Komentari

aniram.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • B-612

    Rekli su mi da će mi blog postati čitan ako budem ostavljao komentare na popularnim blogovima... Hmmm... Baš me zanima. ;)

    avatar

    16.05.2013. (21:43)    -   -   -   -  

  • Lisica Mica

    A je, tako je nekako :-(
    Od kruha i igara, izbori su sve više "igara", a sve manje kruha

    avatar

    17.05.2013. (01:43)    -   -   -   -  

  • NF

    i moji bedaci u školi će slično birati, nisam ih ni pokušao razuvjeriti, na sreću većina njih nin ne zna da sam na jednoj listi, ja sam atipičan, ne bih glas baš od svakog :P

    avatar

    17.05.2013. (07:42)    -   -   -   -  

  • semper_contra

    Prije nešto više od mjesec dana Željko Senečić u članku pod naslovom 'Zašto mase oduvijek preziru izuzetne pojedince?' kaže:
    "Mase obožavaju mediokritete. Glasaju za mediokritete, mediokritete razumiju. Bliski su im. U sistemu u kojemu jedan glas zadnjeg glupana, prevaranta, propalice, džepara, narkomana, alkoholičara vrijedi jednako kao glas genija - mediokriteti likuju."

    avatar

    17.05.2013. (10:32)    -   -   -   -  

  • Vazektomija

    Daleko najmrži izraz u politici mi je epitet kako je netko 'čovjek od naroda'. To je ono 'nek nas vodi jedan od nas, jedan prosječni'. Ne smatram kako fakulteti čine čovjeka (kao prvo sebe smatram kako sam nakon mnogo muke postao 'diplomirano ništa' a prisjećam se i mnogih doktora iz politike koji su mi davali noćne more) ali mi se čini kako su edukacija i intelekt postali minus u politici. Danas su intelektualci 'elitisti koji ne razumiju malog Jožu ili Šimu'. Pa se ljudi čude što nam bagerdžije (u raznim interpretacijama tog pojma) haraju državom

    avatar

    17.05.2013. (12:33)    -   -   -   -  

  • malo ti malo ja

    Ovo me podsjeća na nekadašnje biranje u Radnički savjet;
    što luđi to više glasova:)))

    avatar

    17.05.2013. (15:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...