Komentari

nachtfresser.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • U zvijezdama piše

    pusa velika

    avatar

    20.05.2013. (22:25)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Valjda si i sam svjestan da vas svi doživljavaju više kao udrugu, pokret, sa zanimljivim idejama nego kao političku stranku. U redu je to što tražite i podržavate ali život države je nešto drugo. Glasanje za političke stranke kojima se daje mogučnost da dalje vode društvo svodi se na to da rušimo onoga koga ne podržavamo ili dajemo glas onome za koga mislimo da je na liniji onoga što nas zanima. Često da bi rušili one koje smatramo govnima damo glas i onome sa čijim stavovima se ne slažemo u potpunosti ali je glavna ideja vodilja prilikom glasanja da je bitno da glas ne bude izgubljen u strankama koje nemaju mogučnost nešto postiči. Onima koji se stvarno bore za vlast uvijek je u interesu što veči broj malih stranaka koje će odnesti glasove koji mogu biti odlučujuči u njihovom padu. Kako ono kažu: Politika je kurva ...
    Što se pak tiče Piratske stranke, tko zna što će joj vrijeme donesti. I zeleni su tako počeli.

    avatar

    20.05.2013. (23:12)    -   -   -   -  

  • minus40kg

    Komotno možeš reći da su Pirati istinski pobijednici, jer su dobili beskonačno veću podršku nego na prošlima lokalnim izborima. Hoću reći, svaka stranka nađe neki kriterij po kojem je najbolja, baš kao što svaki cigo svog konja hvali, svaki kuhar svoju kuharicu, svaki fotograf ... ma neka smo mi živi i zdravi ;)

    avatar

    20.05.2013. (23:33)    -   -   -   -  

  • propheta nemo

    Ne trudih se glasati, ionako svoje političko poslanje vidim u nekim drugim smjerovima.
    *Lijepo je imati lijepe slike. :

    avatar

    20.05.2013. (23:56)    -   -   -   -  

  • brigita3

    Zanimala bi me tabela postotaka u odnosu na prosle izbore, odnosno da li ste bolji ili losiji.... to se broji vise. Pozdravljam.

    avatar

    21.05.2013. (07:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...