Komentari

e-opuzen.blog.hr

Dodaj komentar (67)

Marketing


  • mate

    Ajde fala Bogu netko "normalan". Nema,"marina u jendeku",aerodroma,heliodroma i vodenih parkova , čardaka i aleja.
    Šta se tiče "mlake promiđbe",ne bi se složija sa urednikom.Ma ne tribaju oni ništa reklamirat, jer su ovi ostali toliko sebe "izreklamirali" da bi "mulci" mogli i spavajući dobiti ove izbore. straj me je jedino da bi se mogli pripast rezultata.

    avatar

    12.05.2013. (08:08)    -   -   -   -  

  • milica

    Di su nestali jučerašnji komentari (liste Stanić i AHSS)?, Ne pomaže ni Ctrl+F5, a majke mi ni "murava".Tomo pomozi!

    avatar

    12.05.2013. (08:15)    -   -   -   -  

  • Janko

    Riješeno!

    avatar

    12.05.2013. (09:15)    -   -   -   -  

  • Left-hand

    Nakon mononukleoza programa NL Stanic i meningitis programa koalicije AHSS-SDP-HSU, ovaj vodene kozice program HSP AS je u gabaritima reale..

    avatar

    12.05.2013. (11:01)    -   -   -   -  

  • op - zgb

    Nakon marinkovog programa svaki pa i ovaj program je odličan, da se razumimo protiv čovika nemam ništa i za opuzen je puno napravio naravno sve to je dobro i masno naplatio. Pisati o vodenom gradu, marinama, lučicama, hotelima, bolnicam i svemu navedenom u njegovom programu je pravljenje budala od birača jer u državi gdje godinama nema "I" od investicija niti tko išta palnira ozbiljnije investirati pisati o onkvim investicijama je u najmanju ruku smiješno. Sa urednikom bloga se ne slažem što se tiče stranke HSP AS, jasno je da se radi o marginalnoj stranci bez značajnijeg utjecaja u RH i stranka je izložena medijskom linču sa svih strana zbog toga što jedina predstavlja uteg na vagi ljevim opcijama u HRV parlamentu što je na neki način i materijalizirano na izborima za EU parlament. Čujem da se vule nije dao u koalciju sa HDZ što je u svakom smislu pohvalno za njega i stranku budući da je to pokazatelj kako stranka vjeruje i ima puno povjerenja u svoje ljude. Kampanja HSP AS je isto koliko čujem mlaka, kao da nema želje i borbe za vlast, nema energičnosti koju sam očekivao kod ovako mlade ekipe, ne znam možda su se prepali, možda nemaju sredstva, al ako će ovako voditi malodušno grad kao što vode kampanju nema tu kruva. Vule probudi se izbori su ti za nediju dana, JA VIRUJEN U VAS NEMOJTE ME RAZOČARAT.......;)

    avatar

    12.05.2013. (12:54)    -   -   -   -  

  • HDZ-tours

    Pošto vidimo da se na ovom blogu može svaka budala reklamirat i to besplatno, evo i jedne naše reklame:

    Organiziramo posjete "dragim" roditeljima u Opuzen, 18. i 19. svibnja, za sve studente sa privremenom zagrebačkom ili splitskom adresom! Cijena prava sitnica!!! Više na "crno jaje.hr"

    avatar

    12.05.2013. (13:10)    -   -   -   -  

  • ivka

    I moj mali je u Zagrebu, pa me interesira kome se triba javit, da me dite dođe vidit i koja je cijena? Je li Sivcu?

    avatar

    12.05.2013. (13:20)    -   -   -   -  

  • mijo

    Prijavjujem malu u splitu i maloga u Zagrebu.Ako more i ja bi se ukrca u petak, na povratku sa zdravstvenog turizma u metropoli, pa makar i za po cijene.Jeste li ovo iznajmili Marinkove autobuse?Ko kaže da ne možete zajedno?

    avatar

    12.05.2013. (13:28)    -   -   -   -  

  • googi

    Mome ne morate plaćat put,more samo marendu u Macole. Ima on i majku i ćaću!

    avatar

    12.05.2013. (13:31)    -   -   -   -  

  • Macan

    Da vidimo, bilo bi i ovdje prostora za kakvu ironiju, ako ništa na račun ležernog pristupa stranke kojim će teško i sami sebe uvjeriti da glasuju za sebe. I savjet bi se mogao dati da makar rukom oslikaju plakate s natpisom - Više cvijeća, manje smeća, koje bismo promatrali u društveno-političkom kontekstu. Ali nemam volje, sklon sam profesoru i rado bih ga gledao makar u vijeću. Zato, dajem glas pod uvijetom da netko od njih ovdje na portalu kaže- Hvala, Macane! Ili će i to biti problem mladim nam snagama?

    avatar

    12.05.2013. (13:31)    -   -   -   -  

  • mate

    Evo mene u njihovo ime."Macane,u razdjeljak te ljubim!"

    avatar

    12.05.2013. (13:36)    -   -   -   -  

  • ivka

    Macane nemoj puno prdoklečit nego reci imaš li ti kojega studenta u Zagrebu ili Splitu, može i Zadar !!!

    avatar

    12.05.2013. (13:40)    -   -   -   -  

  • mossad

    Naše službe zanima kada je točno obrok kod Macole i da li je predviđena košer hrana? Da li mogu sudjelovati i nepodobni što bi moglo narušiti sigurnosno ozračje.

    avatar

    12.05.2013. (13:46)    -   -   -   -  

  • zg.student

    Štovana turistička agencijo, imam jedan koristan savjet. Umjesto da nas trpate u autobuse, rađe ukrcajte te svoje sa liste i dovedite ih u Dom na Savi, da im prenesemo bar dio znanja koje smo ovdje stekli kako bi eventualno nešto mogli primjenit u upravljanju sa Gradom, naravno ako dobiju mandat.Smještaj plaća ministarstvo obrazovanja i športa.

    avatar

    12.05.2013. (13:54)    -   -   -   -  

  • HDZ-tours

    Obrok kod Macole se predviđa "točno u podne", 18 svibnja a za tu "košer" hranu još nismo sigurni šta će biti u toj košari, vjerojatno suhe smokve i orasi, mi smo diko siromasi.......
    Ovaj smo tajming odabrali zato što se dolazak Marinkovog autobusa očekuje oko 14 sati istog dana, na isto mjesto, pa da nebi došlo do sukoba interesnih skupina Mi ćemo se pokazati kao ono koji su spremni na kompromis. Dakle dragi Mossad-e nemate nikakvog razloga za zabrinutost !!!!

    avatar

    12.05.2013. (14:05)    -   -   -   -  

  • HDZ-tours

    Štovani zg.student i ovim svojim komentarom dokazujete da u Zagrebu niste ništa naučili i da je osnivanje Fonda za stipendiranje naših studenata doista besmislica.

    avatar

    12.05.2013. (14:10)    -   -   -   -  

  • rajčica

    Pozdravljam sve iz naše Istre gdje sam na proputovanju. Pročitala sam komentar progama HSP AS a naravno i sam program ove stranke.
    Mišljenja sam da na lokalnoj razini nije bitna stranka već osobe koje se predstavljaju na izborima za lokalnu sredinu. Zakon to još ne omogućava ali za vjerovati je da će se u budućnosti moći glasovati za osobe.
    Program je realan isto kao i komentar našeg Janka. Vidjela sam da je akcent stavljen , između ostaloga, na točno utvrđivanje imovine i obveza. To u programu veseli i obveza je analitički utvrditi , s jedne strane, stanje imovine, potraživanja i s druge strane obveza kratkoročnih i dugoročnih.

    Prošla sam nekoliko puta pored pogona za proizvodnju koncentrata rajčice (nalazim se u Umagu) i pomislila čime se bave i kako su zaostali.
    Ali čula sam i pjesmu koja se ovdje ćesto vrti ... "Kada radimo party za ekipu najrađe zovemo Stipu" . Tako nekako.
    Pozdrav iz Umaga ili saluti da umago.

    avatar

    12.05.2013. (14:27)    -   -   -   -  

  • HDZ-tours

    rajčice jesi li ti studentica? Ako jesi zašto putuješ o´ svome trošku?

    avatar

    12.05.2013. (14:40)    -   -   -   -  

  • Macan

    EDIP
    Ne vidim nikakav autobus!

    avatar

    12.05.2013. (14:57)    -   -   -   -  

  • HDZ-tours

    Za EDIPA smo u našem autobusu ostavili zadnje sjedalo !!! ha ha ha

    avatar

    12.05.2013. (15:24)    -   -   -   -  

  • Tomo Čović

    Program je super, Jankova predstavka isto odlična, ode se stvarno nema šta posebno nadodat. Čisti primjer kad je nakon čitanja dovoljno samo reć da ti se to sviđa.

    avatar

    12.05.2013. (15:56)    -   -   -   -  

  • brajko

    Za Vašu informaciju Edip je na hortikulturnoj terapiji i ne može se javiti.Kažu da pomaže,ali čisto sumnjam.Pratimo situaciju.

    avatar

    12.05.2013. (16:41)    -   -   -   -  

  • mate

    Ajme ,ova rajčica me asocirala na još jednoga legendarnog fošara(opet fošar) ,koji je svojedobno iz svega glasa piva "Mila moja majčice, sadit ćemo rajčice."

    avatar

    12.05.2013. (16:45)    -   -   -   -  

  • Stipe

    Imenjače,samo se malo uozbilji i pokaži in šta može "novi val".

    avatar

    12.05.2013. (16:48)    -   -   -   -  

  • ivica

    Tiha voda brege dere! A "novi val" nas može sve pokrenut.

    avatar

    12.05.2013. (17:22)    -   -   -   -  

učitavam...