Komentari

antiglobalist.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • blogdogg

    kaže mi prija sa PMF-a da su oni prvu godinu na matematici učili da je 1+1=2. e onda su na drugoj godini učili da 1+1 nije 2. tamo negdje na trećoj je ispalo da ipak je 2 da ga jebeš...istospolno.

    avatar

    25.05.2013. (00:13)    -   -   -   -  

  • NF

    sve pomnožiš s nulom i dobiješ rezultat o važnosti tog najvažnijeg egzistencijalnog pitanja u jednoj zemlji seljaka na brdovitom balkanu xD

    avatar

    25.05.2013. (11:43)    -   -   -   -  

  • Neverin

    to je pitanje radi kojeg ne spavama noćima

    avatar

    25.05.2013. (12:11)    -   -   -   -  

  • B-612

    Rekli su mi da će mi blog postati čitan ako budem ostavljao komentare na popularnim blogovima... Hmmm... Baš me zanima. ;)

    avatar

    25.05.2013. (15:42)    -   -   -   -  

  • lion queen

    vjerojatno i planiraju uskoro zatražiti upis da je brak zajednica više muškaraca i više žena, moraju ozakoniti ono što su naučili po šumama i gorama. to im vjerojatno i jest krajnji cilj. poligamija i poliandrija su do sada bile nezakonite, a nakon ovoga bi mogle postati zakonite. gdje je granica?

    @B-612 , slagali su ti, blog će ti postati čitan, ako budeš pristojno čitao i komentirao tuđe postove. da bi bio čitan, moraš sam najprije strpljivo čitati.

    avatar

    25.05.2013. (15:53)    -   -   -   -  

  • dolinski

    Čini se da ne postoji način da obje strane budu potpuno zadovoljne. Ako se redefinira brak tako da vrijedi i za istospolne zajednice onda će takve zajednice ući u školske udžbenike (usprkos protivljenju velikog djela roditelja...), nametnut će se u društvenom/gospodarskom životu (npr. iznajmljuješ dvorane za svadbe, ili npr. radiš u državnoj instituciji koja se bavi posvajanjem djece) kao nešto čemu se moraš pokoriti... S druge strane ako se ne redefinira brak, onda 0.1% populacije neće dobiti priliku da iskoristi takav institut (0.1% je brojka koliko je % stanovništva iskoristilo mogućnost ulaska u istospolni brak u Kanadi u zadnjih 10ak godina).
    Dali je ispravno zbog 0.1% stanovništva ulaziti u takve društvene konflikte... mislim da nije. Mislim da bi prihvatljiv kompromis trebalo biti postojanje "registriranog partnerstva".

    avatar

    31.05.2013. (17:20)    -   -   -   -  

  • dolinski

    Ako se izjednači istospolni brak sa tradicionalnim brakom tada takva definicija ulazi u školske udžbenike. Roditelji žele potomstvo sebi i svojoj djeci, jer prirodno je to željeti. Upravo zbog želje za potomstvom nastaje zabrinutost i strah kod roditelja da će njihovo dijete prijeći u homoseksualce ako se djetetu kroz obvezno školstvo usađuje da je istospolni brak jednako vrijedan kao i hetero brak. Jeli taj strah kod roditelja opravdan ili nije? Jedni će reći da nije jer kažu da je seksualna orijentacija urođena i ne može se promijeniti. Ali s druge strane postoji niz slučajeva nekadašnjih homoseksualaca koji su prešli u heteroseksualce i obratno. To govori u prilog teoriji da seksualna orijentacija može biti i stečena. Istina je da mi trenutno ne možemo znati kakve bi posljedice na brojnost potomstva takav odgoj imao. Premalo je podataka da bi mogli odlučiti, istospolni brakovi postoje tek 10ak godina u nekim državama. Ali tek poslije 200 ili 300 godina provođenja takvog odgoja moći će se napraviti zaista objektivna studija i vidjeti kakvi su rezultati. Hrvatska izumire i nebi bilo dobro joj se takvim odgojem dodatno pogorša natalitet. Zar nebi bilo razumno pričekati i vidjeti prvo što će se dogoditi u državama koje su to uvele, pa tek onda odlučit?

    avatar

    03.06.2013. (11:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...