Komentari

budan.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • borivoj

    7. lipanj 2013

    Ovaj mikrofon ispred Mene, netko je morao napraviti, zar ne? Kreator vam je nevidljiv ili nepoznat trenutno, ali vi ne sumnjate da ta osoba postoji. Osim toga, vi ste sigurni da ta osoba razumije i zna jako dobro sve komponente, karakteristike, značajke i učinkovito funkcioniranje ovog mikrofona. Isto tako, mora postojati Stvoritelj ovog Svemira i On mora znati sve o njemu. Ovaj Svemir je sastavljen od pet elemenata i On njima upravlja, potpuno svjestan njihovih suptilnih obilježja i svojstava. Taj Stvoritelj je stanovnik vašeg tijela – kšetrajna, onaj koji pozna Svoje područje - kšetra. Držite se Njega i živite svoje živote, tada nećete pogriješiti. Izgradite svoje aktivnosti na tim temeljima, vaša karijera se neće ugasiti. Razvit ćete hrabrost i vjeru u sebe i svoju sudbinu.

    BABA

    Gospod voli one čija su srca ispunjena s najčišćom Božanskom ljubavlju. - Baba

    avatar

    07.06.2013. (08:12)    -   -   -   -  

  • borivoj

    “HRABROST TI NE TREBA U TRENUTKU KAD DOZIVIS UDARAC, VEC ZA ONAJ DUGOTRAJAN, MUKOTRPAN USPON, POVRATAK U PRISEBNOST, VJERU I SIGURNOST”.

    Anne Morrow Lindbergh (1906. – 2001.)





    Dragi prijatelji,

    Danasnje tihovanje uz pjesmu iz “Bijele kule” je jos jedna inacica duhovne vjezbe iz holizma, mozda je bolje reci, iz Jednote. Neprekidna svijest o Bozjem planu i nasoj ulozi u realizaciji tog plana, daje vaznost svakom cinu, bez obzira da li je taj cin s pocetka, sredine ili sa svrsetka; uostalom to su pojmovi strani Jednoti:





    81. NA KUPOLI HRAMA USPRAVLJAMO ZLATNO KOPLJE



    Na kupoli hrama uspravljamo zlatno koplje, i pritom smo jednako brizni, kao i kada smo kopali temelje, nosili cigle, slagali opeke, tesali drvo, klesali kamen.

    Sad su na redu zlatari, ali kopaci, tesari, klesari, zidari jednakoga su lika i znaka, i jednako u grub posao zadubljeni, kao i zlatari u sitnovez i tanko rezbarenje.

    Pocetak nije vazniji od svrsetka, i obratno. Kovaceve sake nisu mocnije od tankovijastih prsta, i obratno. Zlatan jarbol i duboko potpalublje rone jedno u drugo, prepoznajuci istu plovidbu na zeljenu mjestu.



    “Bijela kula”, knjiga 108. Zapisala Vesna Krmpotic



    PRAKTICNA PREPORUKA SVIMA ONIMA KOJI

    DOLAZE NA KNJIZEVNU VECER VESNE KRMPOTIC U RIJECI: DOBRO BI BILO DA VESNI JAVITE DA PONESE KOJI PAKET „BIJELIH KULA” – NAJOBIMNIJE POETSKE KNJIGE NA SVIJETU. OVA VELEBNA KNJIGA SE VEC NE MOZE NABAVITI PO KNJIZARAMA.



    Stotinu i osam blagoslova neka dobiju svi oni

    koji ovo pismo posalju na sto vise adresa.



    Puno pozdrava iz Sombora od Josipa

    avatar

    07.06.2013. (08:14)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Što medicina nije rekla Angelini Jolie?

    slikaVjerojatno ste čuli za odluku Angeline Jolie koja se podvrgla odstranjivanju dojki nakon što je saznala da je pozitivna na genetsku mutaciju BRCA1.

    Je li slavnoj glumici rečena cijela istina o genu BRCA1 i njenom riziku od obolijevanja od raka dojke?

    Moderna medicina tvrdi da spomenuti gen donosi i do 87% veći rizik od raka dojke ili jajnika.

    No je li to uistinu tako?

    Američki Nacionalni zavod za rak (National Cancer Institute, NCI) na svojim stranicama daje sljedeću izjavu, koja bi mogla uznemiriti Angelinu Jolie i druge žrtve propagande protiv BRCA 1 gena.

    Pročitajte više
    www.alternativa-za-vas.com
    tel.: +385 (33) 731-136
    Copyright © 2012 Alternativa za Vas.

    avatar

    07.06.2013. (08:35)    -   -   -   -  

  • borivoj

    Mala škola đjotiša

    S veseljem ponovo najavljujemo Malu školu đotiša koja će se održati u Zagrebu, u subotu 15.06. od 10:00 do 20:00 sati s pauzom za ručak te u nedjelju od 9:30 do 13:00 sati.

    Mala škola đotiša uvod je u đotiš studij koji će ponovo početi u rujnu ove godine te uvjet za pohađanje vastu studija kojeg najavljujemo za kraj kolovoza.

    Malu školu đotiša zamislili smo kao vikend radionicu tijekom koje ćete se upoznati s općim načelima đotiša, astronomskom podlogom, naučit ćete nacrtati natalnu kartu, upoznati se s osnovnim pojmovima i značenjima graha, bhava te kako vršiti najosnovnija tumačenja kako biste mogli pratiti životna razdoblja u kojima se nalazite.

    Svaki polaznik Male škole đotiša dobit će primjerak svoje natalne karte te skriptu, te naučiti načela preventivnih mjera koje su i osnovna svrha đotiša kako bismo imali svjetiljku na putu pomoću koje ćemo spriječiti ili umanjiti nevolje koje nam se mogu dogoditi ili potaknuti pozitivne aspekte razdoblja pred nama.

    Za sve informacije slobodno se javite mailom ili na 040-347-343.

    Šani-Rahu upaja

    shani-rahuKao ranu najavu za jesenske aktivnosti, pozivamo vas da se pridružite Šani-Rahu upaji koja će se održati u DA Centru, u subotu 14.09.2013.

    U jyotish analizi 2013. godine, koja je nazvana "godina dekonstrukcije", istaknuto je nekoliko bitnih razdoblja i kozmičkih ritmova. Cijela godina je u znaku konjukcije (susreta) planete Saturna (Šani) i sjevernog mjesečevog čvora, sjenovite planete zvane Rahu u sideralnom zviježđu Vage (Tula).

    Kombinacije Šani-Rahu nikad nisu jednostavne, gledano površinski, moglo bi ih se nazvati destruktivnim. Jačanje napetosti i izrazita polarizacija svjetonazora što automatski znači društvene nemire, mogla bi biti dopunjena prirodnim katastrofama i/ili ratnim igrama.

    U takvoj situaciji važno je pridonjeti, koliko god se može, ravnoteži u kolektivnoj svijesti planeta Zemlje.

    Pročitajte Adrianov članak o tome: Susret za pamćenje, Šani-Rahu upaja.

    A zatim i članak na stranicama Duhovne akademije: Šani-Rahu upaja, 14.09.2013.

    Ovo je rana najava događaja, a prijave ćemo primati od 07.08. do 06.09.2013. na mail gdje ćete zatražiti sve konkretne informacije i obrazac prijave!

    Do susreta u devetom mjesecu, srdačan pozdrav!

    DA tim


    ---
    DA web stranice | pošalji mail | DA Facebook |

    avatar

    07.06.2013. (08:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...