

    08.06.2013. (17:45)    -   -   -   -  

  • Igniss

    Skydiver mora hitno posjetiti KB 'Sveti hrčak'.

    @Vuk: "5) Djevojku s kojom je u ozbiljnoj, monogamnoj vezi muskarac ne moze i ne smije gledati kao prostitutku gdje je jedini kriterij omjer placenog novca i dobivene koristi. Kad joj kupi poklon koji ona zeli, npr. omiljenu knjigu ili karte za koncert njenog najdrazeg benda itd., onda se on raduje sto ce joj ugoditi i veseli se njenom veselju. Tako i treba biti. "

    Točno tako! Nisam ni sam mogao bolje reći. Istovremeno, taj normalan stav nije izgovor čovjeku da se zanese i počne rasipati svoj novac samo zato što se to očekuje od njega, kako bi izbjegao bijes brigade bijelih vitezova koja će ga proglasiti ženomrscem s malim penisom (TM).

    avatar

    08.06.2013. (18:33)    -   -   -   -  

  • Pod navodnicima

    jebiga.. u pravu si.. možemo mi pričati što hoćemo ali u konačnici, barem u početku onoga što društvo naziva vezom, plaćamo za seks... i pažnju i sve ostalo što ide s tim. ali treba gledati i drugu stranu - mi se osjećamo zadovolnjni, 'muški' kad platimo curi večeru ili nešto... bar meni to samo po sebi pruža neko čudno zadovoljstvo...

    Feminizam je kroz godine iskonstruirao takvu društvenu normu gdje žene imaju puno više opcija nego muškarci- žena može istovremeno biti i emancipirana i jednakovrijedna i nježna i 'high-maintenance'.. sve je prihvatljivo i za svaku postoji argument za takvo ponašanje...

    ... al jebiga kako kaže ona indijska "žene- ne možeš s njima, ne možeš bez njih"

    avatar

    08.06.2013. (19:21)    -   -   -   -  

  • Gigo

    Lako je vama bogatunčićima pričati: "platio ovo, platio ono"... Ja kao student (do pretprošle godine) nisam imao novca, auta ni vozačke, čak ni doma svoju sobu, a sa svojima nikad nisam išao na more... Izlazio nisam jer mi je bilo preskupo, osim u šumu na rušenje i cjepanje drva. Cure su me vodile na more, na izlete, častile i kupovale poklone koji su bili izvan mog cjenovnog dosega! I uz njih sam vidio cijeli Jadran. Pisale su mi pjesme, pisma i svakojake ljubavne poruke. Doma imam Dvd, televizor, vešmašinu, pjesmarice, pisma, obleku, i još hrpu drugih njihovih poklončića i zajedničkih slika sa ljetovanja... Uz djevojku sam počeo voziti svoje prve kilometre sa njenim autom, jer svoj ni danas nemam. Moje je mišljenje da ima dosta divnih cura koje ne iskorištavaju i ne gledaju na vezu kroz prizmu novca, i siguran sam da ne bih imao neke stvari u životu da nije bilo njih. I da, bile su mlade, vitke i barem prosječnog izgleda. Tak da mislim da ne možemo sve generalizirati... Jer bi onda svi bokci bez novca naj*****
    Sve kaj mogu reći je, curke - hvala na svemu!

    avatar

    09.06.2013. (00:15)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Pod navodnicima: da, otprilike tako. Iako, moje zadovoljstvo u pravilu ispari ako mi nakon što sam to platio počne prigovarati o nečem banalnom :D

    @Gigo: da se razumijemo, nitko ovdje (nadam se) ne govori o tome da je novcem privlačio žene, samo da je, nakon što bi počela veza, malo previše ispunjavao njihove želje (što je, kako i sam pokazuješ, nepotrebno jer čovjek to treba nadomjestiti ili igrom ili nalaženjem takve rijetke cure koja će njemu pomoći u nečemu). U svakom slučaju bi, opet kao što si i sam rekao, bila strašna pogreška pokušavati novcem doći do prvog kontakta / poljupca / seksa.

    Sve u svemu lijepo rečeno.

    avatar

    09.06.2013. (00:34)    -   -   -   -  

  • Vuk

    @Igniss
    Amen to that.

    @Pod navodnicima
    "žene- ne možeš s njima, ne možeš bez njih"

    IMO, naravno da mozes bez njih. A kad svladas to gradivo, onda ces uvidjeti i da mozes s njima.

    avatar

    09.06.2013. (03:30)    -   -   -   -  

  • Ronin

    ako je Igniss koji je alfa potrošio 7 tisuća koliko tek spiska prosječni beta provider?

    avatar

    09.06.2013. (14:44)    -   -   -   -  

  • Zoni

    @Gigo Ha, ako je istina to kaj kažeš, a vjerujem da je, onda ti svaka čast.
    Očito su izlasci u šumu na rušenje i cijepanje drva rezultirali jako dobrom figurom. :D A sudeći po postu rekao bih da si pismen tj. da si "potkovan" i po pitanju verbalnih vještina te da imaš dobar stav generalno.
    Dakle izgleda kako si poprilično atraktivan ženama iliti alfa. U protivnom te sigurno, ali sigurno ne bi vodile okolo, častile te i kupovale darove. U to se možeš kladiti.
    Recimo ja sam visok 187, kažu mi da sam poprilično zgodan, ali maksimum koji sam ja postigao po pitanju čašćenja od strane žena je besplatan smještaj, hrana i piće. S tim da sam i ja trošio na njih. Znači situacija ni približno slična tvojoj. Ukratko ti si iznimka (u pozitivnom smislu). I budi sretan zbog toga.
    Također misao iza Ignissovog posta nije ta da se žena "osvaja" novcem.
    U tom slučaju bi, baš kao što i sam kažeš, svi bokci bez novca naj*****.

    avatar

    09.06.2013. (15:19)    -   -   -   -  

  • Klempo

    Ovo ko nas je čudan spoj feminističkog i patrijahalnog društva.Dok se stvari isklistaziraju,nemam ništa protiv da muško plaća dejtove,ali vidim trend je da se već i na prvim ili drugim dejtovima žene izvodi na obilnu večeru i piće.Ako se to i nastavi dalje u eventualnoj vezi(da ona nikad ne poteže za novčanik)mislim da imam prava to posmatrati kao vrstu transakcije u kojoj kao logičan rezultat očekujem seks.
    Ili se možda najbolje udaljiti na vrijeme od takve osobe,

    avatar

    09.06.2013. (15:59)    -   -   -   -  

  • Igniss

    @Ronin je pogodio Bingo svojom mišlju. Moje trošenje u vezama je jednostavno rezultat toga što sam se ulijenio, iako nisam izgubio iz vida osnovne principe. Ne smeta mi to što sam potrošio, samo ističem da treba biti svjestan dvostrukog standarda - toga da se obrnuto ne očekuje i ne događa nikada (ok, gotovo nikada, kada uzmemo u obzir koliko su svi zgranuti na Gigin primjer).

    Prava "šteta" događa se upravo kod Beta, i imućnih i ne-imućnih, koji na žene spiskaju sve što imaju, i onda čak i uz sve to dobivaju seks na kapaljku, Najbolji primjer: Milan Popović.

    Inače, svi znaju da ja nisam Alfa. Oni upućeni dobro znaju da stojim zabijen u svoj podrum i pišem žedne ljubavne poruke po Facebooku žena za kojima čeznem, a onda to kompenziram pišući mizoginičke postove ovdje :P

    avatar

    09.06.2013. (16:45)    -   -   -   -  

  • Tzar

    znaš šta je problem kad žena plaća - onda ona misli da ona ima pravo tebi komandovat!

    onda ti moraš trpit njene pizdarije jer ona plaća pa ona odlučuje...

    ja to ne podnosim. ja ću rađe ženi sve platit - nema nikakvog problema - ali onda nema šta da se samnom raspravlja i da ona odlučuje, nego kako ja kažem tako je!

    naravno ona može dat neku sugestiju ili prijedlog, ali u slučaju različitog mišljenja ja sam taj koji stavlja točku na i.

    a u slučaju da ona plaća onda ja nebi ima moralne snage za tako nešto...

    a ovako je moja zadnja! zna se točno red kako funkcjonira odnos...

    ako joj tako ne odgovara onda neka ide kod svog ćaće kući njega zajebavat...

    avatar

    09.06.2013. (17:54)    -   -   -   -  

  • Gigo

    @Igniss & Zoni
    Čudno mi je da vas je moj post začudio, a osobito Ignissa. Smatram da po Ignissu nisam imao ni dobru igru, tak da jedino ostaje da još ima dobrih djevojaka.
    Ignisse, čitao sam i druge postove na ovom blogu i mislim da u njima ima jako puno istine i sve mi izgleda logično, ali nije mi jasno kako sam s djevojkama prošao na prije opisani način? Bilo je i trenutaka kad sam morao birati...
    Kaj se tiče mene, mislim da sam dosta komunikativan, a izgled vjerojatno nije samo od cjepanja drva. Treniram sebe i druge već dugo vremena, a bio sam fotomodel za hotel i welness. Nisam sad neki savršeni, ali za fotomodela izgledam pristojno. Samo kaj sam mrvicu snažniji... U smjeru atletske građe.
    p.s. A sad, trening na najjače! I nemojte gubiti nadu, divne cure su oko nas... Možda u manjini, al to ne znači da ih gotovo nema.

    avatar

    09.06.2013. (18:03)    -   -   -   -  

  • Zoni

    @Tzar I to je istina kaj kažeš. Dobro, ja osobno nisam iskusio da mi žena ide zapovijedati jer je platila za nešto. Ali odi na kavu negdje gdje je velik protok ljudi i slušaj ženske priče. Dosta njih razmišlja na taj način.
    Štoviše, većina očekuje da muškarac plaća, ali ne i da on tada ima pravo donošenja odluka. Jer je to šovinistički i nazadno. No kad žena zapovijeda (plaćala ili ne) onda je to emancipirajuće. Jbg, kad smo ekonomski/financijski zlostavljači. To izgleda dođe s penisom. :D

    avatar

    09.06.2013. (18:18)    -   -   -   -  

  • Zoni

    @Gigo Pa to ti je onda to. Nema boljeg "otvaranja" od širokih ramena, barem prema mojim osobnim saznanjima.
    Dobro, ako si apsolutno nekomunikativan ili potpuni debil onda ćeš bodove dobivene fizičkim izgledom brzo spiskat. Ali kod tebe to nije slučaj i zato jesi uspješan. Očito ti je igra bolja nego što misliš.
    I nemoj se zavaravati da su dobre djevojke rijetke. One su jako rijetke. :D
    Prema tebi su bile takve, jer si im jako privlačan. Inače ne bi bilo ništa od toga. Nema šanse da bi se tako ponašale prema svima. Da nemaš komunikativnost i atletsku građu bio bi samo još jedan u nizu "gubitnika" bez auta. Nije mi namjera vrijeđati, niti te smatram gubitnikom, već kažem kako bi bilo.

    A što se tiče treninga, ne pada mi na pamet trenirati radi žena. Treniram radi i jedino radi sebe. Cure oko nas nisu baš divne, ali nisu ni apsolutna katastrofa. Nadu nisam izgubio, jer da bi je izgubio prvo je moraš imati. Iskreno, žene prvenstveno promatram kao nešto što ti može uljepšati život, ako znaš s njima. Inače donose više problema (i troška, kad se već priča o novcu :D) od koristi.

    avatar

    09.06.2013. (18:46)    -   -   -   -  

  • Gigo

    @Zoni
    Mislio sam da izgled ima ipak manji utjecaj kod žena.
    A kaj se vježbanja tiče, da si fizioterapeut i da vodiš vježbe u teretani, vjeruj mi, vježbao bi svaki dan :-)

    avatar

    09.06.2013. (19:27)    -   -   -   -  

  • Zoni

    Pa ne kažem da je izgled presudan, ali kako sam već napisao daje i više nego solidnu osnovu za nastavak.
    Rekao bih da su slava i pozicija moći zapravo najutjecajniji.

    avatar

    09.06.2013. (19:53)    -   -   -   -  

  • Dnevnik toka misli

    Dugo sam si dumala dal da komentiram šta ili ne, al reko zašto ne, pa makar samo radi ravnoteže u svemiru. ;)

    1. S obzirom na stoljeća u kojima žena nije smjela raditi, ili je bila tretirana kao vlasništvo, ili nije imala mogućnosti biti financijski neovisna, ne čudi me da je monopol žena nad prihvaćanjem novca ostao kao atavizam minulih vremena. (u tom kontekstu i kad su konačno dobile financijsku neovisnost, naglo je narasao broj razvoda jer su si žene to konačno mogle priuštiti; također sumnjam da se itko razvodi iz dosade, ako se ne varam svekrve su u top 5 razloga ;).
    S druge strane, nisam sigurna u kojoj mjeri su muškarci spremni na to da ih žene uzdržavaju, ili im plaćaju izlaske. To bi morao biti itekako stabilan i u sebe siguran muškarac, da mu takvo što ne uništi ego i ne pretvori ga u šonju.

    2. Danas sam na kavi ispitivala frendove, te je zaključak sve u svemu bio da je sve veći trend da žene počinju plaćati i častiti, te također su se uglavnom izjasnili da bi im bilo neugodno da im žene pretežito plaćaju na izlascima. Dakle, neko pola pola, ili dvije trećine muškarac im je ok, pri čemu prvi izlazak smatraju da je to njihova stvar.

    3. Između ostalog smatram da prostituciju treba legalizirati. Ne zbog muškaraca i da im se olakša pristup plaćenom seksu, već zato što je prostitutki uvijek bilo i uvijek će ih biti, i treba im regulirati zdravstveno i mirovinsko kao i ostatku poštenog radnog naroda, umjesto da ih se gura prema marginali društva.

    4. Kvalitetnoj ženi je sve jedno jel ćeš ju odvesti u luksuzni restoran ili u šetnju i kupiti joj Snjeguljicu za 5 kn. Prema tome kad skužiš da nije zadovoljna jeftinim al od srca - razmisli da li je to tip žene s kojom želiš biti.

    avatar

    09.06.2013. (19:54)    -   -   -   -  

  • Tzar

    @ Gigo: kako to da nisi imao love pa su ti žene plaćale a bio si fotomodel? šta je to tako slabo plaćeno?

    avatar

    09.06.2013. (20:48)    -   -   -   -  

  • Gigo

    @Tzar
    Radio sam ko volonter da si odradim staž za fizioterapeuta, i dobio slobodno ako im budem fotomodel, prvo za welnes, a kasnije i za hotel. Kasnije kad sam se osim prospekta vidio i u novinama, shvatio sam kako su me lijepo iskoristili, ali bilo je kasno. Bar sam dobio besplatni ulaz na bazene i teretanu.
    To ovdje nije tema, ali da se zna, i danas imam besplatan ulaz!

    avatar

    09.06.2013. (21:44)    -   -   -   -  

učitavam...