Komentari

suncokreti11.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • suncokreti na oblacima

    zajebani karakteri ...

    avatar

    11.05.2013. (14:14)    -   -   -   -  

  • U zvijezdama piše

    u potpunosti se slažem s tobom srećo draga

    avatar

    11.05.2013. (15:37)    -   -   -   -  

  • Čuvarica pinkleca

    Treba puno hrabrosti da se uvidi da nas veza guši.Treba hrabrosti za nastaviti dalje sam....mudrosti i blagosti da oprostimo sebi i drugome.... da shvatimo da u životu možemo mijenjati jedino sebe... da moramo voljeti i poštovati sebe, da bi mogli druge, da bi drugi mogli nas.

    avatar

    11.05.2013. (15:50)    -   -   -   -  

  • blogdogg

    suncokret pa di si ti do sad!? čitao sam sad ovaj tvoj post na glas i puno je bolje tako-zvuči skroz dramatično! dobrodošla natrag!

    avatar

    11.05.2013. (21:01)    -   -   -   -  

  • dado69

    možemo se neš malo promjenit ali u globalu ostajemo isti,,,,,meni glupo mjenjat osobu u koju sam se zaljubio,onda to više nije to....

    avatar

    11.05.2013. (21:29)    -   -   -   -  

  • ~Matein svijet~

    Uh, mnogo sam se promijenila tijekom godina. Prvo sam bila dijete k'o dijete, onda su došle tinejdžerske godine u kojima sam imala sposobnost da svake sekunde mijenjam mišljenje i raspoloženje, ali sam tada nekako gradila svoj stav. Nakon toga došla je srednja škola u kojoj sam počela raditi svašta, i još više doradila svoj stav i svoje JA, a evo sada izlazim iz srednje, no drukčija nego prije.

    Promijenila sam se prošlo ljeto kada sam odlučila stati na kraj svojim ludostima. Uvijek sam "pravdala" svoje postupke mišljenjem da u životu treba proći puno toga, sve što poželimo, ali nije istina. Treba stati i razmisliti a tek onda napraviti nešto. Ponekad mi je žao, ponekad nije, ali sigurna sam da danas ne bih znala cijeniti ono što imam da nisam prošla to što sam prošla..

    U vezi sam četiri mjeseca, jako kratko, ali već dosta poznajem svog dečka. Učimo zajedno,saznajemo nešto novo svaki put kada smo skupa o onome drugome, odlučni smo u tome da u svemu treba postojati naš dogovor, mnogo iskrenosti i puno povjerenja. Gradimo sebe, gradimo našu vezu i odlično nam je. Istina Bog, mlađi je od mene, ali doista je zreo za svoje godine što mi se jako sviđa. Ne znam kako će biti u budućnosti, ali sigurna sam da ćemo opstati. Prošla sam mnogo toga, s raznim ljudima, prijateljima, dečkima i znam cijeniti ljude koji zaslužuju da budu poštivani i cijenjeni, ljude koji zaslužuju da budu voljeni. A vidjet ćemo što će nam vrijeme donesti.

    Lijep post, lijep blog, sviđa mi se. Nadam se da se čitamo, pozdrav. :)

    avatar

    11.05.2013. (22:37)    -   -   -   -  

  • Lund

    A možemo li mi biti mi sami?

    avatar

    12.05.2013. (01:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...