Komentari

matijevici.blog.hr

Dodaj komentar (62)

Marketing


  • uvik kontra

    HEROJI....

    avatar

    31.05.2013. (17:50)    -   -   -   -  

  • grga

    Ante puno ti hvala na ovoj objavi da se ne zaboravi samo jedna ispravka nisu Pume već Kune još jednom hvala

    avatar

    31.05.2013. (18:25)    -   -   -   -  

  • Neretva

    Ispravljeno. Hvala

    avatar

    31.05.2013. (18:35)    -   -   -   -  

  • patriot

    Upravo tako, Heroji!

    avatar

    31.05.2013. (18:56)    -   -   -   -  

  • HOS

    http://www.youtube.com/watch?v=WFghGoA6bMQ

    avatar

    01.06.2013. (06:52)    -   -   -   -  

  • Jerko

    Lako ti je iz Australije falit i bodrit , šta nisi doša ovamo branit Hrvatsku nego sada 20 godina kasnije laješ ko pas Dingo.

    avatar

    01.06.2013. (09:54)    -   -   -   -  

  • Za Dom!

    Paraga je legenda. Nema ga više u javnom životu, mora bit da su mu obećali Jastrebov poučak.

    avatar

    01.06.2013. (10:11)    -   -   -   -  

  • grga

    evo moj Ante ovo ti je stvarna Hrvatska vidiš za šta ljudima služi ovaj blog.Osam ljudi je o svom trošku došlo iz Osijeka i Slavonskog Broda da se postavi spomen ploča koju su dali izradit veterani 4 gardijske brigade o svom trošku namjerno dva puta navodim o svom trošku.

    avatar

    01.06.2013. (10:35)    -   -   -   -  

  • Neretva

    Grga moj izgubili smo svi kompas. Izgubili smo se u današnjim (bez)vrijednostima koje nam nameće društvo, a još ktome nas izjeda mržnja, nerazumijevanje i neodgovornost

    avatar

    01.06.2013. (11:41)    -   -   -   -  

  • Hrvatska!

    "NERETVANIN KOJEG SLAVONIJA PAMTI"

    Proklet bio tko zaboravi!

    avatar

    01.06.2013. (12:53)    -   -   -   -  

  • Neretva

    Urednik ne podržava nikakvo vrijeđanje, ali upravo na ovom članku je dopustio "slobodu" govora.
    I spomena na branitelja ste uspjeli pretvoriti u blatnu kaljužu uvreda

    avatar

    02.06.2013. (01:45)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Uredniče, ovaj Patriot-Spasoje ni naj manje ne krije da mrzi sve hrvatsko I kaže da dijaspora cijeni Tuđmana zato što je razvalio Jugoslaviju što je istina. Dijaspora bi rušila svaku diktaturu I fašizam koji je vladao u Jugoslaviji od 1918 do 1990. Ovajj Spasoje se sa svojim vrijeđanjem spušta ispod svake granice divljaštva na Balkanu a ti uredniče to niti ne primjećuješ. Tko je to rekao I jednu riječ u Dijaspori protiv hrvatskih branitelja pa spominješ nekakvu kaljužu. Tu kaljužu stvaraju koje kakovi Patrioti zapravo Spasoje jer ne trpe nikakvu Hrvatsku. I ti to uredniče znadeš vrlo dobro I zato ih puštaš da prave tu kaljužu o kojoj govoriš ali nisi ih voljan niti opomenuti. A kako ćeš ih opomeniti kada se sa njima slažeš. Rekao si da je Tuđman naj prije bio dobar pa se kasnije pokvario. Spasoje tvrdi kako odmah u početku nije valjao I tako to.

    avatar

    02.06.2013. (08:55)    -   -   -   -  

  • patriot

    Komentari iz Slobodne Dalmacije koji po meni prilično točno pogađaju šta se dešavalo u bivšoj državi
    i šta je dovelo do takozvanog "Domovinskog" rata u kojem su mnogi životi bezpotrebno izgorili.
    Neretvanin, te ovaj "Hrvatska lijepa, ponosna!" i mnogi kao oni, vjerujem, to ne mogu nikako shvatit,
    ali pošto su ovi komentari kratki i sažeti, možda im prorade "klikeri".

    Objavljeno 30.05.2013. u 17:01
    oni idu kući, a tko je kriv?
    Haag oslobodio Stanišića i Simatovića: Nisu krivi za zločine u Hrvatskoj i BiH - zločinački pothvat vodio je samo Tuđman

    Komentar od: Bepo DD | Komentirano: 1. lipanj 2013. 8:35
    Slijedeća pitanja traže odgovor: Da li je čitav rat na području ex-SFRJ vođen-dirigiran iz vanjskih centara moći. Ja mislim da jeste, koristeći sve naše unutrašnje probleme i sukobe. To dokazuju slijedeće činjenice:
    1. Milošević je „umro“(ubijen) kad je počeo iznositi podatke o potpori izvani(USA itd)
    2. Tuđman je dobio pasoš da ide u USA, gost kod Suška koji je prijatelj Ministra obrane USA,
    čovjek koji radi po instrukcijama iz – USA. Dakle Sušak i Tuđman nisu ništa radili bez znanja i odobrenja iz USA- pa tako ni ovaj rat Hrvata i Muslimana nije bio bez znanja USA(tajno-javno?)
    3. Stanišić i Simatović – komentatori zaključuju da su oslobođeni jer su radili za – CIA. Da su osuđeni mogli bi ispričati detalje o svom odnosu s CIA.
    4. CIA je prognozirala rat i raspad SFRJ desetak godina prije 1991. Tko kaže da se čitav ovaj rat nije isplanirao u tajnim operacijama CIA-e i drugih centara moći???

    Komentar od: vlad | Komentirano: 1. lipanj 2013. 12:49
    @Beppo i ostali više-manje normalni
    Nego sta je.
    Samo jovin nacionalnacističkin retajima koji jemaju pol grama mozga to ni jasno. Oni se i dalje pro se ravaju indejaman ka šta su velika srbija i slobodna rvacka, otadžbinskim i domovinskim ratovima, rodoljubvem i domoljubvem.
    Ka nije nan poznato da su baš joni ti koji su razbili Jugoslaviju, koja je ionako bila bolesnik na aparatima raščerećen još na Konferenciji u Teheranu 1943. ma jin je vaja do pada željezne zavese. Jedniman ka bracka više-manje socijalistička, a drugiman ka više manje siguran čep na livon krilu NATO alijanse.
    I? Tako već 1989. zapadnin prijateljiman postalo je jasno da je Jugoslavija postala kost u grlu. CIA-in plan, i to ne od kako kažeš 1980. vengo ga je jemala već pedesetih stavljen je u pogon.
    Glavni podizvođači cilog pothvata bile su Njemačka i Britanska tajna služba, a uz svesrdnu pomoć pripadnika službi u EsEfErJOT.
    A jovi nacionalnacisticki retaji se sad pitaju kako to da su svi joni ca su nekada bili glavni u DB-u danas jope tamo di su bili.
    Pa stoko glupa kako nece bit kad su van baš joni stvorili Vašu neovisnu Rvacku, bas ka sta su i Simatovići, Stanišići i ostali tići uspili stići i utići HAAG-u a mi ćemo se svi lipo na kraju odmarat na Pagu.
    Ajte glupi narode Rvacki i Srbijanski, a bogami i ostali. Koljite se dalje.
    Malo je poznato da je Američki ambassador prid svojiman izjavija da će ako jopet bude bilo potribe lako okrenit jedne na druge jerbo smo mi glup narod.

    A nego šta ćemo sa robotiman, dronoviman i mokrodronoviman.
    A nego šta ćemo sa braćom radniciman. Ćitan otkazi u Brodosplitu c c c.

    Ostajte mi zdravi i šesni bili retaji mi mili.
    Vaš Vlad

    Izvor:
    http://www.slobodnadalmacija.hr/Novosti/Svijet/tabid/67/articleT ype/ArticleView/articleId/211634/Default.aspx

    avatar

    02.06.2013. (09:38)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Kud si baš našao Slobodnu Dalmaciju da nam iznese istinu Patriot- Spasoje. Jeli ono u Slobodnoj pišu Dežulović, Tomić, Ivanisević, Pavičić, Krile zapravo sve četnik do četnika. Neznam tko toj novini ovih dana daje ime Slobodna Dalmacija. Ona se može nezvati svečim ali ne Slobodnom. Zato Patriot- Spasoje ne gubi vrijeme I ja bi ti preporučio da se uključiš na neki srbski blog jer ćeš tamo imati bezbroj onih koji će se sa tobom sčložiti. Jedini koji ti na ovom blogu daje prešutnu podršku je urednik, a to mu ni naj manje ne služi na cast.

    avatar

    02.06.2013. (10:00)    -   -   -   -  

  • adio pameti

    Pun mi je ku.ac ovih internet rvatina koji su rat odgledali na tv-u a sad su najglasniji. Ivica r.i.p.

    avatar

    02.06.2013. (11:40)    -   -   -   -  

  • patriot

    Neretvanine, urednik je toliko širokih pogleda, a ti toliko bolesno fašistoidno uskih i glupih, da ne vidiš dalje od nosa.
    Smatram da ti je donja glava uvik bila pametnija od od te na ramenin a ni ta donja ne služi više ničemu,
    i, kad bi glupost bolila ti bi urla od boli po cili dan.
    A ja bi tebi priporučija da otvoriš svoj blog, okupljalište glupih, primitivnih fašista sa svih strana svita,
    pa budite među sobom i pustite urednika ovoga bloga i ljude koji ovdje zalaze u miru.
    Po tebi i tvojim proljevima gluposti se riga svaki dan, pa pošto ne reagiraš nema druge nego da si teško bolestan u glavi.

    avatar

    02.06.2013. (11:54)    -   -   -   -  

  • Neretvanin

    Ti Patriot nisi ni svjestan da si fašist I nitko ti u tome nemože pomoći.Neznan odaklen tebi pravo meni reći da idem ovamo ili onamo. Ti stalno mijenjaš ime pa misliš kako si pametan. Dobro, priznao si da ti je žao Jugoslavije koja je za tebe I takove bila dobra. Mala Jugoslavija još živi a Ako neznaš gdje je onda ti mogu reći da je u Srbiji. Idi tamo I odvedi sve kao ti u Srbiju a ostavite taj izmrcvareni I opljačkani narod na miru.Za tebe postoji dobar I loš fašizam a meni su oba loša.

    avatar

    02.06.2013. (12:42)    -   -   -   -  

  • patriot

    Evo nastavak komentara iz Slobodne Dalmacije,
    koji kao i ja osobno, podržava tezu, a koja je vidljiva iz činjeničnog stanja, da su moćnici ovoga svijeta beskrupulozno iskoristili politički vakuum u bivšoj državi da bi kao neokolonijalisti proširili svoj životni prostor i politički i privredni utjecaj prema istoku, bez obzira koliko će u ovom slučaju Hrvati, zbog toga patit i krvarit. Mislim na pošteni Hrvatski Narod a ne na guzičare kolaboratere i domaće izdajnike, a zna se ko su oni.

    Upozorenje !

    Ovaj donji preneseni komentar nije za one koji neznaju razmišljat glavom (glavom na ramenin) i koji podržavaju rušenje nečega tek tako samo da se sruši jer oni to tako hoće, naprimjer kao što je Neretvanin i društvo, a koji ni trunke nisu sposobni nešto valjano stvorit što je i približno onome što su srušili.

    Komentar od: Bepo DD | Komentirano: 2. lipanj 2013. 13:53
    IMAŠ MOJU PUNU PODRŠKU“ vlad | Komentirano: 1. lipanj 2013. 12:49 Pitanja imaju odgovor: Da li je čitav rat na području ex-SFRJ vođen-dirigiran iz vanjskih centara moći. Jeste, koristeći sve naše unutrašnje probleme i sukobe W obavještajne službe su dale znak i potpalile balkansko bure baruta. To dokazuju brojne poznate činjenice:
    1. Milošević je „umro“(ubijen) kad je počeo iznositi podatke o potpori vanjskih igrača(CIA itd)
    2. Tuđman je dobio pasoš da ide u USA, gost kod Suška koji je prijatelj Ministra obrane USA, čovjek koji je radio po instrukcijama CIA-e. Dakle Sušak i Tuđman nisu ništa radili bez znanja i odobrenja iz USA- pa tako ni rat Hrvata-Muslimana nije bio bez znanja USA-GBR(CIA-MI6)
    3. Stanišić i Simatović – komentatori su radili za – CIA. Da su osuđeni mogli bi ispričati detalje o svom odnosu s CIA. Ovako su oslobođeni i ne smiju kontaktirati-pričati-iznjeti svoju istinu. Inače ode im glava.
    4. CIA je prognozirala rat i raspad SFRJ davno prije 1991. Sad, rad Haškog suda dokazuje da je čitav ovaj rat 1991-1999 isplaniran u tajnim centrima centara moći-GOSPODARA KAOSA.AKO BUDU HTJELI OPET ĆE BALKAN EKSPLODIRATI KAD DOĐE POGODAN TRENUTAK.
    5. ZAR NATO NIJE DOBIO BEZ METKA I IZGUBLJENOG PRSTA JEDNOG VOJNIKA ČITAVU SLOVENIJU,HRVATSKU (u robovskom položaju) KOSOVO, ALBANIJU- BiH UGLAVNOM A SRBIJU PRIVLAČI U EU ZA POČETAK – DA JE ODVOJI OD „MAJČICE“ RUSIJE. SVE IDE PLANSKI – A HAŠKI ANTIPOVJESNI SUD JE SAMO FILIJALA GOSPODARA KAOSA. DOKLE – SAM BOG ZNA-GOSPODARI KAOSA RADITE DOKLE MOŽETE - ALI NEĆET DOKLE HOĆETE. ČOVJEK SNUJE A BOG ODLUČUJE. AMEN

    avatar

    02.06.2013. (19:18)    -   -   -   -  

  • zmaj

    e moj juma za koje si budaletine zivot da a i mi sta ostadosmo zivi za koga smo se borili

    avatar

    02.06.2013. (19:29)    -   -   -   -  

  • grga

    prijatelju Jumanikad nećeš bit zaboravljen od istinskih hrvatskih branitelja a posebno od veterana 3 i 4 gardijske brigade laka ti ova teška Hrvatska zemlja

    avatar

    02.06.2013. (20:46)    -   -   -   -  

  • Hrvat!

    Zasto patriotova govna ostavljas i ne brises?

    Ne smeta ti sto prenosi iz drugih novina?

    A druge brises.

    Sram te bilo, dvolican si.

    avatar

    06.06.2013. (03:42)    -   -   -   -  

  • Hrvat!

    Pokojni Hrvatski Branitelj Ivica Prusac Juma i na ratnoj bojisnici gospodin - s kravatom!

    Pocivao u miru bozijemu i laka Ti hrvatska gruda sveta.

    Hvala, slava i cast Ti Ivica Prusac Juma!

    avatar

    06.06.2013. (08:40)    -   -   -   -  

  • patriot

    Proturječnost gospodine uredniče, proturječnost, onda si i dokaz mora izbrisat.

    Zato ovin fašistin moran, ali samo ovdje, dat za pravo zbog brisanja.
    A fašisti inače NIKAD nisu u pravu.

    Neretva
    Urednik ne podržava nikakvo vrijeđanje, ali upravo na ovom članku je dopustio "slobodu" govora.
    I spomena na branitelja ste uspjeli pretvoriti u blatnu kaljužu uvreda
    02.06.2013. (01:45)

    Za Neretvanina- Neretvanine, ti spominješ Dežulovića, Tomića, Ivanisevića, Pavičića, Krilu, i kažeš da su četnici.
    Ja neznan jesu li oni četnici, a kad ti to kažeš, onda čovik to za živu glavu ne smi virovat, ili mora, ako već, vrlo, vrlo pažljivo preispitat.

    A kao drugo, neovisno jesu li oni četnici ili ustaše ili partizani ili politički neobojani,
    samo u izmetima ovih spomenutih ima više moždane masti nego u tvom mozgu.

    Ja nisam "priznao" da mi je žao Jugoslavije, nego je meni žao, a mislim da 95 posto građana Hrvatske razmišlja kao ja, što je zna se ko, uništija nešto što je doduše sa kvarovima funkcioniralo, a nasuprot svojim obećanjima, kao jedno, nisu napravili ništa, a kao drugo, uništili su najveći dija onog što je u Jugoslaviji valja i funkcionira. E pa po ovome mi je ža Jugoslavije, jer su u "imamo Hrvatsku" samo lopovi i prevaranti profitirali, koji se kao veliki vjernici Katolici, busaju u svoja junačka Hrvatska prsa.

    avatar

    06.06.2013. (09:36)    -   -   -   -  

  • Hrvatska ponosna i lijepa

    Osim Mire Vladimira, je li jos ijedan Hrvatski Branitelj ( na toj prvoj slici) koji je uspio prezivjeti velikorbocetnicku genocidnu krvolocnu agresiju na Hrvatsku i hrvatski narod?

    Kao i Hrvatska Braniteljica Renata?

    Zna li tko?

    Je li Miro Vladimir Vladimir ozenjen i ima li djece?

    Hvala na buducem odgovoru.

    Pozdrav Hrvatskom Branitelju Miri Vladimiru i svako mu dobro kao i njegovoj obitelji ako je ima!

    Nadam se da je ima!
    Zelim da je ima!
    Obitelj je svetinja!

    avatar

    07.06.2013. (05:18)    -   -   -   -  

  • potrebiti

    Novac uplati na racun:
    2330003-311-125-1142
    Hvala!

    avatar

    07.06.2013. (07:24)    -   -   -   -  

učitavam...