Komentari

movrvari.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Edi

    Bit će mi drago vidjeti osvjetljen i ulaz na Stanciju. Odlično. Kada će se proširiti ulaz na Stanciju sa glavne ceste ? O tome ste već pisali, ali ne vidim da se nešto događa. A da ne govorimo o vodi koja tamo stoji nakon svake kiše, a zbog loše izvedenih radova kada se je postavljalo cijevi za kanalizaciju iz industrijske zone. Naime, prije toga je postojao uredan kanal, ali je "nestao" vjerojatno zbog stručnog izvođenja radova.

    avatar

    15.05.2013. (08:28)    -   -   -   -  

  • Robert

    Poštovani Edi, više sam puta naglašavao kako je Stancija u prioritetima investicija. Kako vidite, upravo je započelo rješavanje ulaza u Stanciju. Uvjeren sam kako ćete uskoro vidjeti pozitivne promjene u Vašem mjestu i kako će mještani biti zadovoljni. Mjesni odbor redovito osluškuje potrebe i želje mještana, no želja ima puno a budžet je ograničen. Unatoč ograničenjima, mislim da mještani mogu biti zadovoljni učinjenim, kako i komunikacijom sa svojim predstavnicima u MO-u.

    avatar

    15.05.2013. (14:24)    -   -   -   -  

  • Edi

    Zahvaljujem na opisu. Pitanje je bilo jednostavno: Kada ? Konkretno, jasno i kratko.
    Svaki pomak je dobrodošao, naravno.

    avatar

    18.05.2013. (00:39)    -   -   -   -  

  • Robert

    Poštovani gospodine Žužić, ne sviđa mi se ton kojim se koristite. Pa nismo valjda na policijskom ispitivanju? Umjesto da budete zadovoljni novinama u Vašem mjestu, Vi nemate strpljenja sačekati još malo. Uvjeren sam kako će investicija biti realizirana u idućih mjesec dana. Namjerno izbjegavam, kako Vi kažete konkretno, kratko i jasno spominjanje datuma. Kako ste i Vi poduzetnik, zasigurno znate da je ponekad teško predvidjeti ostvarenje cilja, a pogotovo ako ne ovisi o Vama. Ukratko, moguća je kiša, kvar stroja, preraspodjela termina asfaltiranja.... ali Vi to zasigurno Već znate. Koristim ovu priliku da zahvalim svim mještanima na strpljenju i potpori. HVALA VAM!

    avatar

    20.05.2013. (15:29)    -   -   -   -  

  • Edi

    Hvala gosp. Robert na konkretnom odgovoru.

    avatar

    20.05.2013. (20:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...