Zanimljivo! Meni su objasnili da se radi od trave koju mi zovemo sirak, ono od cega se ovdje rade metle, ne znam da li je to tocno. Probala sam i bilo mi je ok, kao tortilja, nis posebno ako nije posluzeno s necim ukusnim :-)
04.06.2013. (20:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Meni se isto čini da mu nije legla kao jelo, može biti da ima neke veze s onom rečenicom u kojoj je rekao da mu se ne sviđa :D
Čitala sam nedavno da se planira (ili je vec napravljen?) restoran sa autohtonom etiopijskom prehranom u Zagrebu. To će biti veselo iskustvo za istražiti. Imaš li kakve preporuke?
05.06.2013. (13:59)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
haha, ne nije mi s svidjelo a kada bi ste vidjeli posudu u kojoj čuvaju to tijesto da se malo "ukiseli radi boljeg ukusa" te ovaj žuti prelijev koji vidite na fotografiji vjerujte ne bi vam pošla voda na usta. Nisam čuo za otvaranje tog restorana al zasigurno će lijepo biti da nas posluže svojom kavom na način koji sam opisao na nekom od proslih postova. Sto se tiče teffa evo izbacio sam link na stranicu sa teffom a ne nije to sirak, puno je niža biljka i sitnije zrno u svakom slučaju, pozz
05.06.2013. (14:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
citateljica bez bloga
Zanimljivo! Meni su objasnili da se radi od trave koju mi zovemo sirak, ono od cega se ovdje rade metle, ne znam da li je to tocno. Probala sam i bilo mi je ok, kao tortilja, nis posebno ako nije posluzeno s necim ukusnim :-)
04.06.2013. (20:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
blogdogg
a mene tenta za popizdit¨! to je kao neka eritrejska tortilja?
04.06.2013. (20:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dražeN ;)
Volim probati različito, ali volim i slobodu izbora. Netolerantni sustavi imaju dobro razrađen sustav uvredljivosti ;)
05.06.2013. (08:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ericca_35
ne izgleda loše al sad je samo stvar ukusa :)
05.06.2013. (08:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
brigita3
Ovo mi ga dodje kao africka pica! Ali vec kako si opisao samo spravljanje cini mi se da ti nije legla kao jelo.
05.06.2013. (12:33) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Loch.
Meni se isto čini da mu nije legla kao jelo, može biti da ima neke veze s onom rečenicom u kojoj je rekao da mu se ne sviđa :D
Čitala sam nedavno da se planira (ili je vec napravljen?) restoran sa autohtonom etiopijskom prehranom u Zagrebu.
To će biti veselo iskustvo za istražiti.
Imaš li kakve preporuke?
05.06.2013. (13:59) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
afrika
haha, ne nije mi s svidjelo a kada bi ste vidjeli posudu u kojoj čuvaju to tijesto da se malo "ukiseli radi boljeg ukusa" te ovaj žuti prelijev koji vidite na fotografiji vjerujte ne bi vam pošla voda na usta. Nisam čuo za otvaranje tog restorana al zasigurno će lijepo biti da nas posluže svojom kavom na način koji sam opisao na nekom od proslih postova.
Sto se tiče teffa evo izbacio sam link na stranicu sa teffom a ne nije to sirak, puno je niža biljka i sitnije zrno u svakom slučaju, pozz
05.06.2013. (14:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...