Komentari

cerovac.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Bocaccio

    u točki /4/ zaboravio si spomenuti, najjači i možda jedini pravi argument: obnavljanje vrste (kako bi to rekli biolozi). radi se o nagonu (programu), danom samom po sebi, svim živim bićima. primarni zadatak svake jedinke jest jedino i samo: nastavak vrste.

    bićima na višem stupnju razvoja (da ne ulazimo u teorije o saseksualnoj i seksualnoj reprodukciji) za tako što je potreban partner iz suprotnog spola. taj kod, kao nezavisan faktor ugrađen je u psihu svakog živog bića, što će ti potvrditi svi psiholozi, psihijatri i biolozi. a vjerovao ili ne, čak i "profesori ljevičari" sa američkih sveučilišta.

    s druge strane etimologija riječi "brak" oduvijek je, u svim zajednicama i kulturama, označavala zajednicu dvije jedinke suprotnih spolova. kako je sam seksualni čin vrlo osoben i uvijek, bez obzira na okolnosti, povezan sa osjećajem zadovoljstva i pripadnosti jednom tijelu (koga religija naziva Bogom) i nešto najintimnije što jedna osoba može dati drugoj, a pri tome druga osoba to primiti i upotrebiti za primarni nagon.

    i da se razmemo, gornje ne govori o opredjeljenju i ideologiji (koja tzv. ljevičarima ostaje kao jedini i krajnji argument kad im sve drugo pobiješ) već o činjenicama proizašlim iz svi forenzičnih istraživanja, započetih vjerovao ili ne još u konc-logorima nacista, a na koje se čak pozivaju i "ljevičari" sa američkih sveučilišta i njihovi učenici na europskim meridijanima i paralelama.

    u tom smislu kvazi-rasprave "znanstvenika" sa ovog bloga su više nego smiješne a što samo govori o "normalnosti" sudionika i njihovih stavova i ulozi po(s)rtala u okupljanju istomišljenika koji će u plemenskom zanosu potpomognutom halucinogenim i opojnim sredstvim, u nacističkom ili komunističkom ozračju, svejedno jer radi se o istom mentalnom sklopu pokvarenosti i reduciraom odgoja i informacija u najranijoj dobi djetinjstva, klicati parole u slavu svog svrstavanja subkultunoj skupini ugrožene vrste. sve totalitarne ideologije počivaju na gornjem principu.

    pozdrav iz daleke Moskve,
    Bocaccio

    avatar

    15.05.2013. (19:24)    -   -   -   -  

  • iBloger

    @Bocaccio Prije nego što si dodao taj najjači argument nadam se da si razmislio o tome kako ljudi ne fukcioniraju refleksno i nagonski. Već promišljeno.

    avatar

    16.05.2013. (00:41)    -   -   -   -  

  • Bocaccio

    @iB, umjesto da dangubiš vrijeme po internetu i baviš se stvarima koje ne razumiješ, bolje ga dangubi sa svojim dečkom.

    avatar

    16.05.2013. (01:45)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...