Komentari

novac.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • skydiver

    Kol'ko se ja razumijem u bezpreventivni sex, tvoja palaca od blokova leda (ma kako izgledala staticki cvrsta) nema nikakvih izgleda za opstanak u realnom svijetu. Pa recimo ovo s Dunavom u Austriji, i inace sirom svijeta (da ne pominjem Arktik ili nedajboze, neminovni kolaps svjetske ekonomije) su bile, i ostaju, nepostojece stavke u tvojim kalkulacijama. Dodas li jos malo adrenalinske armature, ma, sve ima da stima.. Ali u pravu si; ko prezivi, pricat ce.

    avatar

    03.06.2013. (04:47)    -   -   -   -  

  • dražeN ;)

    Kada definiram bogatstvo znati ću što mi je činiti, ali prije toga valja proživjeti život, a onda ću možda žaliti što nisam imao vremena poslušati pametnije od sebe. ali eto, ljudi smo ;)

    avatar

    03.06.2013. (11:44)    -   -   -   -  

  • Mujo

    Mate Rimac kažeš?
    Kako je on uspio tako i ja mogu.
    Fino si u gugl upiši ime njegovog oca,
    pa vidi kako se dolazi do početnog kapitala za vlastiti biznis.
    HINT: Ivan Rimac

    avatar

    03.06.2013. (12:10)    -   -   -   -  

  • novii

    Davnih dana sam naišao na ovaj blog, tad je to bilo jedno od retkih mesta gde su se nalazili tekstovi o polovanju i kapitalizmu. Teme su mi zanimljive i imaj zanimljivih pogleda na situaciju.
    Zanimljivo je što je to naš narod oduvek sve znao, kao primer uzeti izreke "Svako je kovač svoje sreće" ili "Što na umu, to na drumu".
    Dobro je povremeno pisati o osnovama, komentarisati događaje i slično, jer to dovodi do rasprave i uvek možemo nešto novo naučiti.

    avatar

    04.06.2013. (15:39)    -   -   -   -  

  • don branko

    pozdrav

    avatar

    07.06.2013. (20:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...