Komentari

suncokreti11.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • suncokreti na oblacima

    .....

    avatar

    12.05.2013. (19:20)    -   -   -   -  

  • Violette

    Čim stupimo u odnos s nekom osobom, vezujemo se na više razina. Upravo ta osoba promijeni nas. I našu kvalitetu života na bolje ili gore. Ovisi što unosi u odnos. Ja mislim da treba dobro razmisliti o tome koga ćemo pustiti u svoju intimnu sferu.

    avatar

    12.05.2013. (19:59)    -   -   -   -  

  • brigita3

    Ono sto, po mom misljenu ne moze biti tocno je tvoja recenica da moze doci do prevare i ako volis svoju zenu(muza). Prevara ne dolazi sama od sebe, ako nekoga volis i ako si zadovoljan svojim brakom... nikakva "prilika" ne moze te izazvati na to da prevaris partnera. Za prevaru mora postojati nezadovoljstvo trenutnom situacijom a za to su obicno krivi oboje. U danasnje vrijeme, kada ne postoji ekonomska ovisnost zene od muskarca, ne vidim zaista nikakav razlog ostajati u braku koji ne funkcionira a ne funkcionira ocito ako je doslo do prevare. Svaki oprost je nesto trenutno i sve ce se ponoviti sa nekom novom prilikom. Zanimljiva i "vjecno aktualna" tema.

    avatar

    12.05.2013. (20:06)    -   -   -   -  

  • Simplica

    Pisah upravo neki dan o tome pa necu sad puno razglabati, osim da je to zatvor za oboje. Zapravo i zasluzeno!!!

    avatar

    12.05.2013. (21:24)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    brigita, mislim da si u pravu...ako se zaista nekog voli nema se potreba za švrljanjem sa strane, niti se koriste "prilike"...za kurbež je potrebno dvoje i ne može se reči da muškarci to rade učestalije, osim ako to ne rade sa muškarcima..

    avatar

    12.05.2013. (21:36)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    al nije lako izdržat vjernost...to samo rijetki uspiju! prirodno je da se zaželiš nečeg drugačijeg, nekog drugog...znaš onaj vic o dalmatincu i sharon stone na pustom otoku? nakon mjesec dana dalmoš ju nagovori da si obuče mornarsku majicu i da se odaziva na ima stipe pa joj kaže:

    -stipe?
    -reci
    -jeba san sharon stone!

    avatar

    13.05.2013. (00:05)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    al to je stvarno bolesnjava-1 moj friend vara svoju ženu koja je zgodna ko miss sa nekom totalnom rugobom i sad si zamisli još i to-otkriješ da te partner/ica vara sa nekim gnomom?! pa šta možeš mislit o sebi? znam žena i žena koje žive s time i mire se oportunistički:
    ucjene muža-moš me varat, al ja ne želim to znat i daj mi svoje kartice na peglanje pa ti se kurvaj di god očeš-i izvana su savršen brak-idu u crkvu, drže se za rukicu itd.

    avatar

    13.05.2013. (00:14)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    kad stigneš navrati kod mene jer je to odgovor na tvoj post
    ugodan ti dan

    avatar

    13.05.2013. (08:27)    -   -   -   -  

  • joca muškarčina samo takva

    jednom kurviš - uvijek kurviš, amen

    avatar

    13.05.2013. (09:17)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...