Komentari

mario-recepti.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • nika

    Joj kako je lijepi kolačić, a i mora biti ukusan.

    avatar

    14.05.2013. (14:24)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - ŠTIT58

    MRAK IZBORI 19. SVIBNJA 2013. GODINE

    Ima li to kakvoga smisla i značenja, kada su na (ovim lokalnim izborima) kandidirali se: totalni diletanti*, kriminalci, lopovi, ništarije,.., pa čak i socijalni problemi... Za koga pravi ljudi uopće mogu glasati. Vodeći političari svoju nemoć i nesposobnost skrivaju iza bolesnih obećanja, te samo su im puna usta: "Europske unije". Kao mi narod idemo na "svetu goru Sinaj", oni nas vode na tu planinu čuda; gdje dragi Bog pribiva i teče med i mlijeko... Sve su to ogromne laži! Oni koji se pozivaju na Europsku uniju su najveći krivokletnici i veleizdajnici.

    Ti liječnici bolesne duše ne mogu izliječiti sebe, a kamoli sve druge. Neka mi se slobodno javi - onaj tko zna i neka mi kaže: Što znači dvanaest !žutih zvjezdica" na zastavi "Europske unije"?! Ima li to kakve veze sa našim zavičajem i domovinom, u kojoj vlada velika glad, nezaposlenost, neimaština i bijeda i siromaštvo... Ja svjedočim svakome tko želi slušati riječi moje: Budućnosti vam nema, ako idete za tim smutiteljima i opsjednutim nitkovima, tj. nakazama svemira. Uvlače nas u Europsku uniju u prokleti projekt, u taj tor gubavaca i kraljevstvo nemani... Svi koji na to pristaju u njima nema istine i ljubavi prema svojoj otađbini Hrvatskoj.

    Europskoj uniji daje se preveliko značenje. Naglašavam svoje već poznato stajalište i mišljenje o tome da samo Hrvati i Hrvatice mogu krojiti svoju politiku, odnosno budućnost i cilj... Uostalom, Europska unija pogrešno se tumači i proglašava velikom slobodom - u biti to je urota i klopka. U kojoj se zapravo uvijek nešto muti. Iz Europske unije prave zemlje hoće pobjeći van, a mi se u to uvlačimo.

    Pogledajmo drskost lokalnih izbora u Bjelovaru. Kandidat za gradonačelnika Zlatko Ivičić, citira J. F. Kennedyja u svojim promidžbenim letcima. A Marijan Coner (HDZ) i na svojim plakatima ima slogan "da je pravi čovjek i da će se smanjiti prirez." Bolje bi bilo da piše - da će smanjiti poštenje. Pokrao je županijski proračun BBŽ-a i nikom ništa. Dok, Miroslav Čačija (HSS) i Zlatko Salaj (HSS) tupe o "tradiciji, znanju i potencijalu". Ovaj prvi je pokrao novac iz proračuna bolnice i proračuna BBŽ-a, a ovaj drugi je u Narti pijan s autom pogazio jednu ženu. I kaže u svom izbornom sloganu za sebe - da je čovjek koji želi vratiti osmjeh građanima. Kandidat za gradsko vijeće Željko Nesek "Zebra" na listi broj 2., u jednoj birtiji pijan iz pištolja je teško ranio dvoje ljudi... Damir Bajs, bivši tajnik BBŽ-a je tajio Conerove kriminale, te za to još biva nagrađen poslije mjestom Župana.

    Kako će nam ostvariti bolji život i standard s takvom politikom i takvim ljudima?! Uostalom tko takve stalno gura naprijed? Zašto mi to sve dozvoljavamo?! Pogledajte listu kandidata SAVEZ ZA PROMJENE - SP. Nositelj liste: ANTONIO ROGIĆ, ŽELJKO ZEC, ZDRAVKO BABIĆ, DAVOR NALEVKA, IVAN FEJER, VLADO MAKOVICA, MARIO KOVAČIĆ, Itd. Sve sami "bistrički" bogci, i oni bi mijenjali situaciju u našem društvu. Neke osobe s te liste prose po Bjelovaru, opijaju se i klošare... Na što su se sveli izbori za predstavnička tijela općina, gradova i županije.

    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 14.05.2013.
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    ———————————————-

    avatar

    16.05.2013. (17:32)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...