Komentari

matijevici.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


 • YEEE

  BRAVO PETROV ,KOMAZIN I UJDUR ,BRAVO MOST ,VISE JE I VRIME ,Nek van bog da viziju za buducnost Metkovica i NERETVE ,Nece bit lako krivu Drinu ispravit ,ali valja pokusat ,STO BOG DA I SRICA JUNACKA ,,Sada neka institucije izvrse savjesno gradjansku duznost i ociste smece ,da bi metkovic bio castan grad ,

  avatar

  03.06.2013. (00:47)    -   -   -   -  

 • Dino

  Kao što je Jambo rušio HDZ sa nezavisnom listom, jedna frakcija ruši drugu, pravi uspjeh

  avatar

  03.06.2013. (13:40)    -   -   -   -  

 • Cvjetak

  Čestitke Mostu na pobjedi. Gledajući malo slike sinoćnje fešte po lokalnim portalima malo sam se začudio. Slika prva: Kina Kaleb euforično slavi. Pa se onda prisjetih izbora između Jambe sa svojom listom s jedne strane i liste moćnog HDZ-ea. Kina na jambinoj listi a na upit zašto odgovara da mu je Jambo pomogao kad mu je bilo najteže i da je zato pristao biti s njim. Tko se sjeća pok. Fisa, još mu jambina slika visi na pročelju. Kažu da ga je tata obilato pomagao. Slika 2: kćer od pok. Fisa euforično slavi. Što je sad? Da nisu presušile donacije? Kažu da ju je Jambo zaposlio u Konzuma dok joj je još otac bio živ). Ima takvih slika još puno. Ok, u redu je ako ti je netko pomogao ili učinio uslugu pa ako se više i ne slažeš s njim, onda bar iz pristojnosti bi trebalo to poštivati, bar se ne rugati.
  Čitajući komentare pitam se kakvo je to likovanje nad nokautiranim protivnikom pa ga još "cipelariti na zemlji dok je grogiran".
  "Propni ga propni, vikala je masa..."

  avatar

  03.06.2013. (17:49)    -   -   -   -  

 • YEEE

  PRISIDNIK i rukovodstvo metkovskog poglavarstva treba bit ravnopravno prema svakom gradjaninu i neretvanu podjednako ,,a sto je pokonji FIS i ostali bio nagradjivan od JAMISE ,to nema veze sa njegovon ceri i za koga ce ona glasat ,jer svak neka glasa prema svojon savjesti ,i niko nije ISUS ,da se kao grobar ,neretvanske doline sa njim usporedjuje ,SADA NEKA INSTITUCIJE ODRADE SVOJE KADA NISU ZA MESICEVE VLADAVINE ,A ISTO TAKO I PRIJE ,

  avatar

  03.06.2013. (18:39)    -   -   -   -  

 • patriot

  Obraz?!
  Neki ga nemaju nikako, a kod nekih je kao đon, a kod nekih varira po potrebi.
  A kako je kod Kaleba?
  Morebit da je vrlo kasno prokužija da je dobiva donacije od prljavog novca, što njegov ponos i karakter jednostavno (više) ne dozvoljavaju?
  Znači spoznaja je, pa je, ajde dobro, za oprostit.
  Ili je mješavina od ova dva prije spomenuta, sa ogromnim nabojem nagona za samoodržanje, koji ga poput vidovnjaka nepogrešivo goni da bude na strani pobjednika, neovisno kako se taj pobjednik zove?!
  Poput onih "drugova" i "zakletih komunista", koji su se doslovce preko noći masovno iz komunističkih partija Jugoslavije i Hrvatske, prilili u HDZ, slijedeći neki neobjašnjiv ZOV, nešto kao zov divljine, i mirišući šansu svojih života.

  avatar

  03.06.2013. (22:45)    -   -   -   -  

 • YEEE

  nece Ante priko mosta ,pa i bio STO POSTO metkovski ,

  avatar

  05.06.2013. (20:46)    -   -   -   -  

 • Naivac

  Zašto si izbrisao komentare učene dijaspore?

  avatar

  06.06.2013. (20:02)    -   -   -   -  

 • bozo

  Zahvaljujuci mojim hrabrim i ponosnim precima i njihovoj pobjedi nad Venecijom u bitci kod Makarske - danas taj datum slavi Hrvatska Mornarica kao svoj dan! 8. rujna. 7..

  avatar

  07.06.2013. (12:49)    -   -   -   -  

 • desnicar

  bravo mostovci pred vama je tezak put samo ostanite vjerni bogu ,nasoj vjeri i hrvatskome narodu imate moju podrsku

  avatar

  07.06.2013. (13:41)    -   -   -   -  

 • bozo

  Kome je stalo do tvoje podrške?

  avatar

  07.06.2013. (19:31)    -   -   -   -  

 • mas....

  pomeja i vugdeliju i stavija brata icu ali tek poslije izbora

  avatar

  25.06.2013. (16:19)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...