Komentari

zgmazoretkinje.blog.hr

Dodaj komentar (25)

Marketing


  • kreativka

    Nažalost, tek sam sada stigla pročitati komentar na Maksimir i mislim da ste nešto pobrkali tj.da ste me s nekim zamjenili jer sam bila sama i s nikim se nisam vodila za rukicu (ne kažem da to nebih voljela,ali nažalost nemam s kim),a o Bandićevoj pjesmi nisam čula nikakav razgovor nego sam čula šta se svira dok je on bio "zapošljen" svojim stvarčicama jer on kad uspije primjetiti takve posebne "sitnice" uvijek i skomentira,a stajala sam blizu njega i nisam baš čula da je nešto o tome rekao!!!

    avatar

    06.05.2013. (11:02)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Da on o tome nije baš ništa rekao. Ta pjesma se inače nigdje i nikada ne izvodi, vrlo je neuobičajna, nitko ne zna da mu je draga, eto čak ni ja to nisam znao sve dok mi to dirigent nije rekao. Dakle osim mene i glavne producentice to da će se svirati Bandićev omiljen glazbeni broj čulo je samo dvoje ljudi. Suprug i supruga, sa kojima sam neporedno prije razgovarao.

    avatar

    06.05.2013. (11:08)    -   -   -   -  

  • kreativka

    Tko je radio onu simpa tortu s maožoretkinjom !!!!???Predobro!!!!
    Na dan vatrogasaca je ona milenijska fotka bila prelijepa...vidjela sam ju kod frendice na facebooku...zakon!!!!!

    avatar

    06.05.2013. (11:08)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Za tortu će vjerovatno odgovoriti Franc...

    Ova Stikomanova milenijska fotka (3. na kojoj smo mi sudjelovali) stvarno je dobro ispala i cure se super vide. Bude objavljena u idućem postu.

    avatar

    06.05.2013. (12:34)    -   -   -   -  

  • kreativka

    E pa eto,varate se da samo producentica,a preko nje onda i Vi znate za Bandiću veoma dragu stvar...ima nas još i to iz nekih drugih izvora koji nemoraju biti dirigent (inače veoma simpatičan gospodin) zetovog orkestra :-D!

    avatar

    06.05.2013. (13:07)    -   -   -   -  

  • anonimac

    Je li se već zna satnica za prvenstvo?

    avatar

    06.05.2013. (13:14)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    kreativka:
    :-) ma da. naravno... hehehehe... i kako se zove ta "Bandiću draga stvar"?

    anonimac:
    Naravno da se zna. Objavljena je na blogu HMS-a.

    avatar

    06.05.2013. (14:11)    -   -   -   -  

  • iznenadjena

    cula sam da vas "pljuju " po odredenim facebook stranicama...tipa da se vase cure samo prave elite,da je jako sumnjivo to sto ste stalno prve,i slicne stvari...zanima me samo sto vi kazete na to sve? Jako mi je krivo zbog tog jer sam i ja jednako clanica mazoretkinja.

    avatar

    06.05.2013. (17:20)    -   -   -   -  

  • p.t

    Cure su prve zato što najbolje plešu. Pogledaj klipove na youtubeu ili jednostavno dođi na državno i usporedi ih s ostalim timovima. Jednostavno su najbolje, ali da se prave da su elita, to je točno, jako su umišljene...

    avatar

    06.05.2013. (17:35)    -   -   -   -  

  • Unity S - Samobor

    Želim odgovoriti na "iznenađeni" komentar: dotični komentar je postavljen kao pitanje na našoj Facebook stranici. Na njega smo odgovorile, kao i na niz drugih, provokativnih pitanja. Većinu tih pitanja postavlja 2-3 ista autora te unaprijed kažem da ne želim da se moj klub ili moje cure dovode u bilo kakvu vezu s njima, pogotovo svega nekoliko dana prije državnog prvenstva. Poštujemo Zagrebačke mažoretkinje, kao, uostalom, i bilo koji drugi klub, i želimo im puno uspjeha na Državnom prvenstvu.

    Molim da se ne navode "određene" facebook stranice s notom osude.

    Lijep pozdrav iz Unity S Samobor!

    avatar

    06.05.2013. (22:58)    -   -   -   -  

  • iznenadjena

    p.t.: ne trebam ja gledat klipove zagrebackih mazoretkinja,natjecala sam se 8 godina i vrlo dobro vidjela kako plesu cure i svaka im cast.... Unity s: nisam ja nista mislila lose sto se tice vas,vec na to sto vam neko postavlja takva pitanja itd...a vi kao pravi klub uopce nebi trebali imati taj "ask fm" na koji vam svatko moze poslati svakakve stvari i gluposti.pozdrav

    avatar

    06.05.2013. (23:27)    -   -   -   -  

  • komentator

    to da su umisljene je cista glupost..cure su pod povecalom svih drugih timova i takvi komplimenti i misljenja nastaju samo od strane onih kojih se niti ne usude upoznati i prici im pa je jednostavnije samo ih gledat i rec :umisljene su.. primite se posla rade,i dajte svi sve od sebe na drzavnom..sretno svima..

    avatar

    06.05.2013. (23:37)    -   -   -   -  

  • Unity S - Samobor

    Misliš, anonimci kao na blogu?

    avatar

    06.05.2013. (23:39)    -   -   -   -  

  • Koko

    Nego šta bi oni trebali, brisat svaku kritiku kao neki? Prihvati da je svaki tim drugačiji i to je to. I molim Unity S da i dalje odgovara na pitanja, zato i imate takvu reputaciju i omiljeni ste, jer ništa ne skrivate i sve je jasno.

    avatar

    06.05.2013. (23:40)    -   -   -   -  

  • Ivona :)

    evoo sefe link :) http://www.novaarena.net/fotke/miss-spice-tjedna-za-miss-spice-mjeseca-040 52013/miss-spice05-05-2013-12-22332

    avatar

    06.05.2013. (23:59)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Dakle, za velikim bikom se jako praši. Sve je to ljubomora i ništa drugo. I Zagrebačke mažoretkinje nisu uvijek prve.

    No, reći da su cure prepotentne nije u redu, jer sam siguran da će deseci timova potvrditi upravo suprotno. Zagrebačke mažoretkinje su pomogle stotinama timova, naše cure se rado druže sa drugim timovima, postoje nezaboravna i dugotrajna prijateljstva, na našim roadovima uvijek zovemo i druge timove na nastupe, nemalo puta smo u goste zvali čak i na Maksimirski stadion... to jednostavno nije istina.

    avatar

    07.05.2013. (00:23)    -   -   -   -  

  • istina

    Ma kakva prepotencija, elita, kakve su to gluposti ??!?!?! Zagrebačke mažoretkinje samo ponosno nose ime svoga grada na leđima i daju sve od sebe kako bi drugi to prepoznali..Sve plešu kao jedna, kao tim i zajedno postizu visoke rezultate..ljubomora ih nece pokolebati, nego ce im bas to biti veci poticaj da pokazu ono sto znaju i ono za sto treniraju!!

    avatar

    07.05.2013. (10:30)    -   -   -   -  

  • bivša Klinča

    Ma cure su OK. Bili smo na Maksimiru sa njima i baš su bile OK. A znam i da su neke druge bile na Dinamu, Sesvetske i Oroslavske i još neke koje su zvale Zagrebačke.

    avatar

    07.05.2013. (13:30)    -   -   -   -  

  • ja

    Ja sam iz Pule i imam par njih sa kojima se dopisujem iz ZAMICA. One uopće nisu umišljene i baš su drugačije od toga.

    avatar

    07.05.2013. (14:27)    -   -   -   -  

  • Kika

    Oke elita sigurno nisu, jer se elitom smatraju najbogatiji i najmocniji ljudi. Možda jesu u svijetu mažoretkinja, no ne i u stvarnom svijetu...

    avatar

    07.05.2013. (15:33)    -   -   -   -  

  • široki

    Ma Zagrebačke mažoretkinje su zakon. Ni malo od prepotencije. Odlično se zabavljaju, super su društvo, odmah sklapaju prijateljstva. Široki i Zagreb zauvijek!

    avatar

    07.05.2013. (16:22)    -   -   -   -  

  • bili

    Nama je sadašnja predvodnica Lukša uvik bila na raspolaganju kad smo je nešto tribali pitat i nikad nije bila napuvana. Iz Pakoštana sam di ona lituje.

    avatar

    07.05.2013. (16:48)    -   -   -   -  

  • marija

    Zagrebačke mažoretkinje se uvijek ponašaju prijateljski prema svim timovima!!

    avatar

    07.05.2013. (17:37)    -   -   -   -  

  • Zagrebačke mažoretkinje

    Eto, hvala svima... to je način na koji ih odgajamo i bilo kakvo drugačije ponašanje bi strogo kažnjavali.

    Kika:
    Elita nije samo financijska. Postoji i znanstvena elita, kulturna elita, sportska elita, politička elita, intelektualna elita, estradna elita, čak i razredna elita... Elita je dio ljudi, društvenih skupina, ustanova ili društva koje zauzimaju istaknuta ili iznadprosječna mjesta.

    avatar

    07.05.2013. (19:50)    -   -   -   -  

  • Branko Stojković - Štit-5

    MRAK IZBORI 19. SVIBNJA 2013. GODINE

    Ima li to kakvoga smisla i značenja, kada su na (ovim lokalnim izborima) kandidirali se: totalni diletanti*, kriminalci, lopovi, ništarije,.., pa čak i socijalni problemi... Za koga pravi ljudi uopće mogu glasati. Vodeći političari svoju nemoć i nesposobnost skrivaju iza bolesnih obećanja, te samo su im puna usta: "Europske unije". Kao mi narod idemo na "svetu goru Sinaj", oni nas vode na tu planinu čuda; gdje dragi Bog pribiva i teče med i mlijeko... Sve su to ogromne laži! Oni koji se pozivaju na Europsku uniju su najveći krivokletnici i veleizdajnici.

    Ti liječnici bolesne duše ne mogu izliječiti sebe, a kamoli sve druge. Neka mi se slobodno javi - onaj tko zna i neka mi kaže: Što znači dvanaest !žutih zvjezdica" na zastavi "Europske unije"?! Ima li to kakve veze sa našim zavičajem i domovinom, u kojoj vlada velika glad, nezaposlenost, neimaština i bijeda i siromaštvo... Ja svjedočim svakome tko želi slušati riječi moje: Budućnosti vam nema, ako idete za tim smutiteljima i opsjednutim nitkovima, tj. nakazama svemira. Uvlače nas u Europsku uniju u prokleti projekt, u taj tor gubavaca i kraljevstvo nemani... Svi koji na to pristaju u njima nema istine i ljubavi prema svojoj otađbini Hrvatskoj.

    Europskoj uniji daje se preveliko značenje. Naglašavam svoje već poznato stajalište i mišljenje o tome da samo Hrvati i Hrvatice mogu krojiti svoju politiku, odnosno budućnost i cilj... Uostalom, Europska unija pogrešno se tumači i proglašava velikom slobodom - u biti to je urota i klopka. U kojoj se zapravo uvijek nešto muti. Iz Europske unije prave zemlje hoće pobjeći van, a mi se u to uvlačimo.

    Pogledajmo drskost lokalnih izbora u Bjelovaru. Kandidat za gradonačelnika Zlatko Ivičić, citira J. F. Kennedyja u svojim promidžbenim letcima. A Marijan Coner (HDZ) i na svojim plakatima ima slogan "da je pravi čovjek i da će se smanjiti prirez." Bolje bi bilo da piše - da će smanjiti poštenje. Pokrao je županijski proračun BBŽ-a i nikom ništa. Dok, Miroslav Čačija (HSS) i Zlatko Salaj (HSS) tupe o "tradiciji, znanju i potencijalu". Ovaj prvi je pokrao novac iz proračuna bolnice i proračuna BBŽ-a, a ovaj drugi je u Narti pijan s autom pogazio jednu ženu. I kaže u svom izbornom sloganu za sebe - da je čovjek koji želi vratiti osmjeh građanima. Kandidat za gradsko vijeće Željko Nesek "Zebra" na listi broj 2., u jednoj birtiji pijan iz pištolja je teško ranio dvoje ljudi... Damir Bajs, bivši tajnik BBŽ-a je tajio Conerove kriminale, te za to još biva nagrađen poslije mjestom Župana.

    Kako će nam ostvariti bolji život i standard s takvom politikom i takvim ljudima?! Uostalom tko takve stalno gura naprijed? Zašto mi to sve dozvoljavamo?! Pogledajte listu kandidata SAVEZ ZA PROMJENE - SP. Nositelj liste: ANTONIO ROGIĆ, ŽELJKO ZEC, ZDRAVKO BABIĆ, DAVOR NALEVKA, IVAN FEJER, VLADO MAKOVICA, MARIO KOVAČIĆ, Itd. Sve sami "bistrički" bogci, i oni bi mijenjali situaciju u našem društvu. Neke osobe s te liste prose po Bjelovaru, opijaju se i klošare... Na što su se sveli izbori za predstavnička tijela općina, gradova i županije.

    HRVATSKI POKRET “ŠTIT”
    BRANKO STOJKOVIĆ
    ————————————–
    Adresa: Đurđevačka cesta 159
    Bjelovar / 14.05.2013.
    HRVATSKA
    Kućni telefon: 00 385 43 231 297
    Mobitel: 00 385 95 814 82 90
    Žiro-račun: 2340009-1100203086
    Privredna banka Zagreb

    http://crostojkovic1958.blog.hr
    brankostojkovic152@yahoo.com

    URED: Masarykova 8
    ———————————————-

    avatar

    16.05.2013. (17:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...